Όχι ρε φίλε, γιατί το λές αυτό;
Aπαντας στον εαυτο σου ;Μπερδεψες τους λογαριασμους;Σε ένα site που διαφημίζει τον αγοραίο έρωτα, είναι αδύνατον να συμβαίνει αυτό που λές..
Μάλλον ιδέα σου είναι..
Όχι ρε φίλε, γιατί το λές αυτό;
Aπαντας στον εαυτο σου ;Μπερδεψες τους λογαριασμους;Σε ένα site που διαφημίζει τον αγοραίο έρωτα, είναι αδύνατον να συμβαίνει αυτό που λές..
Μάλλον ιδέα σου είναι..
Aπαντας στον εαυτο σου ;Μπερδεψες τους λογαριασμους;
Moυ αρέσει που ρωτάτε πως αλλιώς λεγόταν, ενώ ο Ανμίν έχει ήδη βάλει και τα δύο προφίλ μαζί.
Τέλος πάντων το θέμα δεν είναι αυτό.
Το θέμα είναι πως όταν βαθμολογούμε μια κοπέλα με 2/10 σημαίνει πως θωρούμε ότι ανήκει στο 20% των πλέον άσχημων γυναικών και αυτό πρώτον δεν ισχύει και δεύτερον στην ακραία περίπτωση που ισχύει για τα γούστα κάποιου (ο οποίος προφανώς γαμάει μόνο μοντέλα της Victoria Secret!), δεν την παίρνει επί τέλους λέγοντάς της πως "συγγνώμην δεν θα γίνει η συνάντηση διότι δεν είσαι του γούστου μου και είσαι κατώτερη των προσδοκιών μου" και όλα καλά.
Αυτά τα κάθησε μισή ώρα επειδή εγώ της είπα να φύγει (δεν την έπιασε κόψιμο να φύγει από μόνη της!), άρα θα έπρεπε να πάρει τα μισά λεφτά δεν στέκουν. Με την ίδια λογική αν κάποιος τελειώσει στα 6 λεπτά και δεν γουστάρει (ή δεν αντέχει) άλλο, να πληρώσει μόνον το 10%;
Για να μη θεωρηθώ και προμότορας της εν λόγω κοπέλας δηλώνω πως την έχω συναντήσει μόνο μία φορά προ διετίας και πλέον, όταν ακόμα λεγότα Ράνια (ρε Νίτρο γερνάς ρε γαμώτο και ξεχνάς! Εσύ μου την είχες συστήσει. ) και πως επίσης δεν έχω κρύψει τις φιλικές μου σχέσεις με άλλες Ελληνίδες κοπέλες, "ανταγωνίστριές" της.
Αλλά την κακοπιστία δεν την θεωρώ σωστή.
Ορθά εμίλησε ο αγαπητός Aleister77, και παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Η χαμηλότερη τιμή και η καθημερινότητα μπορεί να έφερε κάποια παραπάνω χρήματα στην κοπέλα αλλά σίγουρα έπληξε ανεπανόρθωτα το brand name ή ότι τέλος πάντων είχε χτίσει προσεκτικά για τον εαυτό της. Και εγώ τα είχα πει αυτά όταν έκανε την κίνηση πριν μερικούς μήνες, αλλά μάλλον οι περισσότεροι την είδαν τότε θετικά γιατί προτίμησαν κάτι φθηνότερο από κάτι ποιοτικότερο. Η Μαριαν στους περισσότερους δεν πουλούσε μόνον το κορμί της αλλά την γενικότερα προσεγμένη εικόνα της και το ότι ήταν Ελληνίδα. Αυτά τώρα πάνε (το πρώτο). Το δυσάρεστο είναι ότι σε αυτόν τον χώρο δύσκολα αλλάζεις πορεία. Ας είναι καλά η κοπέλα με το νέο της κοινό.
Σε σημερινό κείμενο στο μπλογκ της, λέει ότι θα "κάνει κάπως πίσω στη δουλειά" γιατί γνώρισε ένα σημαντικό για εκείνη άνθρωπο. Αυτό ίσως θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως δήλωση πλήρους ή μερικής αποχώρησής της από τον αγοραίο έρωτα. Ας μας πει η ίδια περισσότερα αν θέλει. Σε κάθε περίπτωση, της εύχομαι τα καλύτερα, ό,τι κι αν αποφάσισε.
η κοπέλα έχει πολλές αγγελίες σε ανάλογα sites, οπότε δεν νομίζω ότι πάει πουθενά, εκτός αν ετοιμάζεται για τις διακοπές της
επειδή ο cgfucker είπε την μαλακιά του,την κάνατε όλοι θεμα!!
τι να κανουμε αγαπητε .....
γι αυτο ονομασθηκε και "ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" !!!!!!!!!
απλα για λογους ευγενειας δεν αναφεραμε την ειδικοτητα στην επιδιδεται καθημερινα.
ατυχως την αποκαλυψες !!!!!
απο μενα καλημερα.
η κοπέλα έχει πολλές αγγελίες σε ανάλογα sites
επειδή ο cgfucker είπε την μαλακιά του,την κάνατε όλοι θεμα!!
Κάνεις λάθος αγαπητέ μου. Δεν είχα κανένα λόγο να πω ψέμματα. Πράγματι η Marian είχε ανεβάσει στο μπλογκ της ένα κείμενο (αν θυμάμαι καλά ο τίτλος του ήταν "όπου φυσάει ο άνεμος" ή κάτι τέτοιο) που έλεγε όσα έγραψα παραπάνω. Πρέπει να είδα το κείμενο της Marian σχετικά λίγη ώρα μετά τη δημοσίευσή του στο μπλογκ της. Κατόπιν ενημέρωσα εδώ -τι ποιο φυσιολογικό; Το κείμενο αυτό εδώ και λίγες μέρες δεν υπάρχει -προφανώς θα το διέγραψε η ίδια η Marian για τους δικούς της λόγους. Υποθέτω ότι μπήκες στο μπλογκ της μετά τη διαγραφή του εν λόγω κειμένου, δεν είδες τίποτα από όσα ανέφερα και έβγαλες το πόρισμα ότι γράφω "μαλακίες". Η πραγματικότητα όμως, όπως βλέπεις, είναι πιο σύνθετη.
Κάνεις λάθος αγαπητέ μου. Δεν είχα κανένα λόγο να πω ψέμματα. Πράγματι η Marian είχε ανεβάσει στο μπλογκ της ένα κείμενο (αν θυμάμαι καλά ο τίτλος του ήταν "όπου φυσάει ο άνεμος" ή κάτι τέτοιο) που έλεγε όσα έγραψα παραπάνω. Πρέπει να είδα το κείμενο της Marian σχετικά λίγη ώρα μετά τη δημοσίευσή του στο μπλογκ της. Κατόπιν ενημέρωσα εδώ -τι ποιο φυσιολογικό; Το κείμενο αυτό εδώ και λίγες μέρες δεν υπάρχει -προφανώς θα το διέγραψε η ίδια η Marian για τους δικούς της λόγους. Υποθέτω ότι μπήκες στο μπλογκ της μετά τη διαγραφή του εν λόγω κειμένου, δεν είδες τίποτα από όσα ανέφερα και έβγαλες το πόρισμα ότι γράφω "μαλακίες". Η πραγματικότητα όμως, όπως βλέπεις, είναι πιο σύνθετη.