petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.781
- Πόντοι
- 41.813
αρρωστος θα σουν
αντε απο κει ρε
αρρωστος θα σουν
Σε νιώθω...οχι ρε. εγω δεν πηρα τοτε. η κοπελλα μια χαρα ηταν
αντε απο κει ρε
Όχι; Θα το μετανιώσεις! ;)την επομενη φορα θα παρω μονο κωλο ρε για να το ξεπερασεις
μη σου μεινει απωθημενο
Όχι; Θα το μετανιώσεις! ;)
Αρα καλά τα είπα... απλά ξέχασα την κάβλα.
Όσο λοιπόν ανεβαίνει η τιμή τόσο και ξενέρωτη που δεν ξέρει να γαμηθεί γίνεται κάποια.
Πληροφοριακά... Κράτα κάπου τα όσα έγραψες στο παρθενικό σου ποστ σε αυτό το νήμα. Προς γνώση σου, μην πέσεις πάλι σε αντιφάσεις, αρχειοθετήθηκε και φωτογραφήθηκε!Εχει διαμαντακια με νορμαλ χρηματα εχει καο βοτσαλα που με καλο προμο χρεωνονται για ρουμπινια,το θεμα ειναι τι ζητάει ο καθε ένας.
Πληροφοριακά... Κράτα κάπου τα όσα έγραψες στο παρθενικό σου ποστ σε αυτό το νήμα. Προς γνώση σου, μην πέσεις πάλι σε αντιφάσεις, αρχειοθετήθηκε και φωτογραφήθηκε!
καλησπερες και τα Χρονια Πολλα. δε τα ειπαμε. να εισαι καλα
κάθονται μερικοί και προβληματίζονται με το πόσο κοντή είναι η Marialena!Βλέποντας μια φωτογραφία που είναι επεξεργασμένη στον προκρούστη,προσπαθούν να βγάλουν άκρη!
Και γράφουν "είναι κοντή" αυτό τους πειράζει το ότι είναι μακρυταλλο,με ανδρικά ποδοσφαιρικά κοντά πόδια δεν το βλέπουν!
Όπαα μάστορα.... άσε να χαρούμε και εμείς που γουστάρουμε τις κοντές γυμνασμένες.... δώσε το τηλ σου στο λαό σου μαριαλένα.....
Άμα σου πω ότι έχω τα τηλέφωνα και της Μαριαλένας και της Βερόνικας και της Νάγιας αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ γιατί δεν πάω σε ξενοδοχεία; Ξέρω, στο πυρ το εξώτερον... Χαχαχα...
Είναι όλα θέμα στο τι σε φτιάχνει.... εγώ προσωπικά μόνο ξενοδοχεία για λόγους καμουφλάζ.....χαχαχαχαχα
Άμα είχα τα τηλέφωνο και των τριών θα τις κλείδωνα σε ένα δωμάτιο και θα το σπάγαμε....
Καλά άμα σε έπαιρναν χαμπάρι θα σου έσπαγαν το δωμάτιο οι υπόλοιποι στο ξενοδοχείο και θα μπούκαραν μέσα. Χαχαχαχα...
Ξέρω καράτε....
Καλά, όσο εσύ θα έδερνες κάποιος θα τις έπαιρνε παραδίπλα για Χαχαχαχα...
Και ποιος σου ειπε ότι τουλάχιστον οι δυο πανε και σε σπιτι. Αρκει να σε ξερουνΆμα σου πω ότι έχω τα τηλέφωνα και της Μαριαλένας και της Βερόνικας και της Νάγιας αλλά δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ γιατί δεν πάω σε ξενοδοχεία; Ξέρω, στο πυρ το εξώτερον... Χαχαχα...