Νέα

MaRiA_ Άννα-Μαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.753
Πόντοι
726
Δυστυχώς η καλοσύνη με έφαγε που κάποιοι δεν αξίζουν...
Και ως γνωστόν τον καλό τον λένε και μακάκα οπότε δε θέλει τόση καλοσύνη μόνο εκεί που πρέπει. Την καλησπέρα μου κοπέλα μου!!!:hi:

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.175
Και ως γνωστόν τον καλό τον λένε και μακάκα οπότε δε θέλει τόση καλοσύνη μόνο εκεί που πρέπει. Την καλησπέρα μου κοπέλα μου!!!:hi:
Καλώς το αγόρι μου καλησπέρα και από μένα....

Την καλοσύνη μου το κρατάω με μέτρο... μερική δεν το καταλαβαίνουν.....

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
18
Like
11.283
Πόντοι
4.496
Η Άννα Μαρία είναι και γαμω τα κορίτσια!!!...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: MaRiA_

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.753
Πόντοι
726
Καλώς το αγόρι μου καλησπέρα και από μένα....

Την καλοσύνη μου το κρατάω με μέτρο... μερική δεν το καταλαβαίνουν.....
Και πολύ καλά κάνεις κορίτσι μου. Μήπως πρέπει να σε δω κάποια στιγμή;:wink:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: MaRiA_
OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.175
Μ

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.332
Πόντοι
6.056
Καλά τα λες αγόρι μου αλλά από μερικούς δέχομαι άσκοπα μηνύματα... τρολάκιδες bullying και ανωμαλία.. για αυτό το λόγο λέω τηλεφωνικά... μηνύματα δέχομαι εξαρτάται το μήνυμα...
Κοπελιά ... όλοι οι επαγγελματίες .... έχουμε περαστικούς που ρωτάνε και ζαλίζουν αρχίδια
και θέλουν να μάθουν χρέωση για κάθε υπηρεσία ... και μετά πάνε σε 150 άλλους συναδέλφους
πριν καταλήξουν σπίτι τους να δουν ριάλιτυ τρώγοντας μακαρόνια ετικέτας.,

Έχε υπόψη , ότι υπάρχουν πολύ πιο άτυχοι από σένα, που τους δέχονται σε κλιματιζόμενα σαλόνια
μπαίνουν μέσα . τσαλαπατάνε ... λερώνουν ... συχνά σέρνουν και σκυλιά ... σκίζουν ταπετσαρίες ... βρωμίζουν τους τοίχους .... λερώνουν δάπεδα και χαλιά ... πάνε και στο μπάνιο και το κάνουν σκατά ...
ρίχνουν νερά του ψύκτη έξω ... επειδή έρχονται και διψασμένοι ...
και εκτός από όλα αυτά οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες, πληρώνουν ταμείο , που δεν πληρώνεις, πληρώνουν εφορία ακόμη κι αν δεν βγάλουν λεφτά, που δεν πληρώνεις , πληρώνουν επαγγελματικά δημοτικά τέλη που δεν πληρώνεις , πληρώνουν υποχρεωτική εγγραφή σε σύλλογο , που δεν πληρώνεις ....

Οπότε μην περιμένεις να σε λυπηθούν . Εφόσον δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος, δηλ αργόμισθο παράσιτο
και προσφέρεις υπηρεσίες, θα ρωτάνε για αυτές και άτομα που δεν αγοράσουν .

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.175
Κοπελιά ... όλοι οι επαγγελματίες .... έχουμε περαστικούς που ρωτάνε και ζαλίζουν αρχίδια
και θέλουν να μάθουν χρέωση για κάθε υπηρεσία ... και μετά πάνε σε 150 άλλους συναδέλφους

Έχε υπόψη , ότι υπάρχουν πολύ πιο άτυχοι από σένα, που τους δέχονται σε κλιματιζόμενα σαλόνια
μπαίνουν μέσα . τσαλαπατάνε ... λερώνουν ... συχνά σέρνουν και σκυλιά ... σκίζουν ταπετσαρίες ... βρωμίζουν τους τοίχους .... λερώνουν δάπεδα και χαλιά ... πάνε και στο μπάνιο και το κάνουν σκατά ...
και εκτός από όλα αυτά οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες, πληρώνουν ταμείο , που δεν πληρώνεις, πληρώνουν εφορία ακόμη κι αν δεν βγάλουν λεφτά, που δεν πληρώνεις , πληρώνουν επαγγελματικά δημοτικά τέλη που δεν πληρώνεις , πληρώνουν υποχρεωτική εγγραφή σε σύλλογο , που δεν πληρώνεις ....

Οπότε μην περιμένεις να σε λυπηθούν . Εφόσον δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος, δηλ αργόμισθο παράσιτο
Καλησπέρα αγοράκι μου....
Βασικά δεν γνωριζόμαστε από κοντά το σχόλιο σου δεν ταιριάζει με το σχολείο μου το δικό μου σχολείο ήταν εντελώς διαφορετική για ό,τι έχει συμβεί εσύ πήγες στο θέμα σχόλιο σου κάπου αλλού το οποίο δεν γνωρίζω που θες να το πας αλλά στο λέω πρώτα μάθε τι έχει γίνει και μετά σχολεία σε είναι εντελώς αποτυχία του σχολείου σε συγνώμη που στο λέω όταν δεν ξέρεις τι πραγματικότητα μπορεί κάποια κουβέντα να σέχει τσιγκλήση και έτσι το σχολεία σας πάνω σε αυτή τη λέξη σου χουμε καλή συνέχεια απλά ενημερώνω για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.753
Πόντοι
726
Σεξοβόμβα πολλών μεγατόνων!!!

Μεσημεριανή συνάντηση απόψε με τη μωράκλα στον Μπίλακα. Επικοινωνία μέσω viber όπου απαντάει αμέσως μόλις το δει και αφού μιλήσαμε λίγο κλείστηκε το ραντεβού. Φτάνοντας στην ώρα μου της στέλνω τον αριθμό δωματίου. Ήρθε αμέσως ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα κορίτσι όπως και στις φώτο που βλέπουμε μελαχρινή, με τα πιασίματά της και με μια χαμογελάρα διάχυτη. Αφού κάναμε λίγο social μπαίνει για ένα φρεσκάρισμα αφού γδύθηκε μπροστά μου και ομολογουμένως τα είδα όλα και βγαίνει μόνο με την πετσέτα. Πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον και αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα που νομίζεις ότι είσαι με την κοπέλα σου. Φιλιά επίσης γύρω απ'το λαιμό, στο στήθος της πιπιλίζοντας τις καυλωμένες της ρώγες με πνιχτούς αναστεναγμούς από μέρος της. Όπως επίσης και άψογη συμμετοχή με φιλιά και κείνη προς εμένα. Αφού χαμουρευτήκαμε κατέβηκα στον περιποιημένο της επίμαχο σημείο. Πεντακάθαρο το σπατουλάρισα φουλ με συνοδεία δαχτύλου το οποίο το δέχεται και το ευχαριστιέται. Πιο έντονες φωνές καύλας με τα πόδια της πότε τυλιγμένα στην πλάτη μου πότε ανεβασμένα στους ώμους μου ανακατεύοντάς μου τα μαλλιά και σπρώχνοντάς μου το κεφάλι πιο βαθιά να μη φύγω από εκεί. Σειρά της για το στοματικό το οποίο δεν υπάρχει. Υπέροχη τεχνική με μια παιχνιδιάρα γλώσσα αρκετό mouthfuck deep throat δεν κάνει λόγω στενού στόματος όπως και πέρασμα από μπάλες. Αρχική στάση το ιεραποστολικό όπου μετά από δυνατό κάρφωμα ήρθε το τέλος στις βυζάρες της Ντουζάκι και απ'τους 2 μας πάλι χαμούρεμα και γλείψιμο ο ένας στον άλλον και με δική της πρωτοβουλία ήθελε στα 4 για το καταπληκτικό anal με θέα την κωλάρα της. Κάρφωμα και χαστούκια τα οποία δέχτηκε με συνοδεία τραβήγματος μαλλιών και φαινόταν ότι το γούσταρε μιας και είχε καυλώσει για τα καλά. Ήρθε η ώρα του τέλους μου καταθέτοντάς τα πάλι στις βυζάρες της τα οποία τα δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση αδειάζοντάς με ολόκληρο. Μπάνιο και για λίγα λεπτά που είχαν απομείνει κουβεντιάσαμε. Εξαιρετική και στο Social αφού πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο χώρια ότι έχεις γνώσεις για ότι θες να κουβεντιάσεις μαζί της. Όσο για τον τίτλο που έβαλα στην αρχή εννοείται ότι σχολιάζω την εμπειρία μου μαζί της και όχι ότι σχολιάζω τον σωματότυπό της που είναι juicy ίσα ίσα μου αρέσουν και αυτού του είδους οι γυναίκες. Εξάλλου έχει μεσογειακά χαρακτηριστικά όπως έχει γραφτεί και από άλλους αγωνιστές. Πληρωμή κι ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Πάρα πολύ καλή επιλογή κι εννοείται ότι θα ξανατιμηθεί επόμενη φορά αφού πέρασα πολύ καλά. Ε ρε συμπρωτεύουσα τι καυλοκόριτσα βγάζεις!!! Να περνάς καλά μωράκι μου!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ημερομηνία συνάντησης: Ιανουαρίου 25, 2025
Διάρκεια: 1 ώρα
Κόστος: 150€
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών: Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί: Βαθύ με γλώσσα
Πίπα: Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο σώμα
Πρωκτικό: Ναι
Θα την ξανασυναντούσες; Σίγουρα!

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.175

Επειδή δεν είχα πολύ χρόνο να απαντήσω .. αλλά ξαναδιάβασα τώρα τήνος πρόκειται και τι θέμα άνοιξες...
Για τους άλλους δεν με ενδιαφέρουν κάθε μία τι κάνει εγώ μπορώ να μιλήσω προσωπικά για μένα και θα σου εξηγήσω επειδή είμαι χρόνια στο επάγγελμα καταρχήν είμαι νόμιμη τι σημαίνει...
Πρώτον έχω άδεια χρόνια από δήμο αθηνών εκδηλόμενης... το οποίο ανανεώνεται κάθε τρία χρόνια....
Για να έχω αυτή την άδεια σημαίνει περνάω τους γιατρούς μου κάνω τις εξετάσεις μου και πληρώνω και το ικα μου και την ασφάλεια μου.... δουλέψω δεν δουλέψω είμαι εργοδότρια στον εαυτό μου έτσι δουλεύουν ιερόδουλες οι νόμιμες... όπως κάθε εργαζόμενος ανεξάρτητος επαγγελματίας που πληρώνει τις υποχρεώσεις του κατέβω οτιδήποτε έτσι και εμείς πληρώνουμε οι νόμιμες...!!!

Για αυτό αγόρι μου όταν κάτι δεν γνωρίζουμε... δεν το κριτικάρουμε... φιλιά πολλά

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.175
Σεξοβόμβα πολλών μεγατόνων!!!

Μεσημεριανή συνάντηση απόψε με τη μωράκλα στον Μπίλακα. Επικοινωνία μέσω viber όπου απαντάει αμέσως μόλις το δει και αφού μιλήσαμε λίγο κλείστηκε το ραντεβού. Φτάνοντας στην ώρα μου της στέλνω τον αριθμό δωματίου. Ήρθε αμέσως ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα κορίτσι όπως και στις φώτο που βλέπουμε μελαχρινή, με τα πιασίματά της και με μια χαμογελάρα διάχυτη. Αφού κάναμε λίγο social μπαίνει για ένα φρεσκάρισμα αφού γδύθηκε μπροστά μου και ομολογουμένως τα είδα όλα και βγαίνει μόνο με την πετσέτα. Πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον και αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα που νομίζεις ότι είσαι με την κοπέλα σου. Φιλιά επίσης γύρω απ'το λαιμό, στο στήθος της πιπιλίζοντας τις καυλωμένες της ρώγες με πνιχτούς αναστεναγμούς από μέρος της. Όπως επίσης και άψογη συμμετοχή με φιλιά και κείνη προς εμένα. Αφού χαμουρευτήκαμε κατέβηκα στον περιποιημένο της επίμαχο σημείο. Πεντακάθαρο το σπατουλάρισα φουλ με συνοδεία δαχτύλου το οποίο το δέχεται και το ευχαριστιέται. Πιο έντονες φωνές καύλας με τα πόδια της πότε τυλιγμένα στην πλάτη μου πότε ανεβασμένα στους ώμους μου ανακατεύοντάς μου τα μαλλιά και σπρώχνοντάς μου το κεφάλι πιο βαθιά να μη φύγω από εκεί. Σειρά της για το στοματικό το οποίο δεν υπάρχει. Υπέροχη τεχνική με μια παιχνιδιάρα γλώσσα αρκετό mouthfuck deep throat δεν κάνει λόγω στενού στόματος όπως και πέρασμα από μπάλες. Αρχική στάση το ιεραποστολικό όπου μετά από δυνατό κάρφωμα ήρθε το τέλος στις βυζάρες της Ντουζάκι και απ'τους 2 μας πάλι χαμούρεμα και γλείψιμο ο ένας στον άλλον και με δική της πρωτοβουλία ήθελε στα 4 για το καταπληκτικό anal με θέα την κωλάρα της. Κάρφωμα και χαστούκια τα οποία δέχτηκε με συνοδεία τραβήγματος μαλλιών και φαινόταν ότι το γούσταρε μιας και είχε καυλώσει για τα καλά. Ήρθε η ώρα του τέλους μου καταθέτοντάς τα πάλι στις βυζάρες της τα οποία τα δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση αδειάζοντάς με ολόκληρο. Μπάνιο και για λίγα λεπτά που είχαν απομείνει κουβεντιάσαμε. Εξαιρετική και στο Social αφού πρόκειται για έναν πολύ καλό άνθρωπο χώρια ότι έχεις γνώσεις για ότι θες να κουβεντιάσεις μαζί της. Όσο για τον τίτλο που έβαλα στην αρχή εννοείται ότι σχολιάζω την εμπειρία μου μαζί της και όχι ότι σχολιάζω τον σωματότυπό της που είναι juicy ίσα ίσα μου αρέσουν και αυτού του είδους οι γυναίκες. Εξάλλου έχει μεσογειακά χαρακτηριστικά όπως έχει γραφτεί και από άλλους αγωνιστές. Πληρωμή κι ετοιμαστήκαμε να φύγουμε. Πάρα πολύ καλή επιλογή κι εννοείται ότι θα ξανατιμηθεί επόμενη φορά αφού πέρασα πολύ καλά. Ε ρε συμπρωτεύουσα τι καυλοκόριτσα βγάζεις!!! Να περνάς καλά μωράκι μου!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ημερομηνία συνάντησης: Ιανουαρίου 25, 2025
Διάρκεια: 1 ώρα
Κόστος: 150€
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών: Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ακριβέστατες
Φιλί: Βαθύ με γλώσσα
Πίπα: Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο σώμα
Πρωκτικό: Ναι
Θα την ξανασυναντούσες; Σίγουρα!
Έμεινα άφωνη μωρό μου... μας πρόδωσες όλα χαχαχα... ❤️❤️❤️❤️

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.753
Πόντοι
726
Έμεινα άφωνη μωρό μου... μας πρόδωσες όλα χαχαχα... ❤️❤️❤️❤️
Και λίγα είπα μωρό μου άλλωστε την άξιζες την κριτική και κρίμα που δεν έχεις καρτέλα όπως και άλλες κοπέλες. Ελπίζω να πέρασες κι εσύ το ίδιο πολύ καλά όπως εγώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom