MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Ωραία μωρό μου στο ανεβάζω... ΧαχαΘα ήταν καλό το μεσημέρι αν συνοδεύεται με φώτο από την ΚΩΛΑΡΑ σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραία μωρό μου στο ανεβάζω... ΧαχαΘα ήταν καλό το μεσημέρι αν συνοδεύεται με φώτο από την ΚΩΛΑΡΑ σου
Πωωωωωωωωωωω τι έκανες τώρα ρε κούκλα!!!!!Ωραία μωρό μου στο ανεβάζω... Χαχα
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω....τι στήσιμο ,τι εσωρουχάρες , τι ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Αυτή η κωλαρα όντως έχει αρρωστήσει χαχαχα
Γι αυτό σε αγαπάμε... Γιατί δεν χαλάς χατήρια!Ωραία μωρό μου στο ανεβάζω... Χαχα
Ωραίος ο παίχτης και ακόμα ωραίοτερο το θέαμαΜαρία θα μου επιτρέψεις να ανεβάσω μια παλιά φωτό σου για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !!!Ωραία μωρό μου στο ανεβάζω... Χαχα
Εννοείται σου επιτρέπω μωρό μου...Μαρία θα μου επιτρέψεις να ανεβάσω μια παλιά φωτό σου για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Το εγκεφαλικό αγάπη μου το έχεις πάθει πολλά χρόνια από μέναΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !!!
Ωωωωωωωω...Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω....τι στήσιμο ,τι εσωρουχάρες , τι ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Θέλουμε και βυζάρες!!!Ωραία μωρό μου στο ανεβάζω... Χαχα
Να μείνει και κάτι από κοντά τι λέτε?....Θέλουμε και βυζάρες!!!
Να μείνει, δεν λέω όχι, είναι σεξυ η ανυπομονησία, αλλά μια μικρή 《εσάνς》, από τις βυζάρες σου θα ήταν ότι πρέπει!!!Να μείνει και κάτι από κοντά τι λέτε?....
Εντάξει μωρό μου δεν σου χαλάω χατίρι...Να μείνει, δεν λέω όχι, είναι σεξυ η ανυπομονησία, αλλά μια μικρή 《εσάνς》, από τις βυζάρες σου θα ήταν ότι πρέπει!!!
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΕντάξει μωρό μου δεν σου χαλάω χατίρι...
Έχεις πμ !!!Εντάξει μωρό μου δεν σου χαλάω χατίρι...
Κωλάρα τούρλα και ξεκινάει το γλέντι..Ωωωωωωωω...
Το στήσιμο πάει καλά μέχρι και σήμερα...χαχαα
τι ξανθιά, τι μελαχρινή, το ίδιο καύλα είσαι για μένα.Εννοείται σου επιτρέπω μωρό μου...
Η αλήθεια είναι οι παλιές μου φωτογραφίες όταν ήμουνα ξανθιά με αναγνωρίζουν και οι παλιοί.... μελαχρινή αναρωτιούνται αν είμαι εγώ... Χαχα.
Θα ανεβάσω και εγώ μερικές παλιές μου φωτογραφίες αλλά ο κολλητός μου παραμένει ο ίδιος χαχα