loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ετσι συμφωνω.ειναι ενα κοριτσι που μπορεις να πεις οτι βλεπεται.
δεν μιλαμε για θεες ομορφιας.αλλα βλεπετε.
ετσι συμφωνω.ειναι ενα κοριτσι που μπορεις να πεις οτι βλεπεται.
δεν μιλαμε για θεες ομορφιας.αλλα βλεπετε.
Τι εννοεις?Για να φάτε μαζί κανένα.......ποντικάκι,είναι καλή
Τι εννοεις?
Οτι ειναι... γατουλα?
Ποντικοφατσα-ξεποντικοφατσα, εγω μια φορα της αλειφα το προσωπο με την κρεμα μου.Εννοώ την πάστα-ποντικάκι....μιας και είπα στην αρχή ότι /έχει ποντικόφατσα
διωξτην μαλακια απο τον εγκεφαλο ρε αβραμη,μεγαλωσες,σε λιγο θα γινεις 18,θα βγαλεις και τριχες,και ακομη τις ιδιες μαλακιες που ελεγες πριν 3 χρονια λες.Grow up!!Εννοώ την πάστα-ποντικάκι....μιας και είπα στην αρχή ότι /έχει ποντικόφατσα
διωξτην μαλακια απο τον εγκεφαλο ρε αβραμη,μεγαλωσες,σε λιγο θα γινεις 18,θα βγαλεις και τριχες,και ακομη τις ιδιες μαλακιες που ελεγες πριν 3 χρονια λες.Grow up!!
εσενα λεω μονο,γιατι παραεισαι.σοβαρεψου λιγο ρε.δεν εισαι παιδακι πια.Και συ την ίδια εμμονή με την ηλικία έχεις......λες και με ξέρεις από προχθές.....
Μου φαίνεται ότι το μοναδικό 14χρονο εδώ μέσα είσαι εσύ και κανένας άλλος....έχεις πάθει ψύχωση με το να λες τους άλλους μικρούς
εσενα λεω μονο,γιατι παραεισαι.σοβαρεψου λιγο ρε.δεν εισαι παιδακι πια.
Εχει προβλημα τυπισα το σαιτ και δεν δημοσιευει Jpeg αλλιως θα εκανα τριτο χτυπημα-θρεντ με Μαρια Ναυπλιωτου....
καλή είναι.
Ουτε καν της σειρας!
Χειροτερη και απο τα μπαζα!
Καλα ρε τυπε! Που πας και τις βρισκες ολες αυτες τις ανυπαρκτες?
Εχει προβλημα τυπισα το σαιτ και δεν δημοσιευει Jpeg αλλιως θα εκανα τριτο χτυπημα-θρεντ με Μαρια Ναυπλιωτου....
Δεν ειναι προβλημα. Διορθωνεται ευκολα
Κανε μια απλη μετονομασια του αρχειου.
Απο jpeg σε jpg στην καταληξη του αρχειου και
δεν θα στο κτυπησει ;)
+1.000.000 Σωστός !!!ουτε αυτη σας αρεσει
βαλτε ρε μια φωτο σας να δουμε πως εισαστε εσεις που κρινετε.