swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
αιντε εδω μεσα βαψατε μεχρι και την ντολυ κοκκινη :- εχουμε σοβαροτερα πραγματα να μαθουμε για το αν ο σοχο τελικα εχει νημα
αιντε εδω μεσα βαψατε μεχρι και την ντολυ κοκκινη :- εχουμε σοβαροτερα πραγματα να μαθουμε για το αν ο σοχο τελικα εχει νημα
δωσε λινκ...εχει το ξερει καλα αυτος
να το δωσει ο ιδιος εκει ειναι πρωι βραδυ ;)δωσε λινκ...
τελικα που ειναι το νημα ρε παιδια δωστε μου το λινκ σοβαρα τωρα >να το δωσει ο ιδιος εκει ειναι πρωι βραδυ ;)
να το δωσει ο ιδιος εκει ειναι πρωι βραδυ ;)
εσυ πηγαινε στο νημα σου και πες του βλακα σου να σε ενημερονει ποιο νωρις καταλαβεςκαλησπερα και συγγνωμη για την παρεμβαση!το οτι ο σοχοβιζ γουσταρει να ειναι στο νημα μου συνεχεια δε φταιω εγω,,οσο αφορα το προμοταρισμα ας μη μιλησουμε!αν κοιταξουμε προσεχτηκα θα δουμε ποιος και που ΄΄κινειτε'' και τι λεει!!το να υπονοεις πραγματα για αλλο κοριτσι σε αλλο νημα ειναι λασπη και κακια!!δε νομιζω να εχω ξηγηθει τοσο ασχημα που καθεστε σαν τις κατινες ..σαν τις γριες στο κατωφλι και κουτσομπολευετε και υπονοειτε πολλα!!προμοτορες εγω τουλαχιστον ποτε δεν ειχα..οτι κανω μον η το κανω και που δουλευω ειναι επειδη γουσταρω αυτο που κανω.. για οτιδηποτε αφορα εμενα παρακαλω στο νημα μου ειναι πιο αντρικιο και ντομπρο..ευχαριστω καλη συνεχεια
εσυ τι θελεις εδω σου μιλησε κανενας? ειδες πουθενα κατι γραμμενο για εσενα? αιντε καλη μου στο κλουβι σου ...... εκτος αν παρεξηγηθηκες για καποιο αλλο λογοκαλησπερα και συγγνωμη για την παρεμβαση!το οτι ο σοχοβιζ γουσταρει να ειναι στο νημα μου συνεχεια δε φταιω εγω,,οσο αφορα το προμοταρισμα ας μη μιλησουμε!αν κοιταξουμε προσεχτηκα θα δουμε ποιος και που ΄΄κινειτε'' και τι λεει!!το να υπονοεις πραγματα για αλλο κοριτσι σε αλλο νημα ειναι λασπη και κακια!!δε νομιζω να εχω ξηγηθει τοσο ασχημα που καθεστε σαν τις κατινες ..σαν τις γριες στο κατωφλι και κουτσομπολευετε και υπονοειτε πολλα!!προμοτορες εγω τουλαχιστον ποτε δεν ειχα..οτι κανω μον η το κανω και που δουλευω ειναι επειδη γουσταρω αυτο που κανω.. για οτιδηποτε αφορα εμενα παρακαλω στο νημα μου ειναι πιο αντρικιο και ντομπρο..ευχαριστω καλη συνεχεια
Το οτι πηδηξατε στο σπαμαρισμα το παρον νημα να το πουμε? Η να περιμενουμε τον guru?
δεν προκαλασαμε εμεις τιποτα αλλος μιλησε..... εδω μπηκαμε για την μαριαλενα ;)Το οτι πηδηξατε στο σπαμαρισμα το παρον νημα να το πουμε? Η να περιμενουμε τον guru?
να ποιός προκάλεσε ποιόν εγώ είπα μουλο σε ένα μην μου κάποιον κ αμέσως ό ινβισιμπλ μου έβγαλε κάρτα ό γκουρού που είναι αλήθεια να μας πει η κάποιος άλλος έστω για να δούμε θα γίνει κάτι εεεδω ειναι ακριβα τι κανεις εσυ εδω
αφου καλεσες του modetor περιμενε τους ..... απλως φιλε μου εμεις δεν ειμαστε προκλητικοι οπως εσυ και δεν βριζουμε αυτη ειναι η διαφορα μας ;)να ποιός προκάλεσε ποιόν εγώ είπα μουλο σε ένα μην μου κάποιον κ αμέσως ό ινβισιμπλ μου έβγαλε κάρτα ό γκουρού που είναι αλήθεια να μας πει η κάποιος άλλος έστω για να δούμε θα γίνει κάτι εε
εγώ είπα κατι ξέρω ότι δεν θα έρθουν γιατί αν παίζαμε όλοι μ τους ίδιους κανόνες θα είχαν κάποια άτομα από εδώ μέσα πολλά ΜΙΟΥΤ Αυτά από μένα. .αφου καλεσες του modetor περιμενε τους ..... απλως φιλε μου εμεις δεν ειμαστε προκλητικοι οπως εσυ και δεν βριζουμε αυτη ειναι η διαφορα μας ;)
κατι αλλο υπονοησες οκ ;) μην μας περνας ολους εδω μεσα για χαζους καλη συνεχεια ;)εγώ είπα κατι ξέρω ότι δεν θα έρθουν γιατί αν παίζαμε όλοι μ τους ίδιους κανόνες θα είχαν κάποια άτομα από εδώ μέσα πολλά ΜΙΟΥΤ Αυτά από μένα. .
Καλησπερα θα ηθελα το τηλεφωνο θελω να σε συναντησω