You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαριάννα Ντούβλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 604K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Όλο μαλακίες.Αυτά τα έλεγε τον Μαιο.Προφανώς ο Σειρινακης απέρριψε την ιδέα μιας καινουριας πατατας.
γιατί δεν πρωταγωνιστείς εσύ σε μια νέα ταινία του Σειρηνάκη? ;)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχει ακομα συμβολαιο με τον dorcel......γιατί δεν πρωταγωνιστείς εσύ σε μια νέα ταινία του Σειρηνάκη? ;)
Επισκέπτης
nikos111969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ρε το μπαζο.Τι κανει το ξεκουραστο χρημα.
Επισκέπτης
Off topic αλλα εισαι λαθος,οι φωκιες εχουν πνευμονια καθοτι θηλαστικα.ουστ φωκια με πνευμονια
Επισκέπτης
Δεν φταιει αυτη.Ρε το μπαζο.Τι κανει το ξεκουραστο χρημα.
Επισκέπτης
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν νομίζω η Ντούβλη να χαλάει ιδιαίτερα τους μιλφάδες, άλλωστε έχουμε δει και πολύ χειρότερα μιλφ να γυρνάνε τσόντες.
Μπορεί να έχει το βλέμμα της αγελάδας και αρκετά περιττά κιλά, αλλά στην κατηγορία που παίζει (amateur milf) την πιάνει την βάση.
Άλλωστε είναι και celebrity (τρομάρα της ) και μετράει κάπως και αυτό.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν γειτόνισσα και έβγαινε να απλώνει την μπουγάδα με την νυχτικιά της, δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κανέναν ιδιαίτερα να της τον σφύριζε...
Πάντως είναι πραγματικά απίστευτο σε τι σημεία έχει καταντήσει η κοινωνία μας:μέχρι πριν 2 χρόνια αυτά που έκανε η Τζούλια και η Ντούβλη θα ακούγονταν σαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας (ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν μου είχαν πει ότι η Τζούλια γύρισε τσόντα και νόμιζα ότι με δουλεύανε, ώσπου να το δω με τα ίδια μου τα μάτια...)
ω καιροί! ω ήθη!
Μπορεί να έχει το βλέμμα της αγελάδας και αρκετά περιττά κιλά, αλλά στην κατηγορία που παίζει (amateur milf) την πιάνει την βάση.
Άλλωστε είναι και celebrity (τρομάρα της ) και μετράει κάπως και αυτό.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν γειτόνισσα και έβγαινε να απλώνει την μπουγάδα με την νυχτικιά της, δεν νομίζω ότι θα χάλαγε κανέναν ιδιαίτερα να της τον σφύριζε...
Πάντως είναι πραγματικά απίστευτο σε τι σημεία έχει καταντήσει η κοινωνία μας:μέχρι πριν 2 χρόνια αυτά που έκανε η Τζούλια και η Ντούβλη θα ακούγονταν σαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας (ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν μου είχαν πει ότι η Τζούλια γύρισε τσόντα και νόμιζα ότι με δουλεύανε, ώσπου να το δω με τα ίδια μου τα μάτια...)
ω καιροί! ω ήθη!
Off topic αλλα εισαι λαθος,οι φωκιες εχουν πνευμονια καθοτι θηλαστικα.
off topic2
το ξερω, σωστα το ειπα ομως-απλα το χιουμορ μου ειναι λιγο εξεσυζητημενο.υπαρχουν κ αλλοι απο οτι φαινεται-γουελ νταν
Επισκέπτης
Το λυπηρό είναι πως αυτό το χάλι που βλέπουμε έχει φτιαχτεί 10 ώρες στον καθρέφτη πριν φωτογραφηθεί
...Φαντάσου λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη πως είναι οταν ξυπνάει...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
καταντια ρε γαμωτο...και να φανταστεις μεχρι τα 22 της ηταν θεομουνο..μετα την εγκυμοσυνη εσκασε..Το λυπηρό είναι πως αυτό το χάλι που βλέπουμε έχει φτιαχτεί 10 ώρες στον καθρέφτη πριν φωτογραφηθεί
Επισκέπτης
Για βάλε καμια φωτό όταν ήταν θεόμουνο ..περίεργη είμαι..καταντια ρε γαμωτο...και να φανταστεις μεχρι τα 22 της ηταν θεομουνο..μετα την εγκυμοσυνη εσκασε..
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20081021/thumbs/douvli1_494x320.jpg[/img[/URL]]
μια προχειρη που βρηκα,εδω τουλαχιστον ειναι αξιοπρεπης.οχι μπαζο.
[/quote]
αυτη ειναι η ντουβλη???
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20081021/thumbs/douvli1_494x320.jpg[/img[/URL]]
μια προχειρη που βρηκα,εδω τουλαχιστον ειναι αξιοπρεπης.οχι μπαζο.
[/quote]Σαν την οσία Πολυξένη είναι η άτιμη
[img]http://imagerous.com/images/60782198770530090907.jpg
Εδώ είναι καλή ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K