iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Αυτός ο χάλιας ήταν ο γκόμενος της Εκεί που μου άρεσε έπεσε στην εκτίμηση μου
Χαλια ο Βαγγελης τυπε :S :S :S
Αυτός ο χάλιας ήταν ο γκόμενος της Εκεί που μου άρεσε έπεσε στην εκτίμηση μου
απο οτι εχω διαβασει στις κριτικες πρεπει να ειναι τουμπανο απο κοντα με καλη συμμετοχη στο γαμισι...και αρκετα καλες τιμες απο οτι εχω δει...δεν ξερω αν δινει ομως κουλουρι ...την εχεις παρει αδερφε?Η Μαριλού είναι σχετικά κοντούλα, πολύ όμορφη - οι φωτογραφίες την αδικούν - και σωμα τούμπανο πέτρα γυμνάζεται καθημερινώς. Δεν λέει όχι σε τίποτα (αρκεί να πληρώσεις) απλά στο δεύτερο γύρο θέλει λίγο παρακίνηση. Την πρωτοβουλία πρέπει να την έχεις εσύ. Θα κάνει τα πάντα να σε ικανοποιήσει και δεν κλαίς τα λεφτά σου, τα οποία δεν είναι και λίγα ...
Η Μαριλού είναι σχετικά κοντούλα, πολύ όμορφη - οι φωτογραφίες την αδικούν - και σωμα τούμπανο πέτρα γυμνάζεται καθημερινώς. Δεν λέει όχι σε τίποτα (αρκεί να πληρώσεις) απλά στο δεύτερο γύρο θέλει λίγο παρακίνηση. Την πρωτοβουλία πρέπει να την έχεις εσύ. Θα κάνει τα πάντα να σε ικανοποιήσει και δεν κλαίς τα λεφτά σου, τα οποία δεν είναι και λίγα ...
160?Κάτω δεξιά στα μπανερς.athens diva
για μενα απο τις λιγες που τ αξιζουν
Η Μαριλού είναι σχετικά κοντούλα, πολύ όμορφη - οι φωτογραφίες την αδικούν - και σωμα τούμπανο πέτρα γυμνάζεται καθημερινώς. Δεν λέει όχι σε τίποτα (αρκεί να πληρώσεις) απλά στο δεύτερο γύρο θέλει λίγο παρακίνηση. Την πρωτοβουλία πρέπει να την έχεις εσύ. Θα κάνει τα πάντα να σε ικανοποιήσει και δεν κλαίς τα λεφτά σου, τα οποία δεν είναι και λίγα ...
δεν έχω δώσει ποτέ τόσα λεφτα σε εκδιδόμενηγια μενα απο τις λιγες που τ αξιζουν
η Χριστίνα η ελληνοουκρανεζα
μόνο 20 ευρω
Θα συμφωνησω κι εγω με gari , δεν γουσταρω μουτζουρωμενες ουτε τατοο ουτε τιποτα , ειδικα αυτη που εχει 2 αρκετα μεγαλα και ειδικα στα κωλομαγουλα , ειναι σαν να γαμας φυλακοβιο στα τεσσερα ,το να εχει ενα δυο διακριτικα και ομορφα παω πασο αλλα οχι να ειναι παντου γεματη μουτζουρα , ελεος με τα τατοο παιδες .... πηξαμε στις τατουαζοβιες , ελεοςδεν έχω δώσει ποτέ τόσα λεφτα σε εκδιδόμενη
άσε που δεν μου αρέσουν οι γκόμενες που είναι γεμάτες τατουάζ
τι μόδα κι αυτή
σαν τους φυλακόβιους
Και που παίζει αυτό το κελεπούρι?