alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
να το συζητάμε κανενα μηνα κι ετσι το θεματακι σου θα είναι στον αφρο
να το συζητάμε κανενα μηνα κι ετσι το θεματακι σου θα είναι στον αφρο
να προσλαβεις τον ampelale ειναι ειδικός ..
Και μια φωτο για τη κλήρωση ναγουσταρουμετην παιξουμε
εγώ προτείνω να βάλουμε τον πικέ να ξεχωρίσει τον κατημά από τους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες...
όσοι προκριθούν, ήτοι οι γνήσιοι (ξεχάστε το παντρεμένοι και λοιπά λαμόγια), μπορούν να πάρουν μέρος σε παράλληλους διαγωνισμούς του αμπελάλες.
οι πρώτοι από κάθε διαγωνισμό θα πάρουν ψήφους εμπιστοσύνης, για να επιλεχθεί ό ένας, από τις κυρίες του μπου (εργαζόμενες και μη).
η παραπάνω διαδικασία εγγυάται και τη διαφάνεια αλλά και το κάλλιστο ποιοτικό αποτέλεσμα...
Ξινομπουτσηςνα το συζητάμε κανενα μηνα κι ετσι το θεματακι σου θα είναι στον αφρο
Για προσπάθησε να κάνεις like καπου στο νήμα να δούμε αν γίνετε?θα γραψει ο καθενας ενα λογο που θα πρεπει να ειναι ο εκλεκτος..αυτος με τα περισσοτερα like κερδισε!
Και αν έρθει κανένα μπάσο..?Εγω προσφερω 500 ευρω σ οποια κοπελα ερθει σπιτι μου για 2 ωρες . Θα φαμε, θα πιουμε και νηστικοι θα γ..........θουμε
τι ετοιμαζω???
free ραντεβου σκεφτομαι να κανω με καποιον ....
πρεπει ομως να το φτιαξω στο μυαλο μου...
ποιος θα ειναι ο τυχερος..
ακουω ιδεες....
πως να γινει η επιλογη?
τι ετοιμαζω???
free ραντεβου σκεφτομαι να κανω με καποιον ...
πρεπει ομως να το φτιαξω στο μυαλο μου...
ποιος θα ειναι ο τυχερος..
ακουω ιδεες....
πως να γινει η επιλογη?
Απο τη κληρωση του λαικου λαχειου καθε Τριτη αντιστοιχιζεις τα 3 ή 4 τελευταια νουμερα της κληρωσης του 1ου αριθμου με τα 3 ή 4 τελευταια του ΑΦΜ ή της ταυτοτητας ή του διπλωματος οδηγησης του καθενος μας, αριθμοι που ολοι εχουμε.
Αν βρεθουν περισσοτεροι απο ενας τοτε ή το επαναλαμβανεις στην επομενη κληρωση ή αυξανεις τα νουμερα για να μειωθει η πιθανοτητα να συμπιπτουν 2 ή περισσοτεροι τυχεροι.
Ο τυχερος θα πρεπει να σου αποδειξη οτι ειναι αυτος επιδεικνυωντας σου το αντιστοιχο εγγραφο.
Εννοειται ,η αξια του τροπαιου αλλωστε το καθοριζει!Θα έχει κ συμβολαιογράφο η κλήρωση για να μην υπάρξουν παρατυπίες;;;