Νεα Κριτικη για Μαριαλένα μεχρι να ανεβει
«Σταμάτα να με βγάζεις φωτό σε παρακαλω και σκίσε με….»
Αποφάσισα να πάρω Μαριαλένα ξανά δεύτερη φορά. Λιγο απεργίες λίγο το πρόγραμμα τελικά το πήγαμε Κυριακή στα Βόρεια Προάστια
Λίγο η βραδινή έξοδος του Σαββάτου και η κούραση λίγο η συνήθης χαλαρή διάθεση της Κυριακής θα έλεγα ότι το ραντεβού το υπολόγιζα πιο χαλαρά από ότι συνήθως. Αμέ έλα όμως που η Μαριαλένα είχε διαφορετική άποψη.
Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά με το πρώτο γκολ σε anal να τελειώνουμε και δυο ταυτόχρονα πράγμα που συνήθως σπάνια συμβαίνει τουλάχιστον σε μένα.
Ο δεύτερος γύρος στην αρχή ηταν κάπως πιο εγκεφαλικός και αργός σε σχέση με την προηγούμενη φορά αλλά θα έλεγα ότι μου άρεσε καλύτερα αυτή την φορά διότι είδα από την Μαριαλένα περισσότερη ποικιλία πρωτοβουλιών, να σε δαγκώνει σε απίθανα σημεία, να σου χώνει τα δάχτυλα σου μέσα στον κώλο της κλπ. κλπ. πράγμα που σε φορτίζει/πυρακτώνει ακόμα περισσότερο. Αυτή την φορά έβγαλα και ορισμένες αναμνηστικές φώτο στα τέσσερα με το κοκκινισμένο από τις μπάτσες κωλαράκι όπου σε ένα σημείο μου λέει την ατάκα… σταμάτα να με βγάζεις φωτό σε παρακαλω και σκίσε με….
Τα μόνα κακά που της βρίσκω πραγματικά είναι ότι για να κανονίσεις θέλει 3 μέρες πριν πράγμα συνήθως που δεν γίνεται διότι δεν μπορώ πάντα να προβλέψω τι μέρα θα έχω τόσο τρελές κάβλες που να φτανουν για όλες από πριν και ότι δεν τα καταπίνει.
Τέλος μετά και από αυτό το ραντεβού συμπεραίνω ότι το σεξ με την Μαριαλένα είναι ένας καμβάς όπου κάθε φορά μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα και η φαντασία περιορίζεται μόνο από το μέγεθος του δωματίου που θα πάρετε. Την επόμενη φορά θα γούσταρα να πάω θυμωμένος ώστε να βγάλουμε ακόμα περισσότερα γούστα και πάθος ή σε ένα duo με κάποια φίλη της που να έχει καλή χημεία ή να ξεχάσω καμιά πόρτα του δωματίου ανοιχτή…