iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Έχεις και εσύ μεγάλη λίστα; Θέλεις να γίνουμε φίλοι;
Χαχαχα... Όλοι οι καλοί χωράνε αγαπητέ...
Έχεις και εσύ μεγάλη λίστα; Θέλεις να γίνουμε φίλοι;
Χαχαχα... Όλοι οι καλοί χωράνε αγαπητέ...
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες! :S Εγώ αντίθετα, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.εχει αλλαξει ο χρονος,εχει παει 7 του μηνος κι εχω μεινει αχυστος απο την επομενη των Χριστουγεννων
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες! :S Εγώ αντίθετα, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.
Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες! :S Εγώ αντίθετα, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.
Οι κριτικές σας σας διαψεύδουν αγαπητέ μου ;)
Αφού δηλώνεις διαθέσιμος, για νταραβέρια, έχεις πμ. Μην με αρχίσεις όμως στα μπινελίκια μετά!Χαχαχα... Όλοι οι καλοί χωράνε αγαπητέ...
Αφού δηλώνεις διαθέσιμος, για νταραβέρια, έχεις πμ. Μην με αρχίσεις όμως στα μπινελίκια μετά!
΄Εχει υποστεί επίθεση χακινγκ ο λογαριασμός μου από τις συγκεκριμένες εργαζόμενες! Αυτές τις γράψανε όχι εγώ!Οι κριτικές σας σας διαψεύδουν αγαπητέ μου ;)
Χαχαχαδηλαδη προ δεκαετια λες??
Επι τη ευκαιρια, να θεσω κ ενα αλλα ζητημα
Κανει η εν λογω ντουετο με Katty?
Ετσι διαβαζω σε γειτονικο νημα..
ΑΥΤΕς πο υπαρχουν ειναι προσφατες, η κοπελα ειναι super εχει φανταστικο σωμα και δερμα , και ηρεμο κοριτσι..Καλό θα ήταν αραιά και που να βγάζει κάποιος στη συνάντηση και να ποστάρει καμιά νέα φωτό της..
Εφόσον τον αφήνει δηλαδή..
iuakoya και Μπαρούχος τι κάνουν σε αυτό το νήμα ρε φίλε; Το ρυζόγαλο κανελώνουν; Στην προηγούμενη σελίδα είναι μια φωτό της Μαρίας! Αν ψάξεις θα βρεις και άλλες.Καλό θα ήταν αραιά και που να βγάζει κάποιος στη συνάντηση και να ποστάρει καμιά νέα φωτό της..
iuakoya και Μπαρούχος τι κάνουν σε αυτό το νήμα ρε φίλε; Το ρυζόγαλο κανελώνουν; Στην προηγούμενη σελίδα είναι μια φωτό της Μαρίας! Αν ψάξεις θα βρεις και άλλες.
Καλό θα ήταν αραιά και που να βγάζει κάποιος στη συνάντηση και να ποστάρει καμιά νέα φωτό της..
AYTΑΥΤΕς πο υπαρχουν ειναι προσφατες, η κοπελα ειναι super εχει φανταστικο σωμα και δερμα , και ηρεμο κοριτσι..
iuakoya και Μπαρούχος τι κάνουν σε αυτό το νήμα ρε φίλε; Το ρυζόγαλο κανελώνουν; Στην προηγούμενη σελίδα είναι μια φωτό της Μαρίας! Αν ψάξεις θα βρεις και άλλες.
Το πολύ κάνει κακό! Να μείνει και κάτι να δούμε και από κοντά!LOL
Εννοείται πως έχει δει όλο το νήμα..
Το έγραψα επειδή σε σύγκριση με νήματα άλλων κοριτσιών, υπάρχουν πολύ λίγες φωτό..
Το πολύ κάνει κακό! Να μείνει και κάτι να δούμε και από κοντά!