Νέα

Maria Ozawa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr. Dexter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
小澤マリア

Συνημμένα

• Maria-Ozawa-Naked.jpg
    Maria-Ozawa-Naked.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 46

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν εννοούσα ότι είσαι μαλάκας
Εννοούσα ότι είσαι έτοιμος να χύσεις

Όντως το συγκεκριμένο emoticon δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί στην προκειμένη περίπτωση γι'αυτό και διεγράφει

Εγω ακομα το βλεπω, αρα δεν διεγραφη !!!

Επισκέπτης
小澤マリア

Συνημμένα

• Maria-Ozawa-513190.jpg
    Maria-Ozawa-513190.jpg
    333,9 KB · Εμφανίσεις: 52

Επισκέπτης
小澤マリア

Συνημμένα

• Maria-Ozawa-naked-.jpg
    Maria-Ozawa-naked-.jpg
    329,8 KB · Εμφανίσεις: 63

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δυνατό κομμάτι, νομίζω το καλύτερο στα JAV.

Παλιά ήταν μοντέλο, τώρα έχει κάνει τα πάντα (μέχρι και παρτούζες με χυσίματα μέσα με τραβέλια).
Επίσης έχει γεμίσει τατουάζ. Η τιμή που ακούστηκε είναι 150000 την ώρα.

OP
OP
Mr. Dexter

Mr. Dexter

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δυνατό κομμάτι, νομίζω το καλύτερο στα JAV.

Παλιά ήταν μοντέλο, τώρα έχει κάνει τα πάντα (μέχρι και παρτούζες με χυσίματα μέσα με τραβέλια).
Επίσης έχει γεμίσει τατουάζ. Η τιμή που ακούστηκε είναι 150000 την ώρα.

το αγαπημενο μου JAV, αλλα εχει και αλλες πολλες μουναρες! βασικα η ιαπωνια βγαζει πολλα ταλεντα αλλα τα κραταει για την χωρα της, πρεπει να ψαξεις να τις βρεις, το καλο ειναι που τα κανουν ολα και αυτο θελει να δει ο κοσμος!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
το αγαπημενο μου JAV, αλλα εχει και αλλες πολλες μουναρες! βασικα η ιαπωνια βγαζει πολλα ταλεντα αλλα τα κραταει για την χωρα της, πρεπει να ψαξεις να τις βρεις, το καλο ειναι που τα κανουν ολα και αυτο θελει να δει ο κοσμος!

Νεα σχολη, Ιαπωνικη  ???  :pipa1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :knockinb: :lheel: :pipa2: :2on1: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :fuck2: :pipa3: :kissass2: :kissass: :tits2: :think:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
achMe7dd.jpg

Δεν μοιαζει λιγο με τη Θεα Michelle Wild?
Εχει το ιδιο μπριο και ταπεραμεντο!
Αμφοτερες ειναι κουκλες. Το στυλ των γυναικων που μου αρεσουν.

000.jpg

geogoku

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

http://[URL unfurl="true"]www.mobiles24.com/static/previews/downloads/default/160/P-371937-RwHd2rqukL-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.mobiles24.com/static/previews/downloads/default/160/P-371936-coBS7K6Az7-1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://iphonevilla.com/wallpaper/en/a/Maria%20Ozawa_5400

θεά. Γιαπωνοκαναδέζα αν θυμάμαι καλά
ετσι ακριβως

πατερας καναδος, μητερα γιαπωνεζα.τρομερο κραμα βγηκε...

απο τις καλυτερες του ιαπωνικου πορνο φυσικα με πολλες ταινιες στο ενεργητικο της.

οσο μου αρεσουν οι γιαπωνεζες βεβαια τοσο μου την βαραει γιατι δυσκολευομαι να βρω καλη τσοντα made in japan.αυτο το στυλακι "τραβατε με κ ας κλαιω" που εχουν οι γιαπωνεζες ωρες-ωρες μου την βαραει.χωρια με τα censored style κτλπ.

τρελενομαι για ιαπωνια και την κουλτουρα τους,τους σεβομαι περισσοτερο μετα την χωρα μου, ονειρο μου να παω κτλπ αλλα σε καποια πραγματα , δεν τους πιανω ομως σε αρκετα.ειναι πραγματικα αλλος πλανητης εκει κ οχι χωρα...

για να μην βγαινω τελειως  :offtopic:  ειναι θεα κ απο τις πιο ομορφες γιαπωνεζες κ ας μην ειναι "καθαροαιμη"...

OP
OP
Mr. Dexter

Mr. Dexter

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ετσι ακριβως

πατερας καναδος, μητερα γιαπωνεζα.τρομερο κραμα βγηκε...

απο τις καλυτερες του ιαπωνικου πορνο φυσικα με πολλες ταινιες στο ενεργητικο της.

οσο μου αρεσουν οι γιαπωνεζες βεβαια τοσο μου την βαραει γιατι δυσκολευομαι να βρω καλη τσοντα made in japan.αυτο το στυλακι "τραβατε με κ ας κλαιω" που εχουν οι γιαπωνεζες ωρες-ωρες μου την βαραει.χωρια με τα censored style κτλπ.

τρελενομαι για ιαπωνια και την κουλτουρα τους,τους σεβομαι περισσοτερο μετα την χωρα μου, ονειρο μου να παω κτλπ αλλα σε καποια πραγματα , δεν τους πιανω ομως σε αρκετα.ειναι πραγματικα αλλος πλανητης εκει κ οχι χωρα...

για να μην βγαινω τελειως  :offtopic:  ειναι θεα κ απο τις πιο ομορφες γιαπωνεζες κ ας μην ειναι "καθαροαιμη"...

θα συμφωνήσω σε όλα  :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom