anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.507
- Πόντοι
- 4.636
από τα καλύτερα που έχω δει εδώ μέσα....οτι προλαβετε αυτη την βδομαδα την αλλη θα λειπω!
........... ;)
από τα καλύτερα που έχω δει εδώ μέσα....οτι προλαβετε αυτη την βδομαδα την αλλη θα λειπω!
ευχαριστωωωω
ωπα,και κουκλος ο φιλος μου ο ναπ?μπραβο φιλε ,για να λεει ετσι ο μουναρος,θα της εχεις γιαλυσει.κανονισετα ομορφα.καλησπερα κουκλε!
υποσχομαι οτι θα ανεβασω μεχρι το τελος της βδομαδας!
ΒΡΕ κοριτσι , με όλες εχεις κάνει ντουετο???? και τυχαίνει να παίρνεις και τηλ την ώρα που είμαι μαζί τους .
Η αλήθεια είναι ότι όλες λενε τα καλυτέρα για σένα. 3 τον αριθμό. οι 2 είναι και ψιλοκρυφές!!!!!
χαμός στα κρεββάτια της Αθηνας
ειμαι καλο κοριτσι εγω και με αγαπανε ολοι.. χχιχιχιιχιχχιι
Μαριαλενα κανεις και τριο με τον Κωστα?
Κωλαρακι δινεις?
Για πες μου γιατι με ενδιαφερει το θεμα.
Επαναλαμβάνω το αίτημα " θα κανω τα παραπονα μου μαριαλενα εχεις καιρο να μας δειξεις μια καινουργια φωτογραφια σου"υποσχομαι οτι θα ανεβασω μεχρι το τελος της βδομαδας!
Η Μαριαλενα φίλε μου ειναι μουναρος αλλά μαλον πρέπει να της συστήσω κάποιον συνάδελφο οφθαλμίατρο γιατί αν με χαρακτηρίζει κούκλο μπορεί να τον χρειάζεται!ωπα,και κουκλος ο φιλος μου ο ναπ?μπραβο φιλε ,για να λεει ετσι ο μουναρος,θα της εχεις γιαλυσει.κανονισετα ομορφα.
εννοείται σε αγαπάμε όλοι κουκλαρα μου! Θα σου δειξουνε έμπρακτα την αγάπη μας μολις γυρίσεις!ειμαι καλο κοριτσι εγω και με αγαπανε ολοι.. χχιχιχιιχιχχιι
πορνιδιοειμαι καλο κοριτσι εγω και με αγαπανε ολοι.. χχιχιχιιχιχχιι
ειμαι καλο κοριτσι εγω και με αγαπανε ολοι.. χχιχιχιιχιχχιι
σε εσπρωξε καλα ο Κωστης
σε εσπρωξε καλα ο Κωστης
Γεια σου Μαριαλένα καύλαειμαι καλο κοριτσι εγω και με αγαπανε ολοι.. χχιχιχιιχιχχιι