Παιδες... Στην φωτο με το μπλε φως δεν ειναι με την καμμια στο bill!! Δεν ξερω ποιο χοτελ ειναι! Σε επομενη φωτο με το ροζ κιλοτακι εκει ειναι στο bill!! Προτιμω το συγκεκριμενο χοτελ γιατι ειναι κοντα! Απο τοτε που ξεκινησα τα χοτελ εκει πηγαινα κ δοκιμαζω κ αλλα φυσικα! Εχω συναντηθει μια κ μοναδικη φορα με την Μαριαλενα κ ειναι απο τις λιγες συναντησεις με κοπελλα του χωρου που μου εχουν μεινει πραγματικα! Οχι μονο γιατι ηταν αψογη σε αυτο που ηρθε να κανει εκει μαζι μου αλλα κ γενικα με την ολη συμπεριφορα της απεναντη μου καθ'ολη την διαρκεια της συναντησης! Οταν ξεκινησε εκανε ραντεβου στα βορεια! Απο εμενα ηταν τρομερα δυσκολο να τραβηχτω εκει χωρις μεσον, ειχε χαλασει το μηχανακι, αλλα ταυτοχρονα ηθελα πολυ να την δω! Της προτεινω ραντεβου στο bill χωρις να εχω κ πολλες ελπιδες κ προς εκπληξη μου, μου λεει οκ! Δεν εχω ξαναερθει εκει αλλα ειδα το site κ μου αρεσε κ θα συναντηθουμε εκει! Κ απο τοτε ειδα οτι συνεχισε να ερχεται προς τα μερη μας κ αυτο ηταν πολυ καλο για πολλους απο εμας!! Το αστειο ηταν σε καποια φαση στο δωματιο που χαλαρωναμε οπως καπνιζα εγω ειχε παρει το κοντρολ για τα φωτα κ αρχισε να παιζει με αυτο κ να αλλαζει τα χρωματα! Σταματα βρε της λεω... Με ζαλισες με αυτο....
Ελα εδω τωρα ατακτουλα να σε τιμωρησω που δεν ακους χαχαχαχαχαχα Θυμασαι Μαριαλενα??
Φιλακια πολλα κουκλιτσα!!