zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
παπαρας!Ωραίος!!!
παπαρας!Ωραίος!!!
παπαρας!
:S :S :SΕπειδή το νήμα είχε πάει στην δεύτερη σελίδα και το έχετε λίγο στο περιθώριο ενώ έχει χαρίσει στιγμές απίστευτου κάλους (μαζί με εκείνο της Βερόνικα και της Νάγια) το ανεβάζω μπροστά στις θέσεις που του αξίζει.
Αχάριστοι
Δλδ τα νήματα της Μαριαλενας, Ναγιας και Βερόνικας είναι για να σπάτε πλάκα?Επειδή το νήμα είχε πάει στην δεύτερη σελίδα και το έχετε λίγο στο περιθώριο ενώ έχει χαρίσει στιγμές απίστευτου κάλους (μαζί με εκείνο της Βερόνικα και της Νάγια) το ανεβάζω μπροστά στις θέσεις που του αξίζει.
Αχάριστοι
σιγα την ποινη ρε....Πες αλεύρι... το mute σε γυρέυει
Δεν το πιασα αυτό!!!παπαρας!
Μη του πας κόντρα, γιατί δεν θα "βοηθήσει" όταν θα χρειαστείς τις γνώσεις του και τις γνωριμίες του...Δεν το πιασα αυτό!!!
Γνωριζόμαστε και μου διαφεύγει;
Δεν το πιασα αυτό!!!
μα δε σου εδωσα κατι να πιασεις...Δεν το πιασα αυτό!!!
προεδραρα μου...Για μένα έλεγε ο γεροξεκούτης.
Τι περιμένεις από 80χρονων γέρο ;
εχεις δικαιο ετσι πρεπει να εχουμε αποψη προσωπικη ολα τα αλλα ειναι μαλακιες μαντολες οι κρητικες ειναι μονο να παιρνουμε εικονα υπηρεσιων αντικειμενικες και υποκειμενικεςκαμμια δεν βαζει πελατη,να την συναντηση με το ζορι εμεις κωλοτρωγομαστε,απλως σορρυ δηλαδή εκανα μια επισημανση γενικη για την κατασταση της πιατσας ,γι αυτό υπάρχουμε εμεις οι πελατες να κριτικάρουμε και να επισημαίνουμε πραγματα παντως για να είμαι εντελως σιγουρος θα την περασω ένα τεστ drive.....
Έχεις ταλέντο, όμως, σε παραδέχομαι...μα δε σου εδωσα κατι να πιασεις...
να γνωριζομαστε??
αποκλείεται...δεν ξερω κανενα και τίποτα...
Ε, και? Ταλεντο ολοι εχουμε (ιδιως εδω μεσα). Δεν ειναι κατι το σπανιο...Αυτοι που το εκμεταλλευονται ειναι σπανιοι....Έχεις ταλέντο, όμως, σε παραδέχομαι...
Επειδή το νήμα είχε πάει στην δεύτερη σελίδα και το έχετε λίγο στο περιθώριο ενώ έχει χαρίσει στιγμές απίστευτου κάλους (μαζί με εκείνο της Βερόνικα και της Νάγια) το ανεβάζω μπροστά στις θέσεις που του αξίζει.
Αχάριστοι
Αν δεν ασχολειται η ιδια η Μαριλενα να συμμετεχει, οπως η Ελενα και η Ευα π.χ., λογικο ειναι να μην γραφουμε κι εμεις
Η Μαριαλενα δεν ασχολειται κάθε μερα ολημερα. Όταν εχει κατι να πει θα το πει. Αλλιως θα καταντησει ΧατζηΑν δεν ασχολειται η ιδια η Μαριλενα να συμμετεχει, οπως η Ελενα και η Ευα π.χ., λογικο ειναι να μην γραφουμε κι εμεις
αν κατάλαβα σωστά υπάρχει μέτρο συγκρίσεις στα νήματα...?Η Μαριαλενα δεν ασχολειται κάθε μερα ολημερα. Όταν εχει κατι να πει θα το πει. Αλλιως θα καταντησει Χατζη
ναι αλλα χρειαζεται να εχει και καποια ολιγολεπτη συμμετοχη το κοριτσι μας αλλωστε αυτο ειναι και το κερασακι στην τουρτα αυτο θα δωσει και την δυναμη σε ολους μας για μια καλη συμμετοχη. Τώρα για τα αλλα νηματα θελω να πω μονο ενα πραγμα η καθε κοπελα σκεπτεται για τον τροπο του μαρκενιγκ που θα ακολουθησει μαριαλένα κοντά σου .Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Πόσα και πόσα νήματα κινούνται μόνο από εμάς ;