Βάζω εδώ την κριτική μου, μιας και δεν αναρτήθηκε ποτέ, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που την υπέβαλα.
Συνάντηση με το Μαράκι και ακόμα θέλω να την ξαναφωνάξω πίσω στο δωμάτιο. Τέτοια καυλα δεν θυμάμαι να έχω ξανανιώσει και έχω μεγάλη πείρα. Με το που σκάει στο δωμάτιο μου καυλωσα με την μια λέμε. Super sexy εμφάνιση, χαμόγελο, φιλί, διάθεση. Με το ζόρι την άφησα να πάει στο μπάνιο. Βγαίνει και τι να περιγράψω τώρα. Ωραίο πρόσωπο, μάτια που σε στέλνουν και χειλάρες. Γυμνασμένο σώμα, τέλειες βυζάρες με απίθανη ρόγα και κώλο κόλαση. Ποδάρες λεπτές και ίσιες, όπως μου αρέσουν. Απλώνω χέρι και τι επιδερμίδα είναι αυτή, σαν μωρού, την έγλειψα όλη λέμε. Ακολούθησε άψογό στοματικό, που δεν άντεξα και αφέθηκα να τελειώσω στο στόμα της. Πολλή ευχάριστη στο social και ακολουθεί δεύτερος γύρος με πρωτοβουλία της. Φοβερά στησίματα από την κοπέλα, δεν με κούρασε καθόλου, ούτε μα ούτε μου, παρότι άργησα και ζόρισα. Ότι ήθελα και όπου ήθελα, κόλαση το κορίτσι. Με το που τελείωσα, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να την κρατήσω και άλλη μια ώρα, και ευτυχώς μπορούσε. Μετα από χρόνια έπαιξε τρίτος γύρος που τα είδα όλα και τελείωμα με απίθανη πίπα. Έφυγε και έμεινα μια ώρα να συνέλθω από τον τυφώνα Μαρια. Ποιο vfm δεν υπάρχει. Τώρα κατάλαβα γιατί έχει τόση ζήτηση. Βαθμολογια, Εμφάνιση (πρόσωπο): 10, Εμφάνιση (σώμα):10, Γενική συμπεριφορά:10, Επικοινωνία:10, Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:10, Σχέση απόδοσης/τιμής:10,
Καλά γαμίσια σε όλους. ΥΓ: πρώτη κρητική μου είναι, περιμένω επιείκεια.