Vovka
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2016
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλό!βρε Μαριαλένα καλά σου λέει, βάλε καμιά φωτογραφία ώστε όσοι δεν μπορούν να πηδήξουν να τον παίξουν τουλάχιστον
Καλό!βρε Μαριαλένα καλά σου λέει, βάλε καμιά φωτογραφία ώστε όσοι δεν μπορούν να πηδήξουν να τον παίξουν τουλάχιστον
...κανονικά κάθε παίχτης που εδώ μέσα..θα πρέπει να ανεβάζει φωτό (έστω και χωρίς φάτσα) !!!βρε Μαριαλένα καλά σου λέει, βάλε καμιά φωτογραφία ώστε όσοι δεν μπορούν να πηδήξουν να τον παίξουν τουλάχιστον
Μαριλένα? Μάλλον τα 'χεις ακόμα χαμένα. Αντε και στα δικά μας.Μαγες Καλησπέρα τρίτη βρέθηκα με το μωρό και ακόμα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου αυτός ο κ..... της όλα τα λεφτά αν δεν το δεν θα καταλάβετε . Πάρτε αριθμό και περιμένετε . Μαριλενα μην φωνάζεις χαχαχαχα
ααα ρε κουφαλες! ! Καλά περνάτε στην πρωτεύουσα! !Μαγες Καλησπέρα τρίτη βρέθηκα με το μωρό και ακόμα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου αυτός ο κ..... της όλα τα λεφτά αν δεν το δεν θα καταλάβετε . Πάρτε αριθμό και περιμένετε . Μαριλενα μην φωνάζεις χαχαχαχα
ειναι ντούρασελ η άτιμη αλλά αν δεν μπορείς να της ρίξεις δυο φυστίκια μαζεμένα, βράστα, έρμα μου_νιά τα που_τσα λακωθήκατε...Μαγες Καλησπέρα τρίτη βρέθηκα με το μωρό και ακόμα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου αυτός ο κ..... της όλα τα λεφτά αν δεν το δεν θα καταλάβετε . Πάρτε αριθμό και περιμένετε . Μαριλενα μην φωνάζεις χαχαχαχα
σωστός!ειναι ντούρασελ η άτιμη αλλά αν δεν μπορείς να της ρίξεις δυο φυστίκια μαζεμένα, βράστα, έρμα μου_νιά τα που_τσα λακωθήκατε...
Υπάρχει φώτο της κοπελας;
μη κανεις ουτε κλικ. θα στα φερουμε ολα στο πιατο.
...κανονικά κάθε παίχτης που εδώ μέσα..θα πρέπει να ανεβάζει φωτό (έστω και χωρίς φάτσα) !!!
το μωρο μου εδωσε το τηλ της στην τελευταια φουρνια πριν καμια δεκαρια μερες... αφου μιλησαμε με μηνυματα για να παρει τον αριθμο μου ... ειπα χθες να στειλω μηνυμα να κλεισω ραντεβου...τοτηλ της ειναι κλειστο απο χθες... και η ωρα τελευταιας συνδεσης στο βαιμπερ χθες 5:22 το πρωι... αρα σχεδον 35 ωρες κλειστο.... τισημαινει??????????
Υπάρχει φώτο της κοπελας;
αααα... δεν τα μάθατε??? πάει το κορίτσι... το χάνουμε... την έκλεψε ένας Κρητικός!το μωρο μου εδωσε το τηλ της στην τελευταια φουρνια πριν καμια δεκαρια μερες... αφου μιλησαμε με μηνυματα για να παρει τον αριθμο μου ... ειπα χθες να στειλω μηνυμα να κλεισω ραντεβου...τοτηλ της ειναι κλειστο απο χθες... και η ωρα τελευταιας συνδεσης στο βαιμπερ χθες 5:22 το πρωι... αρα σχεδον 35 ωρες κλειστο.... τισημαινει??????????
αααα... δεν τα μάθατε??? πάει το κορίτσι... το χάνουμε... την έκλεψε ένας Κρητικός!
θες να γαμησουμε και για εσενα? να μη μπαινεις στο κοπο..
αααα... δεν τα μάθατε??? πάει το κορίτσι... το χάνουμε... την έκλεψε ένας Κρητικός!
Μπα. Φερε την φτηνη ( ξερεις ποια) να κανουμε συγκριση . Και μετα παρε την φτηνη για διωρο ( οσο ένα μηνιατικο).να μας προσκαλεσει στον γαμο.
εγω θα φερω τα κουφετα