seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Ρε κοριτσαρα κούκλα αλλά να απαντούσες και στα πμ και τι στον κόσμο.
Γεια σου Μαριαλενα!!!Καλησπέρα παιδάκια ...
Καλησπέρα παιδάκια ...
Γεια σου Μαριαλένα. Μηπως να απαντησεις σε κανενα πμ?Καλησπέρα παιδάκια ...
καλησπέραΚαλησπέρα παιδάκια ...
400. A la una , a la due ala tre !!!!!!!!!!Καλως την κουκλα!
Αγορια μου οτι θελετε παρτε τηλεφωνο η στειλε sms στουμπωσα απο τα πμ εδω μεσα... :-* :-* :-* :-*
διαθεσιμη σημερα αυριο και την Παρασκευη απο το απογευμα και μετα.
Αγορια μου οτι θελετε παρτε τηλεφωνο η στειλε sms στουμπωσα απο τα πμ εδω μεσα... :-* :-* :-* :-*
Για σου Μarial ! Έχω χάσει το τηλέφωνό σου. Παρακαλώ στείλτο μου ξανά ! Έχω στείλε και ΠΜ αλλά θα έχει χαθεί καπου στο χαμό όπως λες. Ευχαριστώ
Ναι αλλά άμα δε μας απαντήσεις στα πμ, πού να το βρούμε το τηλέφωνό σου?
Προφανώς το κορίτσι απευθύνεται πλέον στην υπάρχουσα πελατεία της, που έχουν δλδ ήδη το τηλέφωνό της. Εγω αυτο καταλαβαινω απο την παραπάνω δήλωση
Μυστικό;Μαριαλενα! Παρε με ενα τηλεφωνο να σου πω...
Γιορτη της γυναικας σημερα φιλε....να της πω οτι την αγαπω θελω, αλλα αν το κανω δημοσια θα με πουν αγαπουλη και ντρεπομαιΜυστικό;
Γιορτη της γυναικας σημερα φιλε....να της πω οτι την αγαπω θελω, αλλα αν το κανω δημοσια θα με πουν αγαπουλη και ντρεπομαι
Να σε βοηθήσω λοιπόν. Κοίτα πόσο εύκολο είναι!Γιορτη της γυναικας σημερα φιλε....να της πω οτι την αγαπω θελω, αλλα αν το κανω δημοσια θα με πουν αγαπουλη και ντρεπομαι