panagiotis panagiotidis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 295
- Πόντοι
- 281
Εντάξει τώρα κοιτά τι μας κανει και μετα εμείς πρεπει να ηρεμήσουμε!Α ρε Μαριαλενα
Εντάξει τώρα κοιτά τι μας κανει και μετα εμείς πρεπει να ηρεμήσουμε!Α ρε Μαριαλενα
Πάντως μάγκες...για πρόσωπο δεν μπορώ να έχω γνώμη μιας και δεν την έχω συναντήσει την κοπέλα... αλλά από κορμί... τα σπάει απ ότι βλέπω!!!
Δεν τα σπαει ουτε απο κορμι...Πάντως μάγκες...για πρόσωπο δεν μπορώ να έχω γνώμη μιας και δεν την έχω συναντήσει την κοπέλα... αλλά από κορμί... τα σπάει απ ότι βλέπω!!!
φιλαρακι...αυτα ειναι γουστα..!!! περί ορέξεως.....Δεν τα σπαει ουτε απο κορμι...
φιλαρακι, την εχεις δει?φιλαρακι...αυτα ειναι γουστα..!!! περί ορέξεως.....
όχι το ανέφερα και πριν...φιλαρακι, την εχεις δει?
από της φώτο φίλε μου,, για σώμα μίλησα...μου αρέσει αυτό που βλέπω... όπως μου άρεσε και της Ναγιας...που τελικά δεν έπεσα έξω..ε τοτε πως μπορεις να εχεις αποψη και για το σωμα?
αυτο παει αναλογα με το τι μετρα και τι σταθμα εχει ο καθενας,νομιζω καταλαβες τι εννοω,τα χουμε ξαναπει,βεβαια εγω ειμαι της αποψης πως το ωραιο να το τονιζουμε ολοι μας αλλα οπως φαινεται κανεις δε αναγνωριζει το ωραιο το αποδεκτο απο ολους...τσπ,τσαμπα το αναλυουμεΔεν τα σπαει ουτε απο κορμι...
Δεν νομιζω, γιωτιδη οτι ισοπεδωνω κατι. Απλα δεν μου αρεσουν οι ανακριβιες και οι γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν δει καν την κοπελα. Αυτοι που δεν εχουν δει, δεν μπορουν να εχουν αποψη. Εσυ την εχεις δει και εισαι για μενα λαθος. Η εστω μπορει και να θελεις να εισαι λαθος για τους δικους σου λογους. Αλλα σεβαστο. Τωρα παμε στο αρωματικο. Δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας. Ομως μην εισαι σιγουρος για τιποτα φιλε. Ουτε πια εχω δει ξερεις ουτε πια εχω γαμησει.Εντάξει τώρα συνάδελφε νομιζω οτι τα ισοπεδώνεις ολα.Κανε ενα τσεκ πάλι αλλα αυτή τη φορά κοιτά στο κέντρο της φωτογραφίας.Αυτο που κοίταζες πάνω δεξιά ειναι το αρωματικό χώρου!
ελα ρε , για το σωμα της ναγιας δεν εχω πει οτι δεν τα σπαει...το ξερω οτι εχει ωραιο σωμα...οσοι το λενε δικιο εχουναπό της φώτο φίλε μου,, για σώμα μίλησα...μου αρέσει αυτό που βλέπω... όπως μου άρεσε και της Ναγιας...που τελικά δεν έπεσα έξω..
Ε, σε αυτο θα πεσεις...από της φώτο φίλε μου,, για σώμα μίλησα...μου αρέσει αυτό που βλέπω... όπως μου άρεσε και της Ναγιας...που τελικά δεν έπεσα έξω..
αυτο ακριβως εννοω zarden. Ομως μην εισαι σιγουρος για τιποτα φιλε. Ουτε πια εχω δει ξερεις ουτε πια εχω γαμησει.
για βαστα ρε φιλε... δηλαδη δεν μπορω να εχω γνωμη για αυτο που βλεπω ... και ασ ειναι φωτογραφεία...εμενα μου αρεσει που ειναι το προβλημα?? επιδη δεν αρεσει σε εσενα πρεπει να μην αρεσει και σε εμενα?? εσυ την εχεις δει απο κοντα??Δεν νομιζω, γιωτιδη οτι ισοπεδωνω κατι. Απλα δεν μου αρεσουν οι ανακριβιες και οι γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν δει καν την κοπελα. Αυτοι που δεν εχουν δει, δεν μπορουν να εχουν αποψη. Εσυ την εχεις δει και εισαι για μενα λαθος. Η εστω μπορει και να θελεις να εισαι λαθος για τους δικους σου λογους. Αλλα σεβαστο. Τωρα παμε στο αρωματικο. Δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας. Ομως μην εισαι σιγουρος για τιποτα φιλε. Ουτε πια εχω δει ξερεις ουτε πια εχω γαμησει.
Αυτο δεν υπαρχει φιλε. Πρεπει να λεμε ομως και την αληθεια. Να ειμαστε οσο πιο πολυ κοντα στην πραγματικοτητα οταν κριτικαρουμε πουτανες.αυτο παει αναλογα με το τι μετρα και τι σταθμα εχει ο καθενας,νομιζω καταλαβες τι εννοω,τα χουμε ξαναπει,βεβαια εγω ειμαι της αποψης πως το ωραιο να το τονιζουμε ολοι μας αλλα οπως φαινεται κανεις δε αναγνωριζει το ωραιο το αποδεκτο απο ολους...τσπ,τσαμπα το αναλυουμε