doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 64
- Like
- 6.763
- Πόντοι
- 28.335
σωστος ο φιλος....Πριν λίγο τελείωσε ένα ακόμα ραντεβού με την μαριαλενα...φανταστική όπως παντα!!!
Θα ακολουθήσει κριτικη.
σωστος ο φιλος....Πριν λίγο τελείωσε ένα ακόμα ραντεβού με την μαριαλενα...φανταστική όπως παντα!!!
Θα ακολουθήσει κριτικη.
Μακάρι να σου απαντήσει γρήγορα, γιατί πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση συνολικά.
επειδή η κριτικη θα αφορά το σύνολο των ραντεβού θέλει δουλειά!!! Κάνε υπομονή το σκ θα την γραψω!!Βαλε μια εδω πρωτα μεχρι να εγκριθει αμα θες!!!
ετσι ακριβως!!!Εύγε φίλε! Εγγύηση και δύναμη!
δεν εισαι ο μονος χαχαχαΕμεις ακομα με το πουλι στο χερι χαχαχαχαχαχ
δεν εισαι ο μονος χαχαχα
Ε, ενταξει...Ειμαστε αγαπουληδες εμεις. Γουσταρουμε τα ΠΜ με πουτανες. Τη βρισκουμε! Εγω 6 μηνες περιμενω!αληθεια τωρα, παρακαλατε σε πμ για να πληρωσετε ενα κορασιο της διπλανης πορτας 100 και 150€;
αλλο να εισαι μπουρδελιαρης και αλλο αγαμητος. εχει πεσει ασχημια καταραμενη; οκ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ρε μαγκες, εαν ειστε επιχειρηματιες μπουρδελοχομπυστες, αλλα σας διαβαζουν και πιτσιρικαδες καυλωμενοι που δουλευουν με 400€ 12 ωρες στα jumbo
αληθεια τωρα, παρακαλατε σε πμ για να πληρωσετε ενα κορασιο της διπλανης πορτας 100 και 150€;
αλλο να εισαι μπουρδελιαρης και αλλο αγαμητος. εχει πεσει ασχημια καταραμενη; οκ περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ρε μαγκες, εαν ειστε επιχειρηματιες μπουρδελοχομπυστες, αλλα σας διαβαζουν και πιτσιρικαδες καυλωμενοι που δουλευουν με 400€ 12 ωρες στα jumbo
Ε, ενταξει...Ειμαστε αγαπουληδες εμεις. Γουσταρουμε τα ΠΜ με πουτανες. Τη βρισκουμε! Εγω 6 μηνες περιμενω!
Οι αλλοι μαλλον πανε για JUMBO γαμησι... ;)
αληθεια τωρα, παρακαλατε σε πμ για να πληρωσετε ενα κορασιο της διπλανης πορτας 100 και 150€;
τυπε μπερδευτηκες, λαθος pm περιμενεις. πουτανα wannabe ειναι η μαριαλενα και οχι πουτανα.
αν παλι εψαχνες για αγαπουλομαλακιες, με τα 400 που λεει ο φιλος, φτανεις τοκυο και αγοραζεις αυθεντικα gfe services.
Ε, καλα...Για αλλους αυτα ναι, ισχυουν. Εγω ομως ειμαι και ερωτευμενακι. Επειδη ισως ειμαι και γέρος. Ισως την πατησα με την κοπελα wonabe οπως την λες.τυπε μπερδευτηκες, λαθος pm περιμενεις. πουτανα wannabe ειναι η μαριαλενα και οχι πουτανα.
αν παλι εψαχνες για αγαπουλομαλακιες, με τα 400 που λεει ο φιλος, φτανεις τοκυο και αγοραζεις αυθεντικα gfe services.
Εγω αν δουλευα 12 ωρες στα Jumbo σιγα μην ειχα μετα καυλες για να γαμησω!!!αληθεια τωρα, παρακαλατε σε πμ για να πληρωσετε ενα κορασιο της διπλανης πορτας 100 και 150€;
Σωστος!!!!Ε, ενταξει...Ειμαστε αγαπουληδες εμεις. Γουσταρουμε τα ΠΜ με πουτανες. Τη βρισκουμε! Εγω 6 μηνες περιμενω!
Οι αλλοι μαλλον πανε για JUMBO γαμησι... ;)
Τι σχέση έχει το ότι παρακαλάμε για πμ, ότι είμαστε αγαμητοι, άσχημοι και αγαπουληδες με τους καυλωμένους πιτσιρικάδες του jumbo που μας διαβάζουν (αν και εγώ εκεί καυλωμένες πιτσιρίκες βλέπω συνήθως), δεν το καταλαβαίνω, άλλα οκ............ανοιχτό φόρουμ είναι, ότι θέλει γράφει ο καθένας.
Αυτό που ξέρω, είναι ότι οι περισσότερες amateur cg είναι φόλες, οπότε δεν είναι καθόλου περίεργο να υπάρχει αναμονή για τις λίγες που αξίζουν.
μια χαρα ειναι το κοριτσι. Κ δεν στμφωνω απολυτα με τα λεγαμενα σου περι girl next door. Στο σωμα ειναι σουζα γτ ηταν αθλητρια. Εγω girl next door τυπισσες που ξερω ολο με κατι παγωτα κ σουβλακια βλεπω εκτος αν μενεις σε σταδιο
Με 400 ευρω ιαπωνια ουτε με αεροπλανο χοντα δεν πας νομιζω θες παραπανω...
Ε, καλα...Για αλλους αυτα ναι, ισχυουν. Εγω ομως ειμαι και ερωτευμενακι. Επειδη ισως ειμαι και γέρος. Ισως την πατησα με την κοπελα wonabe οπως την λες.
Φιλε, αν με 400 γουαν παω εκει που λες, να το κοιταξω...
τιποτα μεγαλε, αν γουσταρεις εσυ να παρακαλας για ενα πμ και να γαμας με 200ευρα το 2016 ενω εχεις τριτο μνημονιο, εγω πασο.
Συμφωνούμε εδώ, ο καθένας με την τσέπη του και την καυλα του.
Εγώ βέβαια δεν ανέφερα χρήματα, απλώς είπα ότι είναι μια από τις λίγες που αξίζει να βρεθείς μαζί της και προσωπικά δεν παρακαλεσα για πμ, ένα μήνυμα έστειλα και μου απάντησε αμέσως.
Και επίσης πιστεύω ότι τα 100 που ζητάει για μια ώρα χωρίς anal, με αυτά που προσφέρει αυτή την ώρα δεν είναι ακριβή.