arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Τι ασχολειστε με φωτο κ παπαριες αλλου ειναι το ζουμι!
1.70 είναι τελεία κ παύλαΚάποιοι που ΤΗΝ εχουν συναντησει λενε πως ειναι κοντα στο 1,70
Κάποιος που ΔΕν την εχει συναντησει αλλα βλεπει φωτο την λεει κοντη.
Διαλέξτε....
Καλά και σου αρέσει έτσι που την έκανες;καλα τυπε και εγω την τραβηξα και εγινε οπως επρεπε να ειναι πραγματικα
Λογικη ειναι αυτη;
ξαναλεω, την τιμαει που δεν 'στηνει' τις φωτο, αλλα μη τρελαθουμε, ειναι κοντη και εχει χοντρες γαμπες, εχει φανει και απο προηγουμενες φωτο
ρε Γιάννη με το ένα g,δεν μπορώ να σε καταλάβω.Σου αρέσουν τα κοντοπουτανα,αλλά σε πειράζει ταυτόχρονα.Βρίσκεις ότι έχει χοντρά πόδια και άσχημα και μας κατηγορείς που γράφουμε θετικά σχόλια. Την βγάζεις κοντή από την φωτογραφία και επιμένεις και ανακατεβεις και τον Κώστα.
Σου άρεσε στην αρχή και τώρα ξενερωσες? Η Μαριαλενα δεν προσπαθεί να κοροϊδέψει κανέναν και μακάρι και πολλές άλλες να είχαν την δική της συμπεριφορά..Δε ν λέω πως είναι Θέα, αν ήταν θα χρεωνε παραπάνω.Αλλά γι αυτό που κάνει την θεωρώ κορυφαία. Αν βρεις μοντέλο γύρω στο 1.80 με παρόμοιες υπηρεσίες και τιμή πεστο και σε μας.
Πάντως με την στάση σου πας να δημιουργήσεις καταστάσεις από το πουθενά παρόμοιες με το νήμα της Βερόνικας.
Κάποιοι που ΤΗΝ εχουν συναντησει λενε πως ειναι κοντα στο 1,70
Κάποιος που ΔΕν την εχει συναντησει αλλα βλεπει φωτο την λεει κοντη.
Διαλέξτε....
Η Ναγια είναι πιο ψηλή, αλλά δεν έχουν ένα κεφαλή διάφορα
Ίσως επειδή έχει πιο λεπτό σώμα να φαίνεται πολύ ψηλότερη.
Δυστυχώς δεν τις πήρα σε duo να συγκρίνω, και τώρα είναι αργά...
Πάντως 1,30 δεν είναι... Και την επόμενη φορά θα πάρω μετρό μαζί μου
Σε καταλάβαμε πια!!!!!!νταξει τυπε μας επεισες, φτανει τωρα, δεν θα παρουμε το 1.30
νταξει τυπε μας επεισες, φτανει τωρα, δεν θα παρουμε το 1.30
παιξε εσυ με το δαχτυλακι σου γυρο γυρο και μην παρεις!
το οτι εχω γυμνασμενα ποδια ειναι γεγονος!
καταληγω στο συμπερασμα οτι η νεα γενια τα νεα παιδια δεν θελουν να κανουν σεξ και παιζουν ολη την ωρα με το δαχτυλακι τους στο σπιτι τους η σε καποιο καφε..
οποιος συμφωνει η διαφωνει να μου παραθέσει την γνωμη του..
καλα που φορεσα και τον σκουφο και πηρα και 10 ποντους παραπανω..
Ποσο δικιο εχεις!!!!!