dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
λες να ειναι φιδια μπιλυ?καταλάβαμε τι γίνεται
καποιοι περνανε για μαλακες τα παιδια του σάιτ....
λες να ειναι φιδια μπιλυ?καταλάβαμε τι γίνεται
καταλάβαμε τι γίνεται
άντε γιατι πολυ μας εχουν σπασει τα @@
πες οτι εισαι μοντΘα επιδιώξω ραντεβού με Μαριαλένα.
πες οτι εισαι μοντ
θες τις αποδειξεις τυπε?
Όταν διάβαζα την ερώτηση συμπωματικά σκεφτόμουν: η απαντηση ειναι ΟΧΙ αλλά το ξερω...!!!
Κλαίω απο τα γέλια
Ολοι οι έμπειροι εδω έχουν μαζευτεί.....
θες τις αποδειξεις τυπε?
καταρχην οτι παει χωρις τον Κωστα το γνωριζω οταν σας παραμυθιαζε οτι χωρις αυτον δεν κανει ραντεβου(στο ξαναλεω εχω pm της με ημερομηνια)αρα τα emoticons αυτα
βάλτα στον κωλο σου!
εγω οταν γραφω κατι ειναι σιγουρο,το καταλαβες τωρα?
ειμαι ακόμα νεος για τέτοια ρε συ!επιβεβεονο οτι ισε εμπειρος αλπουλα και θα σου στιλο το μιστικο για να χινις πιδακες κε να κορδονεσε
στα πουτανακια.κι εγο αφτο κανο.εσενα διαλεξα,μιν το πις ομος γιατι εγο δεν δινο πλιροφοριες απο κι απο κι.
σε ξορκιζο στο ονομα του μπου κι ασε τους αλους να χαπακονοντε με μαλακιες κε να κανουν ασκισις αεροβιες
κι αναεροβιες καταπινοντας κουνουπια.σου στελνο π.μ.
επιβεβεονο οτι ισε εμπειρος αλπουλα και θα σου στιλο το μιστικο για να χινις πιδακες κε να κορδονεσε
στα πουτανακια.κι εγο αφτο κανο.εσενα διαλεξα,μιν το πις ομος γιατι εγο δεν δινο πλιροφοριες απο κι απο κι.
σε ξορκιζο στο ονομα του μπου κι ασε τους αλους να χαπακονοντε με μαλακιες κε να κανουν ασκισις αεροβιες
Ρε παιδια. καποιος να κανει την μεταφραση ρε παιδια !επιβεβεονο οτι ισε εμπειρος αλπουλα και θα σου στιλο το μιστικο για να χινις πιδακες κε να κορδονεσε
να γραψω κ γω δυο λογια,μετα απο πετυχημενο χθεσυνοβραδινο κασκαντεριλικι στα βορεια προαστεια με την κοπελα..εμφανισιακα να πω την αληθεια δε μου θυμισε μεγκ ραιαν στο προσωπο οπως ανεφερε προηγουμενος συναγωνιστης(ο φιλος θα βλεπε πολλες ρομαντικες κομεντι φαινεται ) ,αλλα δε νομιζω να απογοητευσει κανεναν,γλυκουλα θα τη χαρακτηριζα ..σωμα αρκετα καλο για το υψος της(1.60κατι),γραμμωμενο,σφιχτο,με δυνατο της σημειο τα τουρλωτα,στητα κωλομερια της ..στα του αγωνα ευδιαθετη,καυλιαρα,δε λεει οχι σε τιποτα....πιπα αρκετα καλη,υγρη με περιποιηση ολης της γυρω περιοχης κ ακομα παραπερα..φιλια,γλυψισματα,στησιματα οπως κ οπου την θες...
Aν μου έμοιαζε η Μεγκ Ραιαν δεν νομιζω να εκανε καριερα στο hollywood :-* :-* :-* :-*
Χαχαχαχαχα, κι εσύ τέκνον Βρούτε;
Με αφορμή τις τελευταίες 2 κριτικές που ανέβηκαν πρόσφατα, θέλω να υποβάλω μια παράκληση σε όσους αμφιβάλλουν, έστω και με άκομψο τρόπο, για την εγκυρότητα των κριτικών της κοπέλας/ζευγαριού που δημοσιεύτηκαν μέχρι σήμερα, και δικαιολογημένα ίσως λόγω του ότι δεν προέρχονται ως τώρα από παλιά (άρα κατά τεκμήριο πιο έγκυρα) μέλη του σάιτ:
Όταν κάποια στιγμή επιβεβαιωθεί, είτε από τους ίδιους είτε από μέλη των οποίων την εγκυρότητα εμπιστεύονται, ότι οι κριτικές αυτές δεν ήταν φτιαχτές/κατευθυνόμενες, να βγουν και να το παραδεχτούν εδώ, δημόσια. Ξέρω, ζητάω πολλά, αλλά άμα έχεις @@, και δεν τα εννοώ μόνο ως ανθρώπινο όργανο αλλά με την έννοια του φιλότιμου και του προτερήματος (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) να παραδεχόμαστε το σφάλμα μας, όταν το διαπιστώνουμε εκ των υστέρων, τότε τπτ δεν είναι δύσκολο. Κι αυτή η παράκληση ισχύει και για όσες άλλες κοπέλες έχει συμβεί το ίδιο στο πρόσφατο παρελθόν στα αντίστοιχα θρεντ τους. Όπως δηλ. πρέπει να ξεμπροστιάζουμε όσους γράφουν μούφες κριτικές, έτσι θα πρέπει να αναγνωρίζουμε και το σφάλμα μας όταν αποδειχθεί ότι αδικήσαμε κάποιους και ότι οι κριτικές δεν ήταν εντέλει τέτοιες.