König
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Η μαρίνα ποια είναι ;Θελω να δοκιμασω και τη Μαρίνα και μετα να βουτηξω στα βαθια και με τις δυο και να χαθωωωωωωωωωωω
Η μαρίνα ποια είναι ;Θελω να δοκιμασω και τη Μαρίνα και μετα να βουτηξω στα βαθια και με τις δυο και να χαθωωωωωωωωωωω
Η Μαρίνα η παλιά η γνωστή Που δούλευε στα 104 Φίλης εδώ είναι το θέμα της..Η μαρίνα ποια είναι ;
Βάλε καμιά ωραία φώτο με την κωλάρα σου στα 4 να μας "ζεστάνεις"
Πήγα χθες από την Άννα Μαρία .
Η γυναίκα στο κρεβάτι τα δίνει όλα
Χαίρομαι που ειχα δίκιο φιλε
Καλησπερα Αννα Μαρια, επειδη εχω μπερδευτει λιγο σου ειναι ευκολο να μου διευκρινησεις το που τελικα δουλευεις αλλα κ το προγραμμα σου με το κοστος του φυσικα???
προγραμμα κ τιμουλα μωρο μου??Καλημέρα αγόρι μου μπορώ να σαι εύκολη Νο να σε ξεμπερδέψω λίγο....
Δουλεύω ανεξάρτητη κάνω συναντήσεις στο χώρο σας αν είστε κέντρο Αθήνα οι γύρω περιοχές.... εύκολη και το χώρο μου πού είναι κέντρο... και κάνω συνάντηση σε ξενοδοχεία...
δουλεύω με την ώρα και είναι στα 100επρογραμμα κ τιμουλα μωρο μου??
Ευχαριστω μωρο μου...δουλεύω με την ώρα και είναι στα 100ε
Και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνώ μέσω τηλεφώνου ...
Ευχαριστω μωρο μου...
Θα τα πουμε συντομα...
Εννοειται μωρο μου!!!Ανέβασα φωτογραφία με τα προγράμματά μου και εκεί γράφει αναλυτικά ελπίζω να σε έχω εύκολο είναι και στους υπόλοιπους...
Εννοειται μωρο μου!!!
Σε έβγαλα ασπροπρόσωπο μωρό μου...
Αφού είστε καλά παιδιά γιατί να μην περνάω και εγώ καλά μαζί ;;...
Αυτό εννοείται!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην πιο καυλιάρα νηματοθέτρια !
μηπως πρεπει να αναθεωρησει λιγο τον τομοκαταλογο??γιατι με 80 βρίσκουμε λουλουδάκια όπως η αμαλία ας πουμε
Συναντήθηκα με την Άννα Μαρία την Παρασκευή στο χώρο της. Η συνεννόηση έγινε μέσω μηνυμάτων εύκολα . Πήγα λοιπόν στον χώρο της Παρασκευή απόγευμα . Ο χώρος πολύ όμορφος και καθαρός . Η Άννα Μαρία είναι γύρω στα 30 με σφιχτό σώμα , ωραίο στήθος και κωλο . Η γυναίκα είναι πολύ ευγενική , επικοινωνιακή την συμπάθησα να πω την αλήθεια . Έκανα πρώτος ένα μπάνιο και μετά έκανε και η κοπέλα . Στα του ο αγώνα η Άννα Μαρία είναι πολύ καλή . Αρχίζει με προκαταρκτικά και έπειτα συνέχισε με ένα ωραίο στοματικό που ασχολείται και με τις μπάλες . Πιο μετά με έγλυψε και από πίσω και ασχολήθηκε με την περιοχή αρκετά . Την γύρισα σε 69 για να την γλύψω και εγώ . Η γυναίκα πεντακάθαρη και δεκτική σε όλα . Στο σεξ αρχίσαμε με την Άννα Μαρία από πάνω να κοπανιέται και εγώ να της δίνω σφαλιάρες στο κωλομαγουλα της :p . Μετά σε ιεροαποστολική στάση όπου της έγλυψα τα δάκτυλά των ποδιών της . Μετά πίπα deepthoat και πάλι ασχολήθηκε από πίσω μου . Έπειτα στα 4 πρώτα από μουνι και μετά από τον κωλο . Το τέλος ήρθε στο στόμα της . Στο τέλος κάτσαμε και μιλήσαμε λίγο .
Η γυναίκα είναι αρκετά όμορφη με σφιχτό σώμα στο σεξ είναι δυναμίτης ;)
Θέλω να την ευχαριστήσω για αυτή την ωραία συνάντηση την συμπάθησα αρκετά <3