Νέα

Μαριάννα Ντούβλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanisilva
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 604K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Με τις ιδιες που ασχολησε και συ ρε παιχτη..!  :2funny:

Ειμαι αλεργικος στις χοντρες.. Την Ντουβλη ανετα την αρχιζα στις κλοτσιες και χωρις καλτσα για να ακουγεται το *σπλατς* στην τεραστια, γεματη κυτταριτιδα κωλαρα της.. Το παιζει και μουναρα η καριολα
Εφαγα και ενα κρουασαν και ανακατευτηκα ρε παιχτη...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ρε συ, σχολιαζουμε.. δε σημαινει οτι κοβει φλεβες κανεις για παρτυ της.. αραξε.  ;)  τι να κανουμε, σοβαρες αναλυσεις για το αν ειναι μπαζο η ντουβλη..?  :grin:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Αυτή είναι είδηση!!! Έρχεται το δεύτερο dvd της Ντούβλη
Το δεύτερο dvd της Μαριάννας Ντούβλη, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια έχει κάνει ήδη γυρίσματα για τη συγκεκριμένη ταινία, όμως απομένουν δύο ακόμα σκηνές. Σε μία μάλιστα από αυτές, η Μαριάννα Ντούβλη, θα πρωταγωνιστεί μαζί με μία άλλη γυναίκα σε... ερωτικές περιπτύξεις. Κάτι που σημαίνει πως η ταινία θα είναι πιο hardcore σε σχέση με την προηγούμενη.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το άλλο το μουνάκι, το καμένο, η Αλεξανδράτου, πότε θα βγάλει το επόμενο hard copy DVD της?
Να πάρει και το αίμα του πίσω το κορίτσι, που της βγήκε η "φάλαινα" με υψηλότερο κασέ, από όσο οι κακές γλώσσες λένε?....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
"Έφαγε" πόρτα η Ντούβλη από τον Ρέμο!
Το προσπαθούσε και το ξαναπροσπαθούσε η Μαριάννα Ντούβλη να πάρει έστω και ένα βλέμμα από τον Αντώνη Ρέμο, αλλά αυτός την αγνοούσε συνεχώς.
Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Club Breeze στη Λεμεσό για την εμφάνισή του και η Μαριάννα Ντούβλη πέρασε από εκεί, για να τον απολαύσει. Μάταια όμως, αφού ούτε και ένα βλέμμα του δεν κατάφερε να πάρει.
Του έδινε τα χέρια της, αλλά αυτός τίποτα. Του χαμογελούσε και αυτός γυρνούσε από την άλλη. Μαζί της ήταν και οι φίλοι Σπύρος Ρέβης και Φραντζέσκα Μελά. Η Μαριάννα Ντούβλη δεν το έβαλε κάτω και θέλησε να...
βρει τον Αντώνη Ρέμο τετ α τετ στο καμαρίνι του.
Αυτός αρνήθηκε να τη δεχθεί, ενώ αποχώρησε αμέσως ή μάλλον φυγαδεύτηκε, χωρίς να της μιλήσει καν, πόσο μάλλον να φωτογραφηθεί μαζί της. Γύρω στις τρεις η ώρα, η Μαριάννα Ντούβλη αποφάσισε, αφού γεύτηκε τη χυλόπιτά της, να αποχωρήσει με πικρή γεύση από το club μαζί με τους φίλους της που τη συνόδευαν.

Επισκέπτης
Η ΝΤΟΥΒΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ
Ο φλογερός έρωτας της με τον Κύπριο Δημήτρη - «ΕΙΜΑΙ Η ΑΦΡΟ∆ΙΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»!

Και οι... πορνοστάρ έχουν ψυχή!Για την ακρίβεια, όχι µόνο ψυχή αλλά και καρδιά που ερωτεύεται παράφορα. Ο λόγος βεβαίως για τη Μαριάννα Ντούβλη, η οποία αυτές τις ηµέρες έχει γίνει το πρόσωπο της επικαιρότητας µετά την κυκλοφορία του ροζ DVD της µε τον τίτλο «Sex in the City of Athens». Η εκρηκτική ξανθιά λοιπόν µιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso Κύπρου» παραδέχεται πως είναι ερωτευµένη µε τον κυπριακής καταγωγής συµπρωταγωνιστή της Dimitri, ενώ αποκαλύπτει ότι όνειρό της στο άμεσο µέλλον είναι να γυρίσει µια αισθησιακή ταινία και στην Κύπρο, µε αγαπημένο τόπο όπου θα ήθελε να γίνουν τα γυρίσµατα την πανέµορφη Πάφο.  – Είναι αλήθεια ότι η σχέση σου µε τον Κύπριο πορνοστάρ Dimitri XXX δεν είναι µόνον επαγγελµατική αλλά και ερωτική; Ναι, είναι αλήθεια. Με τον Dimitri βγαίνουµε εδώ και λίγες ηµέρες και είµαι πολύ ερωτευµένη µαζί του. Μετά τα γυρίσµατα της ταινίας ήρθαµε πολύ πιο κοντά ο ένας στον άλλον και είµαι πολύ ευτυχισµένη µε αυτό. - Τι είναι αυτό που σε έφερε πιο κοντά συναισθηµατικά µαζί του; Ο Dimitris ήταν ο µόνος παρτενέρ που επέλεξα εγώ για να παίξει στην ταινία. Ο κύριος Σειρηνάκης µου είχε δείξει πολλούς ηθοποιούς πριν γυριστεί η ταινία, όµως µόνον εκείνος µου έκανε κάποια αίσθηση. Ακόµα και από τον Ιαν Σκοτ. Εκτός των άλλων, είναι πολύ ωραίο παιδί και γι’ αυτόν τον λόγο είµαστε αυτή τη στιγµή ζευγάρι. - Αυτό το κλικ πώς έγινε µέσα σου και µόλις τον είδες θέλησες να είναι εκείνος ο παρτενέρ σου στο DVD;Ηταν ο πιο ερωτικός απ’ όλους. Σε ερωτικό επίπεδο ήταν ο µόνος που µου έκανε αυτά που ήθελα. Συν του ότι µετά την ταινία εγώ και ο Dimitris µείναµε οι δυο µας στον «Αστέρα» για κάποιο διάστηµα και αυτό µας έφερε ακόµα πιο κοντά απ’ ό,τι στην ταινία. Μου αρέσει πολύ το πρόσωπό του και αυτό το κυπριακό χρώµα, το πολύ ωραίο σώµα που έχει και γενικά έβγαλε κάτι πολύ αισθησιακό στο σεξ. Ηταν ο πιο αληθινός και ήταν ο µόνος που µε έκανε να νιώσω πιο πολύ γυναίκα στην ταινία.- Είναι µέσα στα επόµενα σχέδιά σου να έρθεις στην Κύπρο για να παρουσιάσετε την ταινία σας;Και βέβαια το θέλουµε και είναι στα άµεσα σχέδιά µας. Αυτές τις ηµέρες είναι δύσκολο όµως, γιατί ο Dimitris έχει φύγει και πάλι για το Λονδίνο, αφού ζει µόνιµα εκεί, και θα περιµένω πότε θα γυρίσει.- Θα γύριζες και δεύτερη αισθησιακή ταινία µε αποκλειστικό πρωταγωνιστή τον Dimitris; Και βέβαια. Μόνο µε αυτόν θα είναι η επόµενη ταινία µου και θα είναι ακόµα πιο προχωρηµένη. Θα κάνουµε πράγµατα που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή µου.- Εκείνος είναι το ίδιο ενθουσιασμένος για τη σχέση σας;Και αυτός είναι χαρούµενος για την εξέλιξη αυτή. Μπορείτε να τον πάρετε στο τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν θέλετε.- Στην Κύπρο έχεις έρθει ποτέ;Και βέβαια έχω έρθει πολλές φορές και θα ξανάρθω. Μου αρέσουν πολύ τα ξενοδοχεία που έχετε, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι, το χαλούµι, και δεν σας το κρύβω ότι θα µου άρεσε πολύ να γύριζα µια αισθησιακή ταινία στο νησί σας µε θέµα την Αφροδίτη. Αλλωστε, εκπροσωπώ την Αφροδίτη και θα ήθελα να αναδυθώ κι εγώ στην Πάφο. Θα µπορούσε να γυριστεί µια πολύ ωραία αισθησιακή ταινία στην Πάφο µε πρωταγωνίστρια εµένα και τον Dimitris. Το σκέφτοµαι πολύ σοβαρά και θα το προτείνω κιόλας άµεσα στον κύριο Σειρηνάκη…
Ρεπορτάζ: Espresso Κύπρου

Επισκέπτης
Όλο μαλακίες.Αυτά τα έλεγε τον Μαιο.Προφανώς ο Σειρινακης απέρριψε την ιδέα μιας καινουριας πατατας.

Επισκέπτης
Μαριάννα Ντούβλη: το 2ο ροζ DVD-τσόντα με λεσβιακό

Πότε κυκλοφορεί το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Μαριάννας Ντούβλη στα περίπτερα; Τι δείχνει το 2ο sex DVD της Ντούβλη με ρεκόρ download links για κατέβασμα από το ιντερνετ;
Είναι πια επίσημο. Το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Μαριάννας Ντούβλη κυκλοφορεί μέσα στο φθινόπωρο. Αν και χτυπημένη από την οικονομική κρίση, η βιομηχανία πορνό επιστρέφει με νέα ελληνική τσόντα ελπίζοντας οτι ο Έλληνας θα βάλει κάτι στην άκρη και για λίγες στιγμές.. τσόντο-απόλαυσης.
Η Μαριάννα Ντούβλη έχει κάνει ήδη γυρίσματα για το νέο ροζ DVD-τσόντα. Η νέα ταινία πορνό της Ντούβλη θα έχει σκηνές από τη βίλα στα Μέγαρα, ενώ τα αρχικά σχέδια για γυρίσματα στο Ντουμπάι εγκαταλείφθηκαν ελέω οικονομικής κρίσης. Παρ’ όλο που οι περισσότερες σκηνές του 2ου ροζ DVD είναι έτοιμες, απομένουν δύο ακόμα σκηνές να γυριστούν.
Στο 2ο ροζ DVD η Ντούβλη θα πρωταγωνιστεί μαζί με μία άλλη γυναίκα σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις και λεσβιακά όργια. Όπως δήλωσε η ίδια: «Το δεύτερο είναι διαφορετικό. Θα δείτε και τις υπόλοιπες κοπέλες (από το πρώτο dvd) να μετέχουν και φυσικά τις ερωτικές μου περιπτύξεις με μια φίλη μου».
Στη δεύτερη ταινία της Ντούβλη θα πρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, ίσως ο γνωστός Ian Scott της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Τα αρχικά πλάνα για δεύτερη συμμετοχή της Βίβιαν Ιωακείμ εγκαταλείφθηκαν μετά το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά.
Η Μαριάνα Ντούβλη ετοιμάζει και 3ο ροζ DVD-τσόντα και μάλιστα οι τρεις αισθησιακές ταινίες θα αποτελούν «τριλογία, σαν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών», όπως λέει η ίδια. Λέτε να δούμε τη Μαριάννα Ντούβλη σε ερωτική σκηνή με κανά Gollum; Γιατί όχι;
Στην πρώτη τσόντα η Μαριάννα Ντούβλη υποδύθηκε μια πλούσια κυρία που μοιράζεται φαντασιώσεις με τις κολλητές της και δεν διστάζει να ζητήσει από τον γυμναστή της να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις σε ερωτικό τρίγωνο. Για την περιβόητη σκηνή με το πούρο, η Μαριάννα Ντούβλη έχει δηλώσει: «Είναι τέχνη αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Αυτό είναι μόνο η αρχή.» Τι μας επιφυλλάσει το δεύτερο ροζ DVD-τσόντα της Ντούβλη; Αλίμονο!
Το σίγουρο είναι πάντως οτι μόλις κυκλοφορήσει η δευτερη τσόντα της Ντούβλη, θα γίνει μάχη σε γνωστά φόρουμς και τσοντο-sites για download links και torrents. Η ζήτηση για download links σε τσόντες είναι μάλιστα τόσο μεγάλη που η Sirina Productions σκέφτεται να διαθέσει τα ροζ DVD της και για κατέβασμα από το internet.

Επισκέπτης
Μας δουλεύει η χοντρή?Τι ισχύει απ'όλα?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ δεν τον έχω παίξει ούτε με ντούβλη ούτε με την απόβλητη σταρ και με τις 2 έμεινα με το πουλί στο χέρι.
άμα το λεσβιακό έχει στραπ-ον και βυζιά να κουνιόνται τότε κάτι μπορεί να γίνει
το γλύψιμο λίπους δεν με συγκινεί ιδιαίτερα

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
beached-whale-alert.gif

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αλλη μια χαζη παρτολα μπαζοξανθια....φτυσμενη απ το tv-γυαλι , που μπερδεψε τα μοσχαρια με τα ελαφια
Αν ηταν ετσι οι πορνοσταρ.....

Επισκέπτης
Screenshot_51.png

marianna+tapantaola.jpg

Τι χάρη ,τι φινέτσα,τι λεπτεπίλεπτη ύπαρξη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom