ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
Δεν ερχεται Νοτια απ οσο ξερω .Μονο στο πριαμο μεταμορφωσηΠάει και Νότια...Κέντρο αποφεύγει συνήθως πλέον
Δεν ερχεται Νοτια απ οσο ξερω .Μονο στο πριαμο μεταμορφωσηΠάει και Νότια...Κέντρο αποφεύγει συνήθως πλέον
Πάει και LacobaΔεν ερχεται Νοτια απ οσο ξερω .Μονο στο πριαμο μεταμορφωση
καλα τα λες μην ασχολεισε τι γραφει ο καθε ασχετος ......Πάει και Lacoba
Έχω κάνει ραντεβού μαζί της Πρίαμο ΗλιουποληΑπό ότι διάβασα στις τελευταίες σελίδες φαίνεται ότι είναι μονο ΒΠ τα ραντεβού. Ισχύει ή έρχεται σε όλους τους Πρίαμους;
Ρε εσείς ντροπή αναιρείται τον κάθε παπατζη που λέει ξουριέςΈχω κάνει ραντεβού μαζί της Πρίαμο Ηλιουπολη
Ti ειναι οι ξουριες;Ρε εσείς ντροπή αναιρείται τον κάθε παπατζη που λέει ξουριές
παραμύθια ρε φίλε ξέρω πολλές γλώσσεςTi ειναι οι ξουριες;
εμενα μου σε επικοινωνια μας μου ειπε πως λογω covid μετρων παει μονο Πριαμο Μεταμορφωση και δεν δινει φιλια, αν εσενα εχει πει αλλα ειναι αλλη υποθεσηΠάει και Lacoba
Φίλε εγώ την πήρα πριν κάνα 10ημερο lacoba όπου ανέβασα κ φωτο πιο πίσω. Από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να άλλαξε πλώρη...εμενα μου σε επικοινωνια μας μου ειπε πως λογω covid μετρων παει μονο Πριαμο Μεταμορφωση και δεν δινει φιλια, αν εσενα εχει πει αλλα ειναι αλλη υποθεση
Η κοπέλα εχει κάπου αγγελία.?
E τοτε αναιρω αυτο που εγραψα γιατι εγω ειχα επικοινωνια μαζι της πριν 1 μηνα περιπουΦίλε εγώ την πήρα πριν κάνα 10ημερο lacoba όπου ανέβασα κ φωτο πιο πίσω. Από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να άλλαξε πλώρη...
Χωρις γκροβερ.Έχω βάλει το Μαράκι στην λίστα μου . Ελπίζω να τα καταφέρω . Οι υπηρεσίες της πρέπει να είναι τύπου Αντριάνα όπως έχω καταλάβει σωστά ;
Χωρίς grover; Ἐξήγησε...Χωρις γκροβερ.
Πισω κίνηση, κλειδί του παραδεισου....Χωρίς grover; Ἐξήγησε...
Και με ιδιαίτερη φωνήΚόλαση και Παράδεισος μαζί
Για μένα παίζει ρόλο και η φωνήΚαι με ιδιαίτερη φωνή