MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Αυτό που λένε... αν δεν ρωτάς δεν μαθαίνεις...Ρώτα..
Αυτό που λένε... αν δεν ρωτάς δεν μαθαίνεις...Ρώτα..
Καλησπέρα Μπάμπη. Είμαι ο Παναγιώτης.. @dimigoall ..καλησπέρα Αλέξανδρε είμαι ο Μπάμπης
όπα παιδιά να οργανωθούμεΚαλησπέρα Μπάμπη. Είμαι ο Παναγιώτης.. @dimigoall ..
Αγόρια μου και εγώ δεν είμαι άννα μαρία είμαι η καλλιόπη ξανδέλφοι της ΑνναΜαριας... ΧαχαααΚαλησπέρα Μπάμπη. Είμαι ο Παναγιώτης.. @dimigoall ..
Θα σας οργανώσω εγώ με τη σειρά.. Χαχαόπα παιδιά να οργανωθούμε
Μη λες ψεματα ρε φίλε ο ψωλινιο ντε μαλακειρα εισαικαλησπέρα Αλέξανδρε είμαι ο Μπάμπης
Δεν το κάνει το ξέρω!!!Ρώτα..
Λες να λέει ψέματα?... έτσι φτιάξετε μου διάθεση.. ΧαχαααΜη λες ψεματα ρε φίλε ο ψωλινιο ντε μαλακειρα εισαι
Χαχαχαχαχααχαχ
Θα στη φτιαξω τη διάθεσηΛες να λέει ψέματα?... έτσι φτιάξετε μου διάθεση.. Χαχααα
Η ερώτηση που κάνω είναι αν μια κοπέλα τα καταπίνει... Αλλά ξέρω ότι εσύ δεν το κάνεις(εκτός και αν άλλαξες)... Οπότε δεν μπήκα στον κόπο!!!Αυτό που λένε... αν δεν ρωτάς δεν μαθαίνεις...
Δεν αμφισβητώ..!!!Θα στη φτιαξω τη διάθεση
Αν ρωτάς εμένα... Δεν το καταπίνω μωρό μου το φτύνω... ΧαχαΗ ερώτηση που κάνω είναι αν μια κοπέλα τα καταπίνει... Αλλά ξέρω ότι εσύ δεν το κάνεις(εκτός και αν άλλαξες)... Οπότε δεν μπήκα στον κόπο!!!
Το ξέρω το ξέρω!!!Αν ρωτάς εμένα... Δεν το καταπίνω μωρό μου το φτύνω... Χαχα
Μπες εσύ πρώτη... Κ γω από πίσω σού..Θα σας οργανώσω εγώ με τη σειρά.. Χαχα
Εννοείται πάντα έχω είμαι μπροστά και μετά σας έχω από πίσω μου... ΧαχαΜπες εσύ πρώτη... Κ γω από πίσω σού..
σε αυτην την θεσπεσια κωλαρα!!!!!!!!!!!!!Εννοείται πάντα έχω είμαι μπροστά και μετά σας έχω από πίσω μου... Χαχα
Αυτή η κολάρα έχει κλέψει πολλές καρδιές και ακόμα κλέβει...σε αυτην την θεσπεσια κωλαρα!!!!!!!!!!!!!
προσεχε καλε να μην γλιστρησεις μεσα στην μπανιερα με τα τακουνια!!!!!!!...την επομενη φορα θαλω ακριβως αυτη την σταση!!!!Αυτή η κολάρα έχει κλέψει πολλές καρδιές και ακόμα κλέβει...
Έπιασε στα πράσα τον Παναγιώτη....Πανούληηηηη !!!
Τι κάνεις εσύ εδώ ?