Gustavo21
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2017
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
6986570400 κοπρίτης Κώστας
Μακαρι να τον βρουν κρυο
6986570400 κοπρίτης Κώστας
Κι όμως φαίνεται κουκλίτσα τουλάχιστον από κορμάκι…
Μεγάλη απώλεια…
μάλλον δεν είσαι επιμελής αναγνώστης...Μπορεί τίποτα περίεργοι να της δημιούργησαν πρόβλημα. Ποιος ξέρει
η απώλεια όλη δική μας...Όλα είναι πιθανά.
Η δικιά μου εκδοχή είναι ότι απλώς το κορίτσι δοκίμασε δεν της άρεσε της έτυχε και ένας εμμονικός ψυχασθενής και άλλαξε γνώμη.
Ακούγεται πολύ ευγενικό κορίτσι για να αντέξει σε ένα τόσο απαιτητικό χώρο.
η απώλεια όλη δική μας...
σταματα να υπερβαλλεις,αλλο η δυστροπια και αλλο η κακοποιηση.Γιαυτό επιμένω ότι πρέπει να είμαστε κύριοι σε αυτά που γράφουμε εδώ μέσα και στη συμπεριφορά μας γενικότερα.
Γιατί τα διαβάζουν και ανώμαλοι και πάνε μετά και βγάζουν περίεργα γούστα.
Πόσες φορές δεν έχουμε δει μελανιασμένα κορίτσια από σφαλιάρες που τρώνε ?
Πολύ πρόσφατα 2 κορίτσια του χώρου μου είπαν για διαφορετικούς πελάτες ότι ήταν πολύ δύστροποι.
Σεξ πάμε να κάνουμε.
Όχι πόλεμο.
Ε δεν φταίμε εμείς! Αυτοί υπάρχουν έτσι κι αλλοιώςΓιατί τα διαβάζουν και ανώμαλοι και πάνε μετά και βγάζουν περίεργα γούστα..
Ε δεν φταίμε εμείς! Αυτοί υπάρχουν έτσι κι αλλοιώς
δεν ειπε θα σταματησει γενικα, απο το μπου θα σταματησειτην συμπάθεια μου και την απόλυτη συγνώμη μου για το αντρικό φύλο...
δεν είμαστε όλοι ανώμαλοι εδώ μέσα βέβαια...
τεράστια απογοήτευση που πιθανά δεν θα σε συναντήσουμε...
Eγώ αγαπητε μου θα ήθελα να την δω ακριβώς για να τις πω πόσο ανώμαλοι ήμαστε όλοι μας, ο καθείς με τον τρόπο του.Δεν είπα ότι φταίμε εμείς.
Εγώ λέω ότι είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε κάποια πράγματα εδώ μέσα.
Είναι προς το γενικότερο συμφέρον.
Αν ένα κορίτσι αισθανθεί ασφάλεια εδώ μέσα θα παραμείνει και θα συνεχίσει να εργάζεται προς όφελος όλων μας.
Την Μαριλένα δεν την συνάντησα αλλά πολύ θα ήθελα στο μέλλον να την συναντήσω και να της αποδείξω ότι δεν είναι όλοι ανώμαλοι εδώ μέσα.
διαβαζει το φορουμ το ειπαμε αυτο ...O τύπος χέστηκε και έκλεισε και το viber.
Θα μας κλείσεις το σπίτι εσύ;Εγώ πάλι θα πω ότι αυτό το ατυχές/τραγικό συμβάν (το εκλαμβάνω ως αληθινό και γενόμενο) ας είναι η ευκαιρία όχι να απομακρυνθεί (η κοπέλα) από το μπου, αλλά από τον χώρο αυτό γενικότερα...
Ποτε το εύκολο χρήμα δεν υπήρξε καλό.
Όντως εντοπίστηκε;;διαβαζει το φορουμ το ειπαμε αυτο ...
ειναι αναμεσα μας ...αλλα για πολυ λιγο τον εχουν εντοπισει κατι καλα παιδια ...
θα καλοπερασει ...