apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εαν ισχυαν οι φημες περι γαμου μαλλον ναυαγισε το καραβι κ γυρισε ξανα....εκτος εαν γυρισε για λιγο να μαζεψει τα εξοδακια της..!κοβει η πουτανα το γαμησι;
Εαν ισχυαν οι φημες περι γαμου μαλλον ναυαγισε το καραβι κ γυρισε ξανα....εκτος εαν γυρισε για λιγο να μαζεψει τα εξοδακια της..!κοβει η πουτανα το γαμησι;
τηλεφωνο ανοιχτο και δουλευει. καλο βολι και σε σεναTo τηλ παντως ειναι κλειστο...αρα μαλλον ακυρη η αγγελια
Θα κανονισω συντομα μολις γεμιση η τσεπη απο τα χροστουμενα.... ;)τωρα πριν σκασουν τα χαρατσια τεβε κτλπτηλεφωνο ανοιχτο και δουλευει. καλο βολι και σε σενα
αμε γιε μου να πανε κατω τα φαρμακιαΘα κανονισω συντομα μολις γεμιση η τσεπη απο τα χροστουμενα.... ;)τωρα πριν σκασουν τα χαρατσια τεβε κτλπ
Προς ενημέρωση δουλευει μονο μέχρι της 5 το απογευμα......αμε γιε μου να πανε κατω τα φαρμακια
ρε ποτε προλαβες και πηρες ε?Προς ενημέρωση δουλευει μονο μέχρι της 5 το απογευμα......
Για σημερα την ηθελα.....αλλα μου τα χαλασε με την ωρα...!Παντως εχει πολυ καυλα φωνη κ πολυ ευγενικη....γμτρε ποτε προλαβες και πηρες ε?
9-5 δηλαδή;
τι είναι, εταιρεία;
Mαλλον υπαρχει αισθημα..9-5 δηλαδή;
τι είναι, εταιρεία;
....καλόόόόόόόόό!!!!!!!!!!!!!!!!!Εταίρα.
κοβει η πουτανα το γαμησι;
απ' ότι φαίνεται όχι. Πάντως, αν επιστρέψει και η Μαίρη, τότε ο κανόνας θα είναι ισχυρότατος.
Εαν ισχυαν οι φημες περι γαμου μαλλον ναυαγισε το καραβι κ γυρισε ξανα....εκτος εαν γυρισε για λιγο να μαζεψει τα εξοδακια της..!
Η Μαίρη ;
Σε ποια ταινια επαιξε?????Παλιααααά ιστορία. 2010-2011 αν θυμάμαι καλά. Μεγάλος ντόρος κάποτε σε αυτό το forum και στους δίπλα. Από τότε που έπαιξε σε ταινία του Σειρινάκη (και άρχισε να ζητάει 200) κάηκε σαν χαρτί. Προσπάθησε να βγει με άλλο όνομα (και σφαγμένη τιμή), αλλά από ότι φαίνεται δεν...
Σε ποια ταινια επαιξε?????
Στο "όσα παίρνει ο άνεμος", κλασική ταινία.
[/quoteχαχα καλο....ο πραγματικος τιτλος???Στο "όσα παίρνει ο άνεμος", κλασική ταινία.