Νέα

MaRiA_ Άννα-Μαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 358K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Καλησπέρα στην παρέα ! Η anna maria ειναι η γνωστή anna που δούλευε εποχές 2010-11 στο kassandras 4A πάνω, με το μακρύ σγουρό μαύρο μαλλι ;;
Είμαι Άννα Μαρία του δουκεβα Κασσάνδρας 8γ Όχι η Αννούλα που δούλευε στο 4

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Όπα κάποιος με θάβει και δεν πήρα χαμπάρι πιο μωρό είσαι εσύ δεν θυμάμαι για δίωρο να έχω κλείσει μαζί σου θύμισε μου ποια μέρα και ώρα Και πόσο έχεις πληρώσει γιατί την ώρα έχω μία ώρα δεν θυμάμαι να έχω πληρωθεί για δύο ώρες πάρε μου τηλέφωνο από βδομάδα γιατί τώρα αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εξωτερικό.... να έχω κλείσει για δύο ώρες και να μην θυμάμαι μου είναι πολύ περίεργο γιατί συνήθως ραντεβού τον κάνω για μία ώρα ποτέ δεν κοιτάζω ώρα και κάθομαι παραπάνω σαν άνθρωποι Εκτός αν είχα κάποια δουλειά και να χω φύγει πιο νωρίτερα.....
Α και να συμπληρώσω Ηλιούπολη σε αυτό το ξενοδοχείο δεν έχω πάει Μήπως με μπερδεύεις με κάποια άλλη και ειδικά 12:00 το πρωί μου είναι πάρα πολύ περίεργο Μήπως είσαι Κλώνος και θες να με θάψεις πάρε μου τηλέφωνο και εξήγησε μου????

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μαρακι βαλε μερικες προσφατες φωτο να ανοιξει το ματιμας

ALEX Bruno

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2021
Κριτικές
13
Like
433
Πόντοι
290
Όπα κάποιος με θάβει και δεν πήρα χαμπάρι πιο μωρό είσαι εσύ δεν θυμάμαι για δίωρο να έχω κλείσει μαζί σου θύμισε μου ποια μέρα και ώρα Και πόσο έχεις πληρώσει γιατί την ώρα έχω μία ώρα δεν θυμάμαι να έχω πληρωθεί για δύο ώρες πάρε μου τηλέφωνο από βδομάδα γιατί τώρα αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εξωτερικό.... να έχω κλείσει για δύο ώρες και να μην θυμάμαι μου είναι πολύ περίεργο γιατί συνήθως ραντεβού τον κάνω για μία ώρα ποτέ δεν κοιτάζω ώρα και κάθομαι παραπάνω σαν άνθρωποι Εκτός αν είχα κάποια δουλειά και να χω φύγει πιο νωρίτερα.....
Το ραντεβού κλείστηκε για το BILL απο την προηγούμενη , την ημέρα του ραντεβού (επόμενη) θα έφευγες για Θεσσαλονίκη το απόγευμα
πλήρωσα 200. Μπλα μπλα μπλα έφτασα στο bill λίγο νωρίτερα ενημέρωσα και ήρθες κατά 12.10 και όπως λέω 13.30 είμουν στο lobby αφού 14.00 έπρεπε να είσαι αγ.δημήτριο - ηλιούπολη για να παραδώσεις κάτι .
Εγώ δεν το συνεχίζω άλλο έχουμε ελευθερία λόγου καλά να είσαι.

• Λύπη
Αντιδράσεις: MaRiA_
OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα....
Θέλω να ξανά ενημερώσω στα άτομα που δεν με γνωρίζουν επειδή βλέπω πάλι διαβάζετε τα παλιά μου τα σχολεία και ρωτάτε για το χώρο μου δεν υπάρχει αυτό ήτανε πριν την καραντίνα..... εδώ και καιρό εργάζομαι ανεξάρτητη και ραντεβού μόνο σε ξενοδοχεία ενημερώνω στα άτομα που δεν με γνωρίζουν.... https://www.*****.com/Smileys/iero/xxx_200OK_sex.gif

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Θέλω να ξανά ενημερώσω στα άτομα που δεν με γνωρίζουν επειδή βλέπω πάλι διαβάζετε τα παλιά μου τα σχολεία και ρωτάτε για το χώρο μου δεν υπάρχει αυτό ήτανε πριν την καραντίνα..... εδώ και καιρό εργάζομαι ανεξάρτητη και ραντεβού μόνο σε ξενοδοχεία ενημερώνω στα άτομα που δεν με γνωρίζουν.... https://www.*****.com/Smileys/iero/xxx_200OK_sex.gif
Το ραντεβού κλείστηκε για το BILL απο την προηγούμενη , την ημέρα του ραντεβού (επόμενη) θα έφευγες για Θεσσαλονίκη το απόγευμα
πλήρωσα 200. Μπλα μπλα μπλα έφτασα στο bill λίγο νωρίτερα ενημέρωσα και ήρθες κατά 12.10 και όπως λέω 13.30 είμουν στο lobby αφού 14.00 έπρεπε να είσαι αγ.δημήτριο - ηλιούπολη για να παραδώσεις κάτι .

Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αλλά κάτι μου λέει βέβαια άργησες να παραπονεθείς Γιατί πρέπει να είχαμε βρεθεί το Ιούλιο που πραγματικά είχα μεγάλη πίεση εκείνη τη μέρα αλλά δεν κοίταγα και την ώρα και γενικώς δεν είμαι με το ρολόι στο χέρι την επόμενη φορά θα το διορθώσουμε το χρωστούμενο χρόνο

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Καλό μήνα σε όλους με μία μέρα καθυστέρηση...

Θέλω να ενημερώσω ποιες μέρες είμαι κοντά σας Standard μέρες και ώρες
Δευτερα... Τρίτη... Τετάρτη... Παρασκευή.. Σαβάνα 12:00 εως 22:00....

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα...

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Έλα βρε μωράκιιιι εξαναστηκες απ εδώ,
Περιμένουμε νέο καυτό υλικό
Έχεις δίκιο μωρό μου όταν έχω πολύ δουλειά είμαι στο τρέξιμο εξαφανίζομαι...αλλα δεν σας ξεχνάω❤️

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.361
Πόντοι
1.056
Έχεις δίκιο μωρό μου όταν έχω πολύ δουλειά είμαι στο τρέξιμο εξαφανίζομαι...αλλα δεν σας ξεχνάω❤️
Εντάξει πλάκα κάνουμε τώρα
Εσύ να είσαι καλά κ όλα τα άλλα στααα.... σου
να γευτείς να απολαύσεις κ όλα πριμαα

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Εντάξει πλάκα κάνουμε τώρα
Εσύ να είσαι καλά κ όλα τα άλλα στααα.... σου
να γευτείς να απολαύσεις κ όλα πριμαα
Δε τσιμπάω μωρό μου το ξέρω ότι είμαι αγάπη μου το λες❤️

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους...!
Θέλω να σας ενημερώσω δουλεύω μόνο Αθήνα..... όχι επαρχία αναφέρω στα άτομα που με παίρνετε από επαρχία...!

OP
OP
MaRiA_

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
σας ανακοινώσω ποιες μέρες και ώρες θα είμαι κοντά σας...
Συναντήσεις μόνο σε ξενοδοχεία Αθήνα Πειραιά Γλυφάδα

Τετάρτη... Παρασκευή... 12:00 εως 22:00
Πεμπτη... Σαββατο... 11:00 έως 16:00

Τηλ... 6980252744

Συνημμένα

• IMG-02c90d160c4136735bc5f21f7893b5d3-V.jpg
    IMG-02c90d160c4136735bc5f21f7893b5d3-V.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 237

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.199
Πόντοι
1.206
σας ανακοινώσω ποιες μέρες και ώρες θα είμαι κοντά σας...
Συναντήσεις μόνο σε ξενοδοχεία Αθήνα Πειραιά Γλυφάδα

Τετάρτη... Παρασκευή... 12:00 εως 22:00
Πεμπτη... Σαββατο... 11:00 έως 16:00

Τηλ... 6980252744
μου έχουν λείψει τα σκηνικά στο Κασσάνδρας 8γ.

• Like
Αντιδράσεις: MaRiA_

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom