ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 741
- Like
- 52.051
- Πόντοι
- 36.988
Τύπε συμφωνώ, αλλα κάποιοι δεν μπορούν ούτε ΜΙΑ σελίδα να γυρίσουν πιςω;
Θα μάθουν όλοι σιγά σιγά...
Τύπε συμφωνώ, αλλα κάποιοι δεν μπορούν ούτε ΜΙΑ σελίδα να γυρίσουν πιςω;
κωλάρα....!!!
κωλάρα....!!!
Σωστός ο συναγωνιστης, έτσι ακριβώς είναι. Η Μαρία στα 80 δεν συμφέρει κατα τη γνωμη μου.Αν εδινε κωλο, μπορει.Κωλάρα αλλά αμα δεν τη δίνει τι να την κάνω. Στο 50αρικο οκ στα 80 χωρίς κώλο πάει πολύ.
Το μωρό τα σπάει και αξίζει τρελά. Κόλαση λέμε!
αν έδινε κώλο έστω και στα 100 θα ηταν καλή επιλογή!Σωστός ο συναγωνιστης, έτσι ακριβώς είναι. Η Μαρία στα 80 δεν συμφέρει κατα τη γνωμη μου.Αν εδινε κωλο, μπορει.
Φίλε μου τι να το κάνεις το πρόσωπο...? Αφού σε όλες η αγαπημένη τους στάση είναι στα τέσσερα ......απο πρόσωπο τι λέει? ξέρω οτι είναι υποκειμενικό μεν αλλά για μένα είναι σημαντικός παράγοντας να είναι όμορφη η γυναίκα!
Εδώ είναι!Για γιορτές στέλνεις μηνυμα...ξέρουμε αν θα είναι εδώ / δουλεύει στις γιορτές;
Καλημέρα σε όλους! Η συνάντηση έγινε πριν μερικές μέρες στα βόρεια προάστια. Στο ξενοδοχείο Pines. Κοπέλα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Γυμνασμένο κορμί και ωραία βυζια, σφιχτό κωλαράκι, υπέροχα χείλη, βελούδινη επιδερμίδα. Ξεκινήσαμε με πολύ καλή πίπα με σαλιωματα και ρουφηγματα σε όλο το μήκος. Στο σεξ δύναμη κι όπως τα έχουν πει εδώ μεσα με πολύ πάθος και ένταση. Το απόλαυσα πραγματικά μέχρι τελευτεο λεπτό. Σίγουρα θα την ξαναδώ. Αυτά από μένα. Καλές γιορτές !!!
Εχεις pm!Συναγωνιστές το τηλέφωνό μπορούμε να το έχουμε σε π.μ. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,καλή χρονιά να έχουμε
η κοπελα αξιζει τη δοκιμασα τη προηγουμενη παρασκευη συννενοηση ευκολη με sms