Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Τι να σου πω ρε παίχτη καθείς με τα γούστα του.
συμφωνω αδερφι.........αλλα δεν μπορεις να την πεις φασολα??????
υπαρχουν πολλες χειροτερες...
Τι να σου πω ρε παίχτη καθείς με τα γούστα του.
Δε την είπα φασόλα την είπα τρίμπαζο.συμφωνω αδερφι.........αλλα δεν μπορεις να την πεις φασολα??????
υπαρχουν πολλες χειροτερες...
Προσέξτε την πινακίδα (kuh=αγελάδα)
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=53980.0;attach=315440;image[/img[/URL]]
[/quote]
Δε μπορούσε να κάνει όπισθεν ο μαλάκας να φάει τούμπα το κήτος;
Δε την είπα φασόλα την είπα τρίμπαζο.
Σε αποκλειστικότητα για το μπου.κομ το νέο video clip της Τούβλη.
Ρε παίχτη αυτή πλάκα δεν κάνει με το να το παίζει γκόμενα και πορνοσταρ?μη το γαμας ασαλιωτο τωρα
αδερφι, η γκομενα ειναι μουρλη.......Ρε παίχτη αυτή πλάκα δεν κάνει με το να το παίζει γκόμενα και πορνοσταρ?
Εμείς γιατί να μην κανουμε αντίστοιχα πλάκα δηλαδή?
αδερφι, η γκομενα ειναι μουρλη.......
εχει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.......
αλλα ειναι μουνα, στο λεω αληθεια........
να χασει κιλα μονο
φιλε και εγω μαζι σου ειμαι.εχει βυζαρες...ειναι και μανουλα αρα και milfaki δλδ τελειοσ συνδυασμος!!! στην τελικη οσοι την κατηγορουνε δεν εχουν πηδηξει ποτε τετοια κατηγορία???μελι το νινι της μελι...!!!!μονο εσυ με καταλαβαινεις
φιλε και εγω μαζι σου ειμαι.εχει βυζαρες...ειναι και μανουλα αρα και milfaki δλδ τελειοσ συνδυασμος!!! στην τελικη οσοι την κατηγορουνε δεν εχουν πηδηξει ποτε τετοια κατηγορία???μελι το νινι της μελι...!!!!
πεστα ρε τυπεφιλε και εγω μαζι σου ειμαι.εχει βυζαρες...ειναι και μανουλα αρα και milfaki δλδ τελειοσ συνδυασμος!!! στην τελικη οσοι την κατηγορουνε δεν εχουν πηδηξει ποτε τετοια κατηγορία???μελι το νινι της μελι...!!!!
και οποιος εχει χοντρουλα-νταρντανουλα θα πρεπει να ξερει πως κανουν τα καλυτερα γαμησια!!!ολα στον εγkεφαλο ειναι αδερφια!!!δεν υπαρχουν αυτα.στην τελικη οποιος δυσκολευεται πινει και καναδυο ποτακια και τα βλεπει ολα ομορφα!!! ;) ;) ;)για αυτο εδωσε ο θεος το αλκοολ στον ανθρωπο!πεστα ρε τυπε
τυπε αν η ντουβλη ειναι χοντρη τι να πει και η γυναικα του παμμεγιστου bbwloverκαι οποιος εχει χοντρουλα-νταρντανουλα θα πρεπει να ξερει πως κανουν τα καλυτερα γαμησια!!!ολα στον εγγεφαλο ειναι αδερφια!!!δεν υπαρχουν αυτα.στην τελικη οποιος δυσκολευεται πινει και καναδυο ποτακια και τα βλεπει ολα ομορφα!!! ;) ;) ;)για αυτο εδωσε ο θεος το αλκοολ στον ανθρωπο!
και οποιος εχει χοντρουλα-νταρντανουλα θα πρεπει να ξερει πως κανουν τα καλυτερα γαμησια!!!ολα στον εγkεφαλο ειναι αδερφια!!!δεν υπαρχουν αυτα.στην τελικη οποιος δυσκολευεται πινει και καναδυο ποτακια και τα βλεπει ολα ομορφα!!! ;) ;) ;)για αυτο εδωσε ο θεος το αλκοολ στον ανθρωπο!
τυπε αν η ντουβλη ειναι χοντρη τι να πει και η γυναικα του παμμεγιστου bbwlover
η ντουβλαρα θα κανει πολυ καλο γαμησι παντως
τυπε και οπως εχει πει και καποιος σοφοςαδερφι, εχεις κανα προβλημα με το αλκοολ???
γιατι πινω αυτην την στιγμη...
αν ειναι να το χυσω στον νιπτηρα
p.s. το black να το χυσω ????
p.s. 2 προβλημα με τον ΘΕΟ μηπως ????