giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
Πωωω μαλακεια εκλογές ποιος τους ακουει θα μας τρελανουν μεχρι την παρασκευη...
αυριο εχει χαβαλε. 21.00 debate ο μουστακαλης με τον προεδρο 15μελους. μαν του μαν
Πωωω μαλακεια εκλογές ποιος τους ακουει θα μας τρελανουν μεχρι την παρασκευη...
αυριο εχει χαβαλε. 21.00 debate ο μουστακαλης με τον προεδρο 15μελους. μαν του μαν
Ναι ο φλωρος θα πει για τις καταληψεις που εκανε εφηβος και ο τραμπουκος ρεϊτζερς-κενταυροι πως τις εσπαγεαυριο εχει χαβαλε. 21.00 debate ο μουστακαλης με τον προεδρο 15μελους. μαν του μαν
ο κωστας κανει ζιου ζιτσου?Καλημέρα. :-* :-* :-*
Καλημέρα. :-* :-* :-*
Καλημέρα.Καλημέρα. :-* :-* :-*
Καλημέρα.
καλημερα
ΚαλημέραΚαλημέρα
Σε ολα τα καλα παιδιά δίνω ενα φιλάκι. :-*
Ε,ρε κάτι πυρφόροι που ζητάνε τηλεφωνάκι.....
...μαν υπάρχει με "ι",αλλά και με "υ"...με γιωτα δεν γράφεται το πυρ ή με υψιλον απο το πυρ το εξωτερον?
Πρόσφατη συνάντηση με τη Μαριαλενα.
Συμπαθητικό πρόσωπο, ωραίο σωματάκι. Μέτριο ύψος, ωραιος τσουποτος κωλος, γυμνασμενα μπούτια, μικρό βυζακι, ωραίες ρογες και γλυκό χαμόγελο.
Στα του αγώνα, καλή πιπα, σχετικά βαθιά. Ωραία στήσιματα. Πρωτοβουλίες πολλές δεν πήρε, δεν την άφησα, μου αρέσει να έχω τον έλεγχο. Ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά, γλειψηματα και ιεραποστολικο στο μουνακι. Στη συνέχεια στα τέσσερα και κωλο μέχρι το τελος. Αντέχει από πίσω, γουστάρει δυνατά και ανταποκρινεται.
Δευτερος γύρος με πιπα και πρωκτικο σε τρεις στάσεις. Εκεί η μαριαλενα έδειξε ότι αντέχει και γουστάρει δυνατές καταστάσεις. Τελείωμα πάνω της.
Συνολικός χρονος μιάμιση ώρα, κόστος 150 (οχι λίγα) αλλά φεύγεις με την αίσθηση ότι πέρασες καλά και άξιζε η επένδυση.
Κατά τα αλλα, συμπαθητικό κορίτσι που δε μυρίζει τσιγάρο (σημαντικό για εμένα) και που μπορείς να πεις και δύο κουβέντες. Θα την ξανασυναντησω σίγουρα.
δωσε αν θελεις και το τηλεφωνο σου...Σε ολα τα καλα παιδιά δίνω ενα φιλάκι. :-*
Καλημέρα
Το σημαντικοτερο ειναι ότι σχεδον ολοι γραφουν πανω κατω τα ιδια πραγματα που σημαινει ότι αυτα που γραφονται ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα και ειναι αξιοπιστα.ολα τα εχω η ατιμη. ;) ;) ;)
ευχαριστω κυριε Macallan