Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Άρα τύπε δεν την έχεις τιμήσει μόνο μια φορά αλλά αρκετές?Επειτα απο τοσε φορες που την εχω δει δεν περειμενα κατι τετοιο , φταιει η επιμονη του αλλου να μαθει για μενα . τελος
Το θεμα έληξε τελος .Άρα τύπε δεν την έχεις τιμήσει μόνο μια φορά αλλά αρκετές?
Επίσης μέχρι τις 30/5 έσταζες μέλι για την κοπέλα και ήξερες και αν ήταν Αθήνα ή Κόρινθο!
Μετά τι μπορεί να άλλαξε?
ωραία!Το θεμα έληξε τελος .
Ωραία!Υπέροχη κουκλαρα
Αυτο να το πεις οχι σε εμενα αλλα στον Trapshooter ( Tασο ) εγω δεν εκανα τιποτα !!!!!! αυτος επρεπε να μιλησει πρωτα σε Pm , εαν ηθελε να μου πει κατι και οχι να βριζει πραγμα που βγηκε σε κακο στην κοπελα , ΤΕΛΟΣ δεν θελω και δεν απαντω σε τιοποτα , ευχαριστω !!!!!ωραία!
Την επόμενη φορά που θα έχετε θέμα στην μοιρασιά κάντε το με Pm και όχι δημόσια!
Ωραιες ρωγες για πολλα παιχνιδια με τη γλωσσα ?
Βυζάρες έχειΩραιες ρωγες για πολλα παιχνιδια με τη γλωσσα ?
Αν δεις την αγγελια της απαντα μονο σε μηνυματα. Οχι σε κλησεις. Στειλε viber και το προβλημα παει.Τέλειο το Μαράκι αλλα δυσεύρετη ρε παιδιά.....Την είχα συναντήσει πριν απο πολύ καιρο και κανα δυο φορές που έχω προσπαθήσει να την βρώ, δεν το σηκώνει με τιποτα το τηλέφωνο.....
Ναι. Και για αυτο καποιες φορες δεν απαντα γιατι ειναι σε ραντεβου.απαντά η ίδια;
Τύπε δεν το πιστεύω..Άρα τύπε δεν την έχεις τιμήσει μόνο μια φορά αλλά αρκετές?
Επίσης μέχρι τις 30/5 έσταζες μέλι για την κοπέλα και ήξερες και αν ήταν Αθήνα ή Κόρινθο!
Μετά τι μπορεί να άλλαξε?