Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.866
- Πόντοι
- 46.423
Ε, τωρα ενα δικιο το χει. Ποτο και μαλιστα φιλικο εγραψε. Οχι καφε.
Αυτό θυμάμαι και εγώ.
Από που έβγαλε τον καφέ ο άλλος ?
Ε, τωρα ενα δικιο το χει. Ποτο και μαλιστα φιλικο εγραψε. Οχι καφε.
Ειναι αργα δεν πας για υπνο; Δεν θα ξυπνας το πρωι να πας σχολειο.Αυτό θυμάμαι και εγώ.
Από που έβγαλε τον καφέ ο άλλος ?
Ειναι αργα δεν πας για υπνο; Δεν θα ξυπνας το πρωι να πας σχολειο.
Ξεχασα... δεν εχει σχολειο ειναι κλειστα ακομα.
Ποιος είναι αυτός ο καραγκιοζης ;;
Οκ επειδη βαριεμαι με αυτα που διαβαζω θα πω δυο πραγματα και βγαινω:
@Annapurna τις τελευταιες μερες εισαι το hot προσωπο των ημερων ... Το εχω παρατηρησει .. οκ τιποτα δεν μου κανει εντυπωσησε οτι και να διαβασω (και ουτε με νοιαζει για τα μελη του bou τι γραφεται διοτι δεν ξερω κανεναν) αλλα μαζι σου τις τελευταιες μερες κανουν λες και εισαι μεταγραφη αεροδρομιου... τοσο hot ονομα δηλαδη
2) @feragamo για αλλη μια φορα συγχαρητηρια που ησουν ο πρωτος της Μαριλενας
Καλο βραδυ σε ολους
Ευχαριστώ παρά πολύ φιλε έκανα λάθος ναι , ΚΑλημερα σε όλουςΛάθος ρωτάς σε νήμα που αναφέρεται σε άλλη κοπέλα , θέλω να πιστεύω ότι αυτά που ψάχνεις θα τα βρούμε και στην Μαριλένα , ωστόσο , μέχρι να έρθουν οι πρώτες κριτικές για την κοπέλα , προτείνω , σύμφωνα με την περιγραφή που κάνεις την Άννα24
Mαλλον εσυ ξερεις καλυτερα....αλλα φαινεται αρκετα δουλεμενη!!!!Ξέρεις κάτι άλλο να μας πεις εσυ ?
Τωρα αλήθεια ρε Τάσο???Mαλλον εσυ ξερεις καλυτερα....αλλα φαινεται αρκετα δουλεμενη!!!!
Δεν βλεπεις τις φωτογραφιες της...σου φαινεται οτι δουλευει για πρωτη φορα στον χωρο?Τωρα αλήθεια ρε Τάσο???
Δηλαδή ρε Τάσο πως το σκευτεσαι εσύ?Δεν βλεπεις τις φωτογραφιες της...σου φαινεται οτι δουλευει για πρωτη φορα στον χωρο?
Καλησπέρα Μαριλενα. Επειδή δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα θα ήθελα να μου στείλεις το τηλέφωνό σου. ΕυχαριστώΚαλησπέρα σας, σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα . Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένας κύριος ονόματι feragamo, περάσαμε όμορφα τη μιάμιση ώρα που βρεθήκαμε μαζί στο bill , ευγενικός αρκετά κάναμε και ωραία κουβέντα για διαφορά θέματα , τώρα τα υπόλοιπα θα σας τα πει εκείνος , εγώ από τη μεριά μου ζήτησα να ανοιχτεί καρτέλα κριτικών .
ΥΓ: ανέφερα το nickname του πρώτου μου πελάτη με τη συγκατάθεση του ....σας ευχαρισ
Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη....!!!Δηλαδή ρε Τάσο πως το σκευτεσαι εσύ?
Μία γυναίκα με αδουλευτο κωλο να βγει να τον δώσει στη βίζιτα?
Μπορεί να τη γαμουσε από κωλο συνέχεια κάποιος στην προσωπική της ζωή.
Ο δουλεμενος κωλος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει δουλευτεί στη δουλειά.
Πόσες έχουν δουλεμένο κωλο και δεν τον δίνουν στη δουλειά?
Να σου πω και κάτι ακόμα.Αυτη ειναι η δικια μου γνωμη....!!!
...αφου ειναι διακοπες το κοριτσ' πως να την βρει?!?!!?Καλά αυτη θα την βρεις δύσκολα...!!