erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Αστον . Θα εξαφανιστεί κανενα μηνα να μαθει ολους τους στιχους οποτε ησυχάζουμε. Μετα βλέπουμε !αχρηστο θα ειναι.
Αστον . Θα εξαφανιστεί κανενα μηνα να μαθει ολους τους στιχους οποτε ησυχάζουμε. Μετα βλέπουμε !αχρηστο θα ειναι.
υπονοείς, φίλε μου, ότι που και που, είναι ρομαντική;
θέλει προσοχή η διατύπωση, διότι ο ρομαντισμός, εδώ μέσα, έχει άλλες διαστάσεις...
οχι με την εννοια του σαιτ την κανονικη του ποιητικου ρευματος λεω
της αρεσει η θεα σε ρομαντικα χοτελ...
Δοξα τω θεω. Ησυχσσαμε απ αυτόν. Μαριαλενα βγες απ την ντουλαπακαι ετσι αφου με εγραψε
στη μουνα η μαριαλεννα
τα φραγκα μου εκρατησα
και εφυγα για τα ξενα
τηλεφωνο δεν θελω πια
στα αρχιδια μου σε γραφω
την πουτσα μου δεν θα την δεις
μεχρι να μπω στον ταφο
πουτανες εγεμισαμε
οπου και να κοιταξω
κι αμα μου δωσουν και πρωκτο
και μπουρμπουαρ θα σταξω
Δοξα τω θεω. Ησυχσσαμε απ αυτόν. Μαριαλενα βγες απ την ντουλαπα
ΚουκουρουκουΔεν θα ελεγα οτι της αρεσουν ιδιαιτερα οι ντουλαπες μάλλον... αλλη φορα της ειπα να της κρεμμασω το παλτο γτ νοικιασα το μικροτερο δωματιο που βρηκα κ δεν με αφησε και το αλλο δωματιο που νοικιασε δεν ειχε καθόλου νομίζω ντουλάπες
Τιμη μου μεγιστε IQαπο σενα δεν ησυχαζουμε πιρφορε τσαμπαπρομοτορα
Καλησπερα, προσπαθω παιδες να στειλω μυνημα στον κορασιδα, αλλα δεν με αφηνει.
Τι λαθος κανω;
Καλα. Τωρα εσυ με 5 μηνυματα και θελεις να βρεις την Μαριαλενα ? Ποντιακο ανεκδοτο μοιαζει .Καλησπερα, προσπαθω παιδες να στειλω μυνημα στον κορασιδα, αλλα δεν με αφηνει.
Τι λαθος κανω;
Καλα. Τωρα εσυ με 5 μηνυματα και θελεις να βρεις την Μαριαλενα ? Ποντιακο ανεκδοτο μοιαζει .
η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! !Καλα. Τωρα εσυ με 5 μηνυματα και θελεις να βρεις την Μαριαλενα ? Ποντιακο ανεκδοτο μοιαζει .
η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! !
όχι βρε ..! Με λίγο τύχη όλα γίνονται! !Μη τον απογοητεύεται έτσι τον άνθρωπο ακόμα δεν μπήκε!!
Καλα. Τωρα εσυ με 5 μηνυματα και θελεις να βρεις την Μαριαλενα ? Ποντιακο ανεκδοτο μοιαζει .