You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαριέλα Βακρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 127
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
τζαμπα ομως εε??? δεν εδινα ουτε σεντενα πουτσο θα της τον εριχνα
strobita
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαριέλα Βακρά προς Τζούλια Αλεξανδράτου: "Εγώ μπορώ και καλύτερα"
Από χθες η Μαριέλα, όπως μας αναφέρει, έψαχνε μανιωδώς να δει το νέο dvd της Τζούλιας όπου και έμεινε άναυδη καθώς την θεώρησε για ακόμα μία φορά "ξενέρωτη και φθηνή".
Εντύπωση προκάλεσε στο γνωστό μοντέλο, τα περιττά κιλά και η κυτταρίτιδα της Τζούλιας, στο εν λόγω dvd.
Η Μαριέλα τονίζει χαρακτηριστικά ότι, η ίδια στη θέση της θα το έκανε πολύ καλύτερα και με πιο πολύ πάθος. Αναφέρει ακόμη πως πριν από λίγους μήνες, της έγινε πρόταση από εταιρία παραγωγής του εξωτερικού να πρωταγωνιστήσει σε ανάλογη ταινία.
Τέλος, το γνωστό μοντέλο δεν παύει να θαυμάζει την Τζούλια Αλεξανδράτου, απλά κρίνει τις σεξουαλικές τις επιδόσεις και τις θεωρεί ανύπαρκτες και τελείως ερασιτεχνικές.
www.roufianos.com/showthread.php/311896-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%92%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%95%CE%B3%CF%8E-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1#.TgPZyUdLqSo]http://www.roufianos.com/showthread.php/311896-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%92%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%95%CE%B3%CF%8E-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1#.TgPZyUdLqSo[/url]
ειναι μοντελο
strobita
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πριονιζει την καρεκλα της αντιπαλου, θελει να παρει σειρα αλλα βλεπει μεγαλη ουρααν και μπαζο καλα τα λεει
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
και ένα δωράκι για το φίλο μου τον sferdeklo
:- Με συγκινησες διαολε...
Ξερει κανεις ποτε θα κατεβουν οι Νανα Ταλατα and friends στην Αθηνα;
Συνημμένα
Μοντελο ειναι τουτο?
Από τη Χειμάρρα είναι?
Επισκέπτης
Από τη Χειμάρρα είναι?
από το Φιέρι
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Περασε κολυμπωντας στην Κερκυρα... Δεν ειναι και τπτ το τραγικο..Τυπικη αλβανιδα...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ακόμα ένα ταλέντο στο χώρο του μοντελινγκ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Περασε κολυμπωντας στην Κερκυρα... Δεν ειναι και τπτ το τραγικο..Τυπικη αλβανιδα...
μου θύμησες έναν αλβανό που δουλεύαμε μαζί σε ένα δημόσιο έργο στην κεφαλονιά και μας έλεγε ότι υπήρχαν κάποιοι αλβανοί που φεύγαν με βάρκα από την αλβανία και κάνα κουπί μέχρι την ιταλία, τους έπιανα οι ιταλοί εκεί και τους γύριζαν πάλι πίσω.
άλλοι πάλι που δεν είχαν βάρκα έμπαιναν μέσα σε βαρέλια και ξαμολιόσαντο στη θάλασσα
είναι τρελλοί αυτοί οι αλβανοί
kostasucg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μα σε καποιο σημειο η αποσταση Κερκυρας-Αλβανιας, ειναι καμια 500αρια μετρα...Και κολυμπωντας περνανε αμα λαχει να ουμ'....(Βεβαια δεν ξερω αν κυκλοφορουν σκυλοψαρα στο εν λογω σημειο..)
μου θύμησες έναν αλβανό που δουλεύαμε μαζί σε ένα δημόσιο έργο στην κεφαλονιά και μας έλεγε ότι υπήρχαν κάποιοι αλβανοί που φεύγαν με βάρκα από την αλβανία και κάνα κουπί μέχρι την ιταλία, τους έπιανα οι ιταλοί εκεί και τους γύριζαν πάλι πίσω.
άλλοι πάλι που δεν είχαν βάρκα έμπαιναν μέσα σε βαρέλια και ξαμολιόσαντο στη θάλασσα
είναι τρελλοί αυτοί οι αλβανοί
εγώ λέω μιας και δεν σου αρέσουν οι γυναίκες να βρείς κανέναν αράπη να σου σκίσει το κωλαράκι
Εσενα θελω!
Ελα να με γ@μησεις!
Επισκέπτης
Εσενα θελω!
Ελα να με γ@μησεις!
sorry αλλά γαμάω μόνο γυναικείους κώλους!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι και φιλη της ναναςκαι ένα δωράκι για το φίλο μου τον sferdeklo
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 811