Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
iq μπιφτεκιού...
κούρασες, ξεκόλλα
Και εσυ μοντερειτορ η κλωνος???
iq μπιφτεκιού...
κούρασες, ξεκόλλα
Έχει πορνοδεσ στήθος,ο μοντ?Ευχαριστώ τον Moderator για την ωραία ώρα που μου χάρισε στο Παγκράτι :-* :-* :-* :-* :-*
Με εβγαλε και μια φωτο που θα ανεβασω οταν παω σπιτι ;) ;) ;)
Καλά ρε πούστη μου είναι τόσο νούμερα και τόσο ξεφτιλισμένοι κάποιοι εδώ μέσα που για να γαμήσουν λένε ότι είναι (νεο)Μοντεράτορες;
Και μετά μάς το παίζουν ιθύνοντες, ειδήμονες, γκουρού των ανεξάρτητων call girls,Πάπες που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και δεν συμμαζεύεται;
Ούτε για ροχάλες δεν είσαι ξεφτιλισμένε.
Και κανόνισε να σβήσεις κανένα μήνυμα θα σε ξεφτιλίσω και στον Αντισθένη.
μιλάμε ρε συ κανονικά...και τηλεφωνο και pm!Αν σου απαντησει......... :S
;)
The only one who wrote it but not the only one who thought it..
;)
The only one who wrote it but not the only one who thought it..
Ευχαριστώ παρα πολύ για την μεγάλη και πολύ όμορφη κριτική του τον baby face :-* :-*
Παρακαλώ, δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, έγραψα ο,τι ακριβώς "εισέπραξα" από σένα.
Όσο για την δυσκολία στην επικοινωνία, εμένα παλικάρια μου απάντησε το ίδιο βράδυ που της έστειλα μνμ σχετικά με το τηλ. της και αν ήταν διαθέσιμη για ραντεβού την επομένη. Πιστεύω ότι με λίγη τύχη και υπομονή και με ευγενική και σοβαρή προσέγγιση, δεν θα έχει κάποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά πρόβλημα να την συναντήσει. Και κάτι τελευταίο, επειδή το συνειδητοποίησα εκ των υστέρων, αφού δηλ. ανέβασα την "κριτική" μου, στο πρόσωπο μου θύμιζε λιγάκι την ηθοποιό Μεγκ Ραϊαν, στο πιο ελληνικό και καθημερινό όμως.
στο πρόσωπο μου θύμιζε λιγάκι την ηθοποιό Μεγκ Ραϊαν, στο πιο ελληνικό και καθημερινό όμως.
Κάπως έτσι,τύπε;Και κάτι τελευταίο, επειδή το συνειδητοποίησα εκ των υστέρων, αφού δηλ. ανέβασα την "κριτική" μου: στο πρόσωπο μου θύμιζε λιγάκι την ηθοποιό Μεγκ Ραϊαν, στο πιο ελληνικό και καθημερινό όμως.
πες οτι φορας κ σκουλαρικι...ισως μετρησει ,να ξες.Έχω φίλους 2 Global Moderators...και "πορνοδεσ στηθος"...
Μπορώ να γαμήσω?
πες οτι φορας 2 σκουλαρικια...ισως μετρησει ,να ξες.