Γεια σου Μαριλενα, θα ηθελα το τηλ σου για ραντεβου.
Ζητα το απο τον Panos 1978 πιο πισω. Χαχαχα!
Γεια σου Μαριλενα, θα ηθελα το τηλ σου για ραντεβου.
69696969699999999999999 !!!!!
κριτικουλα μην ξεχασεις να γραψεις μεταΓεια σου Μαριλενα, θα ηθελα το τηλ σου για ραντεβου.
ΟνσγμΓεια σου Μαριλενα, θα ηθελα το τηλ σου για ραντεβου.
Καλησπέρα ένα τηλέφωνο σού για,ραντεβούΚαλησπέρα σας, σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα . Ο πρώτος μου πελάτης ήταν ένας κύριος ονόματι feragamo, περάσαμε όμορφα τη μιάμιση ώρα που βρεθήκαμε μαζί στο bill , ευγενικός αρκετά κάναμε και ωραία κουβέντα για διαφορά θέματα , τώρα τα υπόλοιπα θα σας τα πει εκείνος , εγώ από τη μεριά μου ζήτησα να ανοιχτεί καρτέλα κριτικών .
ΥΓ: ανέφερα το nickname του πρώτου μου πελάτη με τη συγκατάθεση του ....σας ευχαριστώ
πρέπει να τον στήσουμε τον πούστη και να τον γαμησουμε. εξαιτίασ του, εκτός όλων των άλλων, κινδυνεύουμε να χάσουμε και άλλα κορίτσια. Μπράβο @Lidia24 που έδωσες το νούμερο τουΚαλησπέρα πρώτα απ' όλα δεύτερον σορυ που γράφω σ αλλο νήμα αλλά έπρεπε ν γίνει.Αυτος ο Κώστας που την είχε πέσει άνανδρα στη κοπέλα εδώ άλλαξε νούμερο κ Μ εστειλε επειδή τη πάτησα κ εγώ μια φορά κ Μ ακολουθούσε αναφέρω το νούμερο του ώστε ν το δούνε όλες οι κοπέλες κ να προσέχουν
Kostis 6982358054
Marilena 26Καλησπέρα
Έχει σταματήσει από τον ΑύγουστοMarilena 26
Πολύ καυλωτικός, ο τρόπος που τα λέει η κοπέλα στην περιγραφή...Σε φτιάχνει από πριν
"Σε γλείφω αισθησιακά και Και τον βάζω πολύ βαθιά στο στόμα, Μπορείς να μου τα πετάξεις στο πρόσωπο στο σώμα αλλά και στο στόμα μου μέσα"
Έχει φτιάξει πελατολόγιο από πέρσι.. στο έφτιαξα λίγο ...ναι για να προλάβω πμ δεν είμαι μέσα σε αυτόΈχει σταματήσει από τον Αύγουστο
Η εμφάνιση της "εδώ" ήταν μόλις για 10 ημέρες .Έχει φτιάξει πελατολόγιο από πέρσι.. στο έφτιαξα λίγο ...ναι για να προλάβω πμ δεν είμαι μέσα σε αυτό
Μήπως κάνει επανεμφάνισηΗ εμφάνιση της "εδώ" ήταν μόλις για 10 ημέρες .
Έφτιαξε πελατολόγιο τόσο γρήγορα ??
Μαγκιά .
Εγώ ήμουν τυχερός-άτυχος , ενώ μου έστειλε το τηλέφωνο της η ίδια , ώσπου να βρω ημέρα να κανονίσω , εξαφανίστηκε .
Έμεινα με το ΤΗΛΈΦΩΝΟ στο χέρι
Καλά σίγουρα . Σε αυτό το σπόρ ποτέ μη λες ποτέ .Μήπως κάνει επανεμφάνιση
Ναι οι περισσότερες επιστρέφουνΚαλά σίγουρα . Σε αυτό το σπόρ ποτέ μη λες ποτέ .
Εδώ έκανε επανεμφάνιση η τζιναρα
μολις το πελατολογιο κανει τον κυκλο του εκτος αν εχει βρεθουν 1-2 μονιμοι δυνατοι χορηγοι, συνηθως μεσηλικες και ανωΝαι οι περισσότερες επιστρέφουν
Κατάλαβα...Ίσως ναιμολις το πελατολογιο κανει τον κυκλο του εκτος αν εχει βρεθουν 1-2 μονιμοι δυνατοι χορηγοι, συνηθως μεσηλικες και ανω