ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Παιδιά πάει και σε αλλα χοτελ?είχα διαβάσει ότι πάει μόνο σε εκείνα στο Μεταξουργείο.Μηπως έρχεται και σπίτι;
Φίλε σε σπίτια δεν πάει αλλά πηγαίνει σε πολλά ξενοδοχεία: Bill, Prive, Priamos Μεταμόρφωση, Maroussi hotel, Pines, Lacoba...Παιδιά πάει και σε αλλα χοτελ?είχα διαβάσει ότι πάει μόνο σε εκείνα στο Μεταξουργείο.Μηπως έρχεται και σπίτι;
είχα δει ότι πάει μόνο Μπιλ και γενικά τριγύρω πριβέ κλπ.Φίλε σε σπίτια δεν πάει αλλά πηγαίνει σε πολλά ξενοδοχεία: Bill, Prive, Priamos Μεταμόρφωση, Maroussi hotel, Pines, Lacoba...
Σας ζηλευω ολους που εχεται συναντησει το Μαρακι!!!!!εγω αν και μιλησα μαζι τις ομορφα και γλυκα εφαγα μπλοκ και δεν ξερω που να βαρεσω το κεφαλι μου!!!!!δεν ξερω τι εγινε!!!! κριμα ομως.......
Ας κάνουμε μια ομορφιά που λέει κι ο ΛεΠα για να χορτάσει το μάτι μας
Ας κάνουμε μια ομορφιά που λέει κι ο ΛεΠα για να χορτάσει το μάτι μας
Φίλε σε σπίτια δεν πάει αλλά πηγαίνει σε πολλά ξενοδοχεία: Bill, Prive, Priamos Μεταμόρφωση, Maroussi hotel, Pines, Lacoba...
Πηγα να κλεισω ραντεβου και μου εστειλε μηνυμα δεν κανω με 2 ατομα και με εκσνε block...
Τι συνεβει;; αλλα εγραψα αλλα ειπε.. μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω;
να σου πω κατι ;) μαθε πρωτα να συμπεριφέρεσαι :- κοινος γινε ανθρωπος και μετα το συζηταμεΠληρωνω ΔΩΡΕΑΝ ραντεβου σε οποιον της μαθει Ελληνικα και διαβασει το μηνυμα μου.. ΟΠΟΙΟΣ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ γρηγορα
Δεν αστειευομαι αλλα θελω να εισαι φερεγγυος και ξεκαθαρος + πρεπει να μιλησουμε μεσω τηλεφωνου για να σας πω θα ειμαστε και οι δυο συμβαλλομενοι κυριοι στις κυριες κσι παρεπομενες υποχρεωσεις μας
Ευχαριστω για τον χρονο σας
Λοιπόν φίλε, επειδή το τερμάτισες με αυτό το post. Διαβάζω τι γράφεις εδώ και μέρες χωρίς να επέμβω. Μου έστειλες από μόνος σου 10 πμ να σε βοηθήσω γράφοντας τα πιο αντιφατικά πράγματα. Κάθε 2 πμ άλλαζες γνώμη λέγοντας ότι θες να τη δεις και μετά δεν θες και μετά πάλι ότι θες. Έγραψες ότι σε πλήγωσε μια κοπέλα χωρίς να σε έχει δει καν και έγραφες λες και σε χώρισε η γκόμενά σου, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Όταν τελικά την πήρα τηλέφωνο και τη ρώτησα μου είπε ότι της έγραψες ένα έντονα προσβλητικό μήνυμα και σε μπλόκαρε. Σου είπα τι μου απάντησε κι άρχισες μετά να στέλνεις πάλι πμ στο ίδιο ύφος. Τώρα έγραψες δημόσια αυτό το απαράδεκτο μήνυμα. Ακόμη και να μην είχε συμβεί τίποτα από όσα λέει η Μαρία μόνο και μόνο για αυτό το post καλά έκανε και σε μπλόκαρε...Πληρωνω ΔΩΡΕΑΝ ραντεβου σε οποιον της μαθει Ελληνικα και διαβασει το μηνυμα μου.. ΟΠΟΙΟΣ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ γρηγορα
Δεν αστειευομαι αλλα θελω να εισαι φερεγγυος και ξεκαθαρος + πρεπει να μιλησουμε μεσω τηλεφωνου για να σας πω θα ειμαστε και οι δυο συμβαλλομενοι κυριοι στις κυριες κσι παρεπομενες υποχρεωσεις μας
Πληρωνω ΔΩΡΕΑΝ ραντεβου σε οποιον της μαθει Ελληνικα και διαβασει το μηνυμα μου.. ΟΠΟΙΟΣ ενδιαφερεται να μου στειλει πμ γρηγορα
Πληγώθηκα με αυτό που είπες... πολυ.. δεν απανταει στο viber εμενα ... λες και δεν υπαρχω
ευχαριστω μπηκα να ρωτησω εσας μου εδωσες την απαντηση που εψαχνα.. απλα δεν ενδιαφερεται
καλη συνεχεια
Μόνος σου έγραψες ότι δεν είσαι για αυτά τα πράγματα, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...Η Λίζα είναι η καλύτερη ! Δεν υπάρχει άλλη σαν και αυτή !
Πως διαγράφω τον λογαριασμό μου; γιατί πραγματικά δεν θέλω άλλη
Δεν είμαι για αυτά τα πράγματα... πάντα ήθελα άτομα σαν την Λίζα ;) νιώθεις μοναδικός
Αντίο σας
μαλλον ειναι ο γνωστος που βριζει και απειλεί κοπελες : >Κι επειδή δεν είναι η πρώτη φορά, βλέπω το έχεις ξανακάνει. Μην ερωτεύεσαι και κολλάς με τα κορίτσια της δουλειάς χωρίς καν να τα έχεις συναντήσει. Βλέπω έκανες το ίδιο και με τη Λίζα.
Μόνος σου έγραψες ότι δεν είσαι για αυτά τα πράγματα, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...
Δεν ξέρω φίλε αλλά με αυτά που γράφει δεν έχει άδικο ο Βρετανόςμαλλον ειναι ο γνωστος που βριζει και απειλεί κοπελες : >
εννοειτε ;) το ατομο δεν στεκει καλα χρίζει ψυχρολουσιαςΔεν ξέρω φίλε αλλά με αυτά που γράφει δεν έχει άδικο ο Βρετανός