Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να απαντήσω .. αλλά ξαναδιάβασα τώρα τήνος πρόκειται και τι θέμα άνοιξες...
Για τους άλλους δεν με ενδιαφέρουν κάθε μία τι κάνει εγώ μπορώ να μιλήσω προσωπικά για μένα και θα σου εξηγήσω επειδή είμαι χρόνια στο επάγγελμα καταρχήν είμαι νόμιμη τι σημαίνει...
Πρώτον έχω άδεια χρόνια από δήμο αθηνών εκδηλόμενης... το οποίο ανανεώνεται κάθε τρία χρόνια....
Για να έχω αυτή την άδεια σημαίνει περνάω τους γιατρούς μου κάνω τις εξετάσεις μου και πληρώνω και το ικα μου και την ασφάλεια μου.... δουλέψω δεν δουλέψω είμαι εργοδότρια στον εαυτό μου έτσι δουλεύουν ιερόδουλες οι νόμιμες... όπως κάθε εργαζόμενος ανεξάρτητος επαγγελματίας που πληρώνει τις υποχρεώσεις του κατέβω οτιδήποτε έτσι και εμείς πληρώνουμε οι νόμιμες...!!!
Για αυτό αγόρι μου όταν κάτι δεν γνωρίζουμε... δεν το κριτικάρουμε... φιλιά πολλά
Και χαμπάρι δεν παίρνεις και είσαι και αγενέστατη .
Στο κάνω πιο απλό για να το καταλάβεις.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ .
Ρωτάνε τιμές, για όλα τα αγαθά, υπηρεσίες και τα κέρατά τους ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ.
Το έπιασες τώρα ;;;
Κανείς δεν έχει ΜΟΝΟ πελάτες που έρχονται και ψωνίζουν και τα σκάνε.
Με έπιασες ;;;;
Ανάμεσα σε όλους, είσαι και εσύ.
Εσένα, σε ρωτάνε τηλεφωνικώς, πόσο πάει το γαμήσι , πόσα χυσίματα, πόσο ο κώλος ....
Τον άλλο που πουλάει αμάξια ... τον ρωτάνε πόσο το κάμπριο .. πόσο το τζιπ ...
τον άλλο που βάφει αμάξια ... πόσο πάει βάψιμο μόνο το πλαϊνό τρακάρισμα , πόσο ολόκληρο το αμάξι ... πόσο το γυάλισμα ..........
το δικηγόρο πόσο πάει το διαζύγιο ... πόσο πάει ηαγωγή ... η μήνυση ...
Το μηχανικό πόσα θέλει η άδεια για το διόροφο .........
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ...
το έπιασες ;;;
Οπότε αν σε ρωτάνε κάποιοι για το γαμήσι και δεν έρχονται να γαμήσουν
ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ....
Και σε κάποιους που συντηρούν μαγαζιά που κοστίζουν παραπάνω από το δικό σου.
Υ.Γ. Αγοράκι , να πεις κανά μούλικο μειράκιο . Εγώ είμαι μισού αιώνα ηλικίας.
Οπότε δεν σε παίρνει .