apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σαρεσε και σενα τυπε? ;)εκανε καλες πιπες στην τσοντα του σειρηνακη παντως
σαρεσε και σενα τυπε? ;)εκανε καλες πιπες στην τσοντα του σειρηνακη παντως
1.φυσικα και να μην το χυσεις το ποτο απλα να συμπληρωσεις και βαλε και αλλο ενα να κερασεις!!!αδερφι, εχεις κανα προβλημα με το αλκοολ???
γιατι πινω αυτην την στιγμη...
αν ειναι να το χυσω στον νιπτηρα
p.s. το black να το χυσω ????
p.s. 2 προβλημα με τον ΘΕΟ μηπως ????
τυπε και οπως εχει πει και καποιος σοφος
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες,υπαρχουν αντρες που δεν πινουν πολυ
μελι δε λες τιποτα!!φιλε και εγω μαζι σου ειμαι.εχει βυζαρες...ειναι και μανουλα αρα και milfaki δλδ τελειοσ συνδυασμος!!! στην τελικη οσοι την κατηγορουνε δεν εχουν πηδηξει ποτε τετοια κατηγορία???μελι το νινι της μελι...!!!!
1.φυσικα και να μην το χυσεις το ποτο απλα να συμπληρωσεις και βαλε και αλλο ενα να κερασεις!!!
2.οχι ο θεος τα παντα εν σοφια εποιησε!!!
σαρεσε και σενα τυπε? ;)
τυπε ενταξει με την ντουβλαρα δεν χρειαζεται να πιειςΑδερφι, το θεμα ειναι να μην ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ...
&btw ΠΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ MHN ΣΕ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ...
ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.........
ρε αδερφι, δεν πινω για την ντουβλαρα....ΠΙΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...για τις μλκιες που εχω κανει στην ζωη μου, και αυτους που πικρανα...τυπε ενταξει με την ντουβλαρα δεν χρειαζεται να πιεις
ειναι καυλαρα
ολοι για την παρτη μας πινουμε αδερφε!ολοι μαλακιες εχουμε κανει κανουμε θα κανουμε...ολα ομως μπορουν να αλλαξουν στο χερι μας ειναι!!!αντε κερνα αλλο ενα τωρα!!! ;)ρε αδερφι, δεν πινω για την ντουβλαρα....ΠΙΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...για τις μλκιες που εχω κανει στην ζωη μου, και αυτους που πικρανα...
το ξερω ειμαι μλκας...
αυτη , μπροστα σε μενα και σενα (χωρις να σε ξερω, ειμαι σιγουρος ομως)....ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ....
Καυλιαρα ναι....και η madison ηταν και το βραδυ, πριν γυρισει τις ταινιες η συχγωρεμενη, πηδιοταν με κοκες και στα γυρισματα ηταν λιωμα......
αυτα
ειναι πειραγμενη η φωτο δεν ειναι ετσι....Λέω κάτι ωραία ώρες ώρες ε?
www.greektube.org/content/view/132083/2/]http://www.greektube.org/content/view/132083/2/[/url]
χεχε απο καμερα χειρος μερος του σοου της υπερτατης!!!!
η δευτερη φωτο πλησιαζει στο βιντεακι??Δεν ξέρω ρε silva..η δεύτερη φωτό νομίζω πλησιάζει στο πραγματικό μέγεθος.
Ε ντααξ..στο βιντεάκι δείχνει σαν φάλαινα ενώ στην φωτό βραχονησίδα..η δευτερη φωτο πλησιαζει στο βιντεακι??
:-
Ω να γαμήσω τι μπουτάρες είναι αυτές. Μακράν το καλύτερο μουνί της Ελλάδος κύριοι.