You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MaRiA_ Άννα-Μαρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MaRiA_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Βυζαρες.Το νέο μου photo που σας υποσχέθηκα...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Πάνω από όλα είναι φυσικές...Βυζαρες.
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
καλε εσυ αδυνατισες η δειχνει απλα η φωτο?Το νέο μου photo που σας υποσχέθηκα...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Αν δεις καλά τη φωτογραφία μου Έχω αρκετά πιασίματα ένας άνθρωπος που είναι 65 κηλα ... αδύνατη ποτέ δεν ήμουνα και δεν θα γίνω ούτε και χοντρή... έχω σταθερή κατασκευή σώματοςκαλε εσυ αδυνατισες η δειχνει απλα η φωτο?
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
ξερω πως εισαι γεματουλα , εγω ελεγα μην αδυναντησεςΑν δεις καλά τη φωτογραφία μου Έχω αρκετά πιασίματα ένας άνθρωπος που είναι 65 κηλα ... αδύνατη ποτέ δεν ήμουνα και δεν θα γίνω ούτε και χοντρή... έχω σταθερή κατασκευή σώματος
καλο πασχα
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Ξέρω!!!..ξερω πως εισαι γεματουλα , εγω ελεγα μην αδυναντησες
καλο πασχα
Και να θέλω να γίνω κόκκαλο μωρό μου.. η κατασκευή σωματότυπο μου δεν με αφήνει.. σου εύχομαι και σε σένα καλό Πάσχα
giuseppe(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2020
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Το νέο μου photo που σας υποσχέθηκα...
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΤο νέο μου photo που σας υποσχέθηκα...
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου... και καλώς ήρθες στην παρέα μου...!!!ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ανετρεξα σε αυτό το ποστ να δω τη φωτόΤο νέο μου photo που σας υποσχέθηκα...
panosmegalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
συναντηση με την αννα μαρια πριν πολυ καριο (πανω απο χρονο)
ειναι οντως γεματουλα εως χοντρουλα. αλλα λυσαρα και αχορταγη στο σεξ
αυτο που εμεινε απο αυτη τη συναντηση ηταν οτι μου ζηταγε συνεχεια να την γαμαω ολο και πιο δυνατα..
συστηνετε σε οσους θελουν να γαμισουν καλα αλλα μην περιμεντε ομορφια και μοντελε σωμα.
αυτο που εμεινε απο αυτη τη συναντηση ηταν οτι μου ζηταγε συνεχεια να την γαμαω ολο και πιο δυνατα..
συστηνετε σε οσους θελουν να γαμισουν καλα αλλα μην περιμεντε ομορφια και μοντελε σωμα.
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Άμα είχαμε βρεθεί μετά την καραντίνα λογικό είναι να είχα παραπάνω κιλά λόγω της καραντίνας... γεματούλα είμαι αλλά όχι προς χοντρή... Βασικά η κατασκευή μου είναι βραζιλιάνικο στυλ όσοι δεν ξέρουν αλλά περισσότεροι ξέρουν σωματότυπο όμως είμαι γυναίκα με πολλά πιασίματα... όπως της παλιάς μου κριτικές βάφτιζαν λευκή Βραζιλιάνα... και στις φωτογραφίες μου φαίνεται καθαρά το σωματότυπο μου δεν έχω κρύψει ποτέ τα κιλά μου δείχνουν πάντα αυτή που είμαι... Πολλά φιλιά μωρό μουσυναντηση με την αννα μαρια πριν πολυ καριο (πανω απο χρονο)
MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.023
Πάντως στα τόσα χρόνια... Αυτό που βίωσα και βιώνω..., όταν χάνω κιλά μερικοί με μαλώνετε να ξαναβάλω κιλά... και όταν βάζω κιλά μερικοί μου λένε να ξερα χάσω κιλά.. Χαχα
Ποιο βασικότερα για μένα είναι να νιώθω εγώ καλά με τον εαυτό μου... κριτικές και σχόλια και δεν ταιριάζουμε...
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!!
Ποιο βασικότερα για μένα είναι να νιώθω εγώ καλά με τον εαυτό μου... κριτικές και σχόλια και δεν ταιριάζουμε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι ευγνώμων για αυτό μωρό μου....τοπ περιποιηση η Αννα Μαρια ,μας αρεσεις οπως εισαι..
giuseppe(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2020
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
ΜΑΡΑΚΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ !Πάντως στα τόσα χρόνια... Αυτό που βίωσα και βιώνω..., όταν χάνω κιλά μερικοί με μαλώνετε να ξαναβάλω κιλά... και όταν βάζω κιλά μερικοί μου λένε να ξερα χάσω κιλά.. Χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι ευγνώμων για αυτό μωρό μου....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K