MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Κάθε εποχή αφησε και τη δικιά μου ιστορία....μου έχουν λείψει τα σκηνικά στο Κασσάνδρας 8γ.
Κάθε εποχή αφησε και τη δικιά μου ιστορία....μου έχουν λείψει τα σκηνικά στο Κασσάνδρας 8γ.
Καλά Χριστούγεννα κοριτσάρα να περνάς καλά.Σας εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη...!!!
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου ότι καλύτερο σου εύχομαι!!!Καλά Χριστούγεννα κοριτσάρα να περνάς καλά.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στην όμορφη παρέα....
Ξαναμπαίνω στο κανονικό ρυθμό...
Κοντά σας είμαι... Δευτερα... Τρίτη Τετάρτη... Παρασκευή κ Σάββατο... Από 11:00 πρωί ως τις 22:00 το βράδυ.... Για συνάντηση σε πριβέ ξενοδοχεία... περιοχές Πειραιά.. Γλυφάδα.. Αθήνα...
Για το studio λες η για το κωλομπαρο;;;Εισαι η Αννα Μαρία παλιά στην Αθανασίας Παγκράτι;
StudioΓια το studio λες η για το κωλομπαρο;;;
Αυτή είναι;Studio
Καλό;Studio
Αν είναι η ίδια που λέω… ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
Τότε βουρ...Αν είναι η ίδια που λέω… ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
Είναι όμως αυτή τελικά;Τότε βουρ...
Έρχεσαι και βόρεια;x dream?Καλημέρα στην όμορφη παρέα.... σήμερα είμαι εκτός δουλειάς Από αύριο θα είμαι κοντά σας...
Και θέλω να ενημερώσω για μερικούς που με παίρνετε τηλέφωνο και με ρωτάτε για το χώρο μου διαβάστε λίγο πιο παρακάτω πού ενημερώνω ότι δουλεύει μόνο σε ξενοδοχεία με ραντεβού...
Έρχεσαι και βόρεια;x dream?
Με αυτή την κακοκαιρία δεν είναι να βγαίνεις έξω άσκοπη κίνηση... χρειάζεται και να χούλιαζούμε μες στα σπίτια μας και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας...Σημερα μωρο καλυτερα που εισαι εκτος δουλειας. Με τετοιον καιρο δεν λεει.