Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Ακριβώς !Μουναρος αυτή η Μολδαβή θέλω πολύ να κάνω συνάντηση αλλά ρε παιδιά αυτό το μεταμόρφωση με σκοτώνει ρε γαμωτο
Ναι ρε φίλε φαντάσου για εμένα τώρα μεσημέρι που έψαχνα κάτι και ήμουν νότια είναι σκότωμα ένα μισάωρο μέχρι εκεί πάνω και σίγουρα άλλο ένα δεκάλεπτο λόγο κίνησης μια ώρα και θα φάμε στα πήγαινε έλα, πάντως θα τη τιμήσω σίγουρα κάποτεΑκριβώς !
Ίσως έχω χάσει επεισόδια αλλά μόνο στο χοτέλι στη Μεταμόρφωση κάνει ραντεβού? Κέντρο όχι?Μουναρος αυτή η Μολδαβή θέλω πολύ να κάνω συνάντηση αλλά ρε παιδιά αυτό το μεταμόρφωση με σκοτώνει ρε γαμωτο
Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Μά ἄν δέν τή γράψη ὁ πελάτης ποιός θά τὴ γράψη... Τώρα, ἄν δέ γράψη, δέν ἔγραψε... Ἀλλά δἐν μπορεῖ νά πετᾶ δύο φράσεις ἐδῶ καί νά μήν γράφη... Γνώμη μου...
Μενεις Αθηνα και δεν πας να γαμησεις τετοιο μουνι γιατι σου ειναι κοπος να οδηγησεις 1 ωρα;; Eγω εχω ερθει απο Πατρα για την παρτη τηςΝαι ρε φίλε φαντάσου για εμένα τώρα μεσημέρι που έψαχνα κάτι και ήμουν νότια είναι σκότωμα ένα μισάωρο μέχρι εκεί πάνω και σίγουρα άλλο ένα δεκάλεπτο λόγο κίνησης μια ώρα και θα φάμε στα πήγαινε έλα, πάντως θα τη τιμήσω σίγουρα κάποτε
Ρε φίλε ποτε δε κανονίζω από πρωί η τρεις τέσσερις ώρες πριν κανένα δίωρο το περισσότερο η έχω κάποια γραφείατα στάνταρ η κασκαντέρ μέσα στο δίωρο τώρα ρε φίλε μου νταξει δεν είναι λογική αυτό π λες πχ εκατομμύρια Αθηναίοι δεν έχουν πάει στην Ακρόπολη και άλλοι έρχονται από το Πεκίνο κ πάνε τεσπα η ουσία είναι ότι θα με βόλευε να ερχόταν πριαμο Ηλιουπολη όταν εγώ βρίσκομαι στον Άλιμο αντί να πηγαίνω στις 3 το μεσημέρι μεταμόρφωση με κίνηση Βομβαης ενώ μπορώ να πάω Atheneum να πάρω γραφειατο δοκιμασμένο δαμασμένο τώρα βέβαια η Μολδαβή είναι vfm αλλά οκΜενεις Αθηνα και δεν πας να γαμησεις τετοιο μουνι γιατι σου ειναι κοπος να οδηγησεις 1 ωρα;; Eγω εχω ερθει απο Πατρα για την παρτη της
Αυτό το κολο-κρασο πρέπει να το πιούμε θα ξυνίσει!!!
Πιες εσυ το κρασι να πιω εγω το ΜαρακιΑυτό το κολο-κρασο πρέπει να το πιούμε θα ξυνίσει!!!