You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
Αγαπη Μας!!! Καλος μας Ηρθες ! Ευχομαι Να ειχες Ενα Ομορφο Καλοκαιρι !!!!Καλησπέρα στη όμορφη παρέα ξαναβρίσκουμε πάλι κοντά σας μετά από διακοπές...
Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο μου....
Καλη Νεα Σεζον να εχουμε Με Προσοχη , Σοβαροτητα , Επαγγελματισμο και Αγαπη !!!
Ερωτηση = Στο Τηλ αυτο που εχεις στην Υπογραφη σου... Δεχεσαι και μηνυματα Viber ?
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.027
Καλό μεσημέρι σε όλους σας.. ενημερώνω το πρόγραμμά μου για αυτές της μέρες... είμαι κοντά σας.... όποιοι δεν γνωρίζουν δουλεύω μόνο με ραντεβού σε ξενοδοχεία σε όλη την Αθήνα κ Πειραιά...
Πέμπτη... Παρασκευή Σάββατο... 12:00 έως 22:00...
Τηλέφωνο μου 698 025 2744
Πέμπτη... Παρασκευή Σάββατο... 12:00 έως 22:00...
Τηλέφωνο μου 698 025 2744
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.027
Καλό σας βρήκα... δόξα τω θεώ όλα καλά περάσαμε όμορφα και ωραία και φέτος και συνεχίζουμε να περνάμε όμορφα και διασκεδαστικό...!!!Αγαπη Μας!!! Καλος μας Ηρθες ! Ευχομαι Να ειχες Ενα Ομορφο Καλοκαιρι !!!!
Καλη Νεα Σεζον να εχουμε Με Προσοχη , Σοβαροτητα , Επαγγελματισμο και Αγαπη !!!
Ερωτηση = Στο Τηλ αυτο που εχεις στην Υπογραφη σου... Δεχεσαι και μηνυματα Viber ?
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
"Θεο" Αγαπη μου !! Για Ονομα του Θεου.... Το Εχω παθει το εγκεφαλικο με την Κολαρα σου !! .... Μη παθω κι αλλο με αυτα που Διαβαζω !!Καλό σας βρήκα... δόξα τω θεώ όλα καλά περάσαμε όμορφα και ωραία και φέτος και συνεχίζουμε να περνάμε όμορφα και διασκεδαστικό...!!!
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.966
- Πόντοι
- 1.196
Είπε «δόξα τω Θεω» και το έγραψε όλόσωστα."Θεο" Αγαπη μου !! Για Ονομα του Θεου.... Το Εχω παθει το εγκεφαλικο με την Κολαρα σου !! .... Μη παθω κι αλλο με αυτα που Διαβαζω !!
Ειναι δοτική αδελφέ .
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
Είπε «δόξα τω Θεω» και το έγραψε όλόσωστα.
Ειναι δοτική αδελφέ .
Δόξα το Θεό ή δόξα τω Θεώ;
Στην έκφραση αυτή χρησιμοποιείται η δοτική, πτώση των αρχαίων ελληνικών και της καθαρεύουσας, η οποία επιβιώνει στις μέρες μας σε ορισμένες φράσεις, που έχουν διατηρηθεί από παλαιότερα, όπως στην περίπτωση αυτή..Ναι Ναι Το Βρηκα και στο Google !! Σωστα !! Ζητω Ταπεινα Συγωμη !! Παντος ειναι μειζον ζητημα !!... Χαχα !! Αλλα Με τοσα που εχω Δει στο Νημα της... Κολλησε το μυαλο μου
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
ΑΣΕ !!!!!!!!!!!! Κι Εγω Περιμενω Απαντηση σε Αυτο !.... Την εχω Ρωτησει ! Και μονο ενα Like μου εκανε !.Καλησπέρα κορίτσαρε και καλώς ήρθες απ΄τις διακοπές σου! Το τηλέφωνό σου το'χεις και για viber να δέχεσαι μηνύματα ή μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις;
ΕΥΧΟΜΑΙ παντος Να Βαλει VIBER αν δεν εχει ? Γιατι στο Τηλ Μπορει να μας Ακουσουν Ατομα που δεν Πρεπει
Εγω Μονο με μνμ παιζω....
Στην αναμονή κι εσύ δηλαδή. Κατάλαβα. Το πολύ πολύ αν δεν υποστηρίζει viber ο αριθμός αναγκαστικά τηλεφωνικώς. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο ή αλλιώς πας για άλλα λιμάνιαΑΣΕ !!!!!!!!!!!! Κι Εγω Περιμενω Απαντηση σε Αυτο !.... Την εχω Ρωτησει ! Και μονο ενα Like μου εκανε !.
ΕΥΧΟΜΑΙ παντος Να Βαλει VIBER αν δεν εχει ? Γιατι στο Τηλ Μπορει να μας Ακουσουν Ατομα που δεν Πρεπει
Εγω Μονο με μνμ παιζω....
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.027
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την ομάδα...
Το viber χρησιμοποιείται για τα μηνύματα και ό,τι άλλη πληροφορίες.... επειδή δεν έχουμε πολλά μηνύματα σε κάποιους που δεν απαντάω δεν σημαίνει ότι είμαι αδιάφορη πέφτουν ε βροχή και το σύστημα κολλάει για αυτό σε περίπτωση αν βλέπετε δεν σας απαντάω προτιμώ να κάνετε μία απλή κλήση για να επικοινωνήσει τη μαζί μου... ενημερωτικά σας λέω....
Λοιπόν πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα ποιες μέρες θα είμαι κοντά σας και μπορούμε να κλείσουμε συναντήσεις για όσοι ενδιαφέρεστε...
Δευτέρα.. Τρίτη... Τετάρτη.. Παρασκευή.. Σάββατο... 13:00 έως 22:00 τλε.. 698 025 2744
Το viber χρησιμοποιείται για τα μηνύματα και ό,τι άλλη πληροφορίες.... επειδή δεν έχουμε πολλά μηνύματα σε κάποιους που δεν απαντάω δεν σημαίνει ότι είμαι αδιάφορη πέφτουν ε βροχή και το σύστημα κολλάει για αυτό σε περίπτωση αν βλέπετε δεν σας απαντάω προτιμώ να κάνετε μία απλή κλήση για να επικοινωνήσει τη μαζί μου... ενημερωτικά σας λέω....
Λοιπόν πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα ποιες μέρες θα είμαι κοντά σας και μπορούμε να κλείσουμε συναντήσεις για όσοι ενδιαφέρεστε...
Δευτέρα.. Τρίτη... Τετάρτη.. Παρασκευή.. Σάββατο... 13:00 έως 22:00 τλε.. 698 025 2744
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
Που να Πεσει Ρε !! αφου ειναι Πισωβαρη !! Πισωκουνα ΔΕ Βλεπεις BMW !!! Παναθεματηνα !!!!!προσεχε καλε να μην γλιστρησεις μεσα στην μπανιερα με τα τακουνια!!!!!!!...την επομενη φορα θαλω ακριβως αυτη την σταση!!!!
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
Σφαλιαρες Δεχεσαι στην Κολαρα ? , Ξερεις!!! Απ'αυτες Που Μενει ζωγραφισμενο Κοκκινο το Χερι για κατι Ωρες ? , Με Αλλα λογια = ΒDSM κανεις ?.....Αυτή η κολάρα έχει κλέψει πολλές καρδιές και ακόμα κλέβει...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.027
Σφαλιάρες δεν δέχομαι μόνο χαλδάκια.....Σφαλιαρες Δεχεσαι στην Κολαρα ? , Ξερεις!!! Απ'αυτες Που Μενει ζωγραφισμενο Κοκκινο το Χερι για κατι Ωρες ? , Με Αλλα λογια = ΒDSM κανεις ?.....
Καλό μεσημέρι σε όλους
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 697
- Πόντοι
- 81
Και Καλα Κανεις !!!! Απλα ελεγα Μηπως !!!!!!!!!! Συγνωμη κιολας !!!!!!Σφαλιάρες δεν δέχομαι μόνο χαλδάκια.....
Καλό μεσημέρι σε όλους
καλη εβδομαδαΚαλή εβδομάδα σε όλους
απο τα καλυτερα κοριτσια η Αννα Μαρια !!!!!!!!!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις