iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μιλάς με τον εαυτό σου; Να το προσέξεις αυτόΓια μένα παίζει ρόλο και η φωνή
Μιλάς με τον εαυτό σου; Να το προσέξεις αυτόΓια μένα παίζει ρόλο και η φωνή
ωραία εσώρουχα ...Κόλαση και Παράδεισος μαζί
Τὰ ἐσώρουχα κοιτᾶς ἐσύ;ωραία εσώρουχα ...
Γιατί όχι; Είναι και επιλογή στην ψηφοφορίαΤὰ ἐσώρουχα κοιτᾶς ἐσύ;
Στο θέμα, μη ξεφευγειςΜιλάς με τον εαυτό σου; Να το προσέξεις αυτό
Νηματοθέτη της πλάκας, η επιλογή "όλα στην φόρα" υπερτερεί κατά κράτος. Και εσύ την ποστάρεις ακόμα ντυμένη.Γιατί όχι; Είναι και επιλογή στην ψηφοφορία
Το θέμα είναι ότι μιλάς μόνος σου γιατί κανείς δεν σου έδωσε σημασία προκειμένου να πετάξεις την κοτσάνα σου. Μια χαρά φωνή έχει η κοπέλα. Αλλά τι να πεις; Βλέπεις την κορμάρα και λες τι να βρω να πω; Δεν ασχολούμαι με βαλτούς. Καλημέρα...Στο θέμα, μη ξεφευγεις
Μήν ἁρπάζεσθε γιά ψύλλου πήδημα, παῖδες...Το θέμα είναι ότι μιλάς μόνος σου γιατί κανείς δεν σου έδωσε σημασία προκειμένου να πετάξεις την κοτσάνα σου. Μια χαρά φωνή έχει η κοπέλα. Αλλά τι να πεις; Βλέπεις την κορμάρα και λες τι να βρω να πω; Δεν ασχολούμαι με βαλτούς. Καλημέρα...
Καλώς τον παραπονιάρη. Τόσες γυμνές έχει, αλλά θα βάλω κι άλλη με σπέσιαλ αφιέρωση για σένα. Αφού ξέρω τα γούστα σουΝηματοθέτη της πλάκας, η επιλογή "όλα στην φόρα" υπερτερεί κατά κράτος. Και εσύ την ποστάρεις ακόμα ντυμένη.
Τι ζητήσαμε, χρυσάφι;
Σωστός, το θέμα είναι να πηδάμε εμείς και όχι οι ψύλλοιΜήν ἁρπάζεσθε γιά ψύλλου πήδημα, παῖδες...
Δεν θέλω, ρε! Θα φτιάξω νέο σενάριο της Μαρίας ανάσκελα όπως την ανέβασες.Καλώς τον παραπονιάρη. Τόσες γυμνές έχει, αλλά θα βάλω κι άλλη με σπέσιαλ αφιέρωση για σένα. Αφού ξέρω τα γούστα σου
α) μήν ἁρπάζεσθε γιά ψύλλου πήδημα, β) Τὰ ποδοσφαιρικά στὸ κατάλληλο νῆμααντε τραβα για υπνο και ασε μας στην ησυχία μας...Γαυρε
φιλτατε και ο zebu και ο νηματιθετης ειναι φιλαρακια και κανω πλακα ..Δεν εχω σκοπο και δεν το εχω κανει ποτε να μπαχαλεψω κανενα νημα ....don't worry be happyα) μήν ἁρπάζεσθε γιά ψύλλου πήδημα, β) Τὰ ποδοσφαιρικά στὸ κατάλληλο νῆμα
Το θέαμα στο συγκεκριμένο νήμα δεν προτείνεται σε υπερήλικες,-λείψανα σαν του λόγου σου. Υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος.αντε τραβα για υπνο και ασε μας στην ησυχία μας...Γαυρε
Την τελευταια φορα που σε γαμησε υπερηλικας -λειψανο σαν εμενα δεν μου ειπες σου αρεσε ?Το θέαμα στο συγκεκριμένο νήμα δεν προτείνεται σε υπερήλικες,-λείψανα σαν του λόγου σου. Υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος.