FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Ενταξει ρε Μπαμπινιωτη. Στα υπολοιπα ....οπτερα των γιανκις πως με κοβεις? Kiowa , apache , cobra, hueyChinook τυπε
Ενταξει ρε Μπαμπινιωτη. Στα υπολοιπα ....οπτερα των γιανκις πως με κοβεις? Kiowa , apache , cobra, hueyChinook τυπε
Και όλοι γνωρίζουν ότι τα Chinook ανήκουν στην αεροπορία στρατού (4ΤΕΑΣ) και όχι στην πολεμική αεροπορία εξυπνάκια!Ενταξει ρε Μπαμπινιωτη. Στα υπολοιπα ....οπτερα των γιανκις πως με κοβεις? Kiowa , apache , cobra, huey
Αν καταλαβα καλα ειπες οτι " ολοι στο μπου γνωριζουν την 4ΤΕΑΣ"Και όλοι γνωρίζουν ότι τα Chinook ανήκουν στην αεροπορία στρατού (4ΤΕΑΣ) και όχι στην πολεμική αεροπορία εξυπνάκια!
Όπως τα λες έχει και αλλού αγγελία στο κανεσεχ...γιατί πρέπει να είναι από το μπουΣτην αρχική σελίδα του νήματος υπάρχει η αγγελία της...
Στα μισά του νήματος υπάρχει και το τηλέφωνο της...
Ο τύπος που έκανε το πέσιμο μπορεί να είδε το τηλέφωνο από εδώ η να μίλησε μαζί της εδώ η στο κανεσεξ...
Εσυ είπες ότι γνωρίζεις από Π.Α (Πολεμική αεροπορία) ενω δεν γνωρίζεις τίποτα!Αν καταλαβα καλα ειπες οτι " ολοι στο μπου γνωριζουν την 4ΤΕΑΣ"
Βρε αρχιμαλακοπίτουρα, από πού κι ως πού δίνεις εγγύησεις ασφαλείας για τα άτομα που κυκλοφορούν εδώ μέσα; Έχεις μιλήσει με όλα τα μέλη από κοντά και τα ξέρεις; Ή επειδή λες ένα καλημέρα/ καλησπέρα σε ενα 5% του συνόλου των μελών σημαίνει κάτι;
Και γιατί βάζεις 1ο πληθυντικό στο "στηρίζουμε", ρώτησες κανέναν; Και το κυριότερο, ρώτησες την ίδια αν θελει τη στήριξη σου; Την ξέρεις κι από χτες;
Άντε πεοπαικτη, τζοβενο της κακιας ώρας
Ενταξει ρε Μπαμπινιωτη. Στα υπολοιπα ....οπτερα των γιανκις πως με κοβεις? Kiowa , apache , cobra, huey
Εσυ είπες ότι γνωρίζεις από Π.Α (Πολεμική αεροπορία) ενω δεν γνωρίζεις τίποτα!
φιλτατε στο κανεσεξ το ειπα ποιο πριν μπορει να την μιλησε με p.m οποτε και πηρε το τηλεφωνο της μην ξεχνας και εκει με νικ νειμ ειναι τα μελη ...Κάτι τέτοιοι ανώμαλοι κρύβονται συνήθως σε κοινή θέα , δηλαδή δε θα μου κάνει καμία εντύπωση εάν αυτός ο τυπάς ήδη έχει γράψει οοο Μαριλενα κρίμα τι έπαθες και να συμπάσχει , επίσης το ποσο εύκολο είναι να κρυφτούν μέσα σ όλους μας και να μη πάρει κανεις χαμπάρι το αποδείξατε και παραπάνω λέτε γι ότι ίσως την βρήκε στο kanesex ενώ δεν έχει τηλέφωνο εκεί , επίσης απ ότι είδαμε και άλλες κοπέλες από εδώ μέσα που δε γνωρίζω εάν βρίσκονται στο κανεσεξ έχουν γράψει ότι ο τύπος είναι μπλοκ μόνιμος και ψυχανωμαλος, εγώ θ πρότεινα να φτιαχτεί ένα νημα που ν γράφουν οι εργαζόμενες απόψεις από επικίνδυνα περιστατικά καθώς κ κάποιες συμβουλές . Θα είναι ωραίο γι παρακολούθηση και καφεδάκι
Ναι δίκιο έχεις, απλά δε νομίζω να ασχολήθηκε τόσο με αυτό το σαιτ εφόσον εδώ μέσα τόσα χρονια είμαστε χαμός γίνεται το ξέρεις . Επίσης δε ξέρω εγώ δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το σαιτ δεν έχω πάρει ποτε κάτι σοβαρό δυο φορεσ δοκίμασα είχα κακα αποτελέσματα ,το θεωρώ αναξιόπιστο πολύ ρε anon μου φαίνεται θα έχει εκεί φουλ ανωμαλία όχι οτι εδώ δεν έχει αλλά τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται.Θεωρώ ότι όταν είδε ότι υπάρχει ζήτηση εδώ, ασχολήθηκε μ εδώ τέλος πάντων αυτός αναφέρθηκε και από άλλες κοπέλες ότι είναι ανώμαλοςφιλτατε στο κανεσεξ το ειπα ποιο πριν μπορει να την μιλησε με p.m οποτε και πηρε το τηλεφωνο της μην ξεχνας και εκει με νικ νειμ ειναι τα μελη ...
τα υπολοιπα θα τα βρουν μεταξυ τους οι ενδιαφερομενοι / εμπλεκομενοι ...
απο εδω ειναι σιγουρη πελατεια ...Ναι δίκιο έχεις, απλά δε νομίζω να ασχολήθηκε τόσο με αυτό το σαιτ εφόσον εδώ μέσα τόσα χρονια είμαστε χαμός γίνεται το ξέρεις . Επίσης δε ξέρω εγώ δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το σαιτ δεν έχω πάρει ποτε κάτι σοβαρό δυο φορεσ δοκίμασα είχα κακα αποτελέσματα ,το θεωρώ αναξιόπιστο πολύ ρε anon μου φαίνεται θα έχει εκεί φουλ ανωμαλία όχι οτι εδώ δεν έχει αλλά τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται.Θεωρώ ότι όταν είδε ότι υπάρχει ζήτηση εδώ, ασχολήθηκε μ εδώ τέλος πάντων αυτός αναφέρθηκε και από άλλες κοπέλες ότι είναι ανώμαλος
Πουτσα μας αν φυγεις....Τελειώνω και εγώ με αυτό το site, αρκετή τρελα εδώ μέσα, απόπειρα βιασμού και σεξουαλικης παρενόχλησης, εντάξει είπε το κοριτσάκι, να κάνει την φάση της .. εκπορνευτηκε για εύκολο χρήμα αλλά, ντροπή... αυτά δεν έχουν συμβεί τόσα χρόνια... τουλάχιστον είμαι υπέρ στο να σταματήσει, να κτίσει σωστά την ζωή της, αντε μην ξεκινήσουμε τις μηνύσεις κατά αγνώστων... μόνο ντροπή νιώθω για την κατάντια του Έλληνα...
Κατέβηκε και η σελίδα της στο kanesex...
Δεν ξέρω αλλά ήταν περίεργο το μυνήμα του.μηπως ο ψυχακιας εχει καποια σχεση με την παρτη του
Καθόλου κρίμα τύπε.σταμάτησε μάλλον
κρίμα
Σιγά μην χάσω χρόνο για αυτόν.για διαβασε τον απο την αρχη και ισως βγει καμια τσιπουρα να τσιμπησουμε
γιατι με καφε και μπισκοτα δεν βγαινει σημερα