professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 42
- Like
- 29.877
- Πόντοι
- 11.096
Φίλε πιστεύω πως τα έβαλε γιατί είχαν κουραστεί και οι άλλοι. Καλά έκανε και τον έβαλε τότε, αλλά δεν μπορείς να έχεις μόνο έναν επιθετικό. Έπαιζες για πολλά γκολ οπότε χρειάζονταν δύο θεωρώ. Ατυχία. Του χρόνου περναμε 16Σταμάτησε στα 2 τελικά.
Αν τον είχε βάλει νωρίτερα ο Βάσκος, πιστεύω θα είχε κάνει χατ τρικ.
Κρίμα.
...και να'τανε το μοναδικο νημα!!! Οκτω μνμ εγραψε σε διαφορα νηματα ανεξαρτητων σε ολα ανεβασε τον μπουτσο του!!!Έχεις μπερδέψει την πούτσα με την οδοντόβουρτσα, φίλε! Γράφτηκες σε site για μπουρδέλα, συμμετέχεις σε forum ανεξάρτητης βίζιτας και εσύ της στέλνεις φωτογραφίες, από το καυλί σου, για να το δει, να ψαρώσει και να σου στείλει μήνυμα, για να την γαμήσεις; Ειλικρινά, πιστεύεις ότι θα γίνει αυτό το πράγμα; Φαίνεσαι πολύ απελπισμένος, για νεαρός. Σε είχα δει και στο Xlist.gr, όπου είχες ανεβάσει παρόμοιες αγγελίες. Συμβουλή του Παλιού: Πάρτο αλλιώς!
Πρέπει να έχει πολλά κόμπλεξ ο τύπος, πραγματικά!! Όποιο νήμα και να ανοίξεις βλέπεις τον βλάκα με το παλαμάρι...και να'τανε το μοναδικο νημα!!! Οκτω μνμ εγραψε σε διαφορα νηματα ανεξαρτητων σε ολα ανεβασε τον μπουτσο του!!!
Μονο στο νημα της ορθογραφιας δεν τον ανεβασε ακομη![]()
Μαρία! Ανέβασε τίποτα! Για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την μπουτσα του αλλου!Πρέπει να έχει πολλά κόμπλεξ ο τύπος, πραγματικά!! Όποιο νήμα και να ανοίξεις βλέπεις τον βλάκα με το παλαμάρι
Δικό του είναι ????...και να'τανε το μοναδικο νημα!!! Οκτω μνμ εγραψε σε διαφορα νηματα ανεξαρτητων σε ολα ανεβασε τον μπουτσο του!!!
Απ το δικό μου μάλιστα άρχισε να την ανεβάζει,σε αυτο την ανέβασε πρωτα,ωσπου μετά βλέπω το ιδιο ακριβως βιντεο σε ποσα άλλα νήματα...και να'τανε το μοναδικο νημα!!! Οκτω μνμ εγραψε σε διαφορα νηματα ανεξαρτητων σε ολα ανεβασε τον μπουτσο του!!!
Κάντε αναφορά τον παπάρα που έχει γεμίσει όλα τα νήματα με τις μαλακίες τουΕισαι Απίστευτη Καυλα μωρό μου..
Θα χαρω πολυ να τα πουμε..Αν σε ενδιαφερει....
...και να'τανε το μοναδικο νημα!!! Οκτω μνμ εγραψε σε διαφορα νηματα ανεξαρτητων σε ολα ανεβασε τον μπουτσο του!!!
ΝΑΙ![]()
![]()
Άιντε μην αρχίσουμε να ανεβάζουμε τις δικές μας , θα πέσουν οι σέρβερ![]()
Το Κορίτσι τίμιο......Πανουλη κολατσισες εδω?!?!?![]()
Σιγα το παπάρι..![]()
![]()
Άιντε μην αρχίσουμε να ανεβάζουμε τις δικές μας , θα πέσουν οι σέρβερ![]()
...ναι αλλα δεν απαντησες?!?!?Το Κορίτσι τίμιο..
![]()
......Σιγα το παπάρι..
Εχω το χω μεγαλύτερο
Εχω ανεβάσει κριτικές και εχω πει τα καλύτερα για την Μαρία...ναι αλλα δεν απαντησες?!?!?
......![]()
Εγώ δεν έχω το δικό μου φωτογραφία….. μπορώ να βάλω ένα άλλο και να λέω είναι δικό μου;;;;;Το Κορίτσι τίμιο..
Σιγα το παπάρι..
Εχω το χω μεγαλύτερο
![]()
Καλως τον..Εισαι Απίστευτη Καυλα μωρό μου..
Θα χαρω πολυ να τα πουμε..Αν σε ενδιαφερει....
Το Κορίτσι τίμιο..
Σιγα το παπάρι..
Εχω το χω μεγαλύτερο
![]()
Εμ δεν του έδωσες σημασία του ανθρώπου και αγανάκτησε και πήρε σειρά ολα τα νήματα των κοριτσιών. Εσύ φταις.Απ το δικό μου μάλιστα άρχισε να την ανεβάζει,σε αυτο την ανέβασε πρωτα,ωσπου μετά βλέπω το ιδιο ακριβως βιντεο σε ποσα άλλα νήματα![]()
Ε μα τον μαλάκα..
Παναγιώτη
Κανόνισε να τον πετάξω έξω μλκ ...![]()
ΟΧΙΕχω ανεβάσει κριτικές και εχω πει τα καλύτερα για την Μαρία