TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μπα μου αφαιρεσαν την αδειαΕίσαι και φωτογράφος ενίοτε, απλά δεν είσαι ο φωτογράφος ;)
μπα μου αφαιρεσαν την αδειαΕίσαι και φωτογράφος ενίοτε, απλά δεν είσαι ο φωτογράφος ;)
Σοβαρά; Μήπως έκανες τον παπαράτσι;μπα μου αφαιρεσαν την αδεια
Λογικά πρέπει να είναι το δωμάτιο 402 Disco στο ξενοδοχείο Priamos Boutique στην Ηλιούπολη:
Ας το επιβεβαιώσει και ο φωτογράφος.
σας αφησα χθες ολη την ημερα κανεις σας δεν το βρηκε ;) αντε να το πω ειναι το δωματιο disco στον πριαμο ηλιουπολης
Ωραίος! Για να είμαστε όμως δίκαιοι το είπε ένας φίλος 3 posts πιο πάνω
Ευχαριστώ τον iuakoya για τα εύσημα!εγω δεν ειμαι φωτογραφος
ρωτά τον iuakoya αυτός είχε την απορίαΕυχαριστώ τον iuakoya για τα εύσημα!
Και τον TASSOS karipidis για την επιβεβαίωση.
Αν και ήμουν 99% βέβαιος, ο μόνος λόγος που δεν το είπα με σιγουριά είναι ότι είχα αμφιβολία για το αν υπάρχει ίδιο δωμάτιο και σε άλλο ξενοδοχείο Πρίαμος.
Οπότε νομίζω πως το βρήκα και αξίζω να μπω κι εγώ στους νικητές.
Αλήθεια, τι κερδίζω;
να αναφερω ενα περιστατικο..ενας παπαρας εστειλε ηχητικο απ το βαιμπερ της μαριας..οτι δε θα κανω ραντεβου ποτε με τη μαρια..ηταν αντρας..μετα απο λιγο η μαρια εσβησε το ηχητικο..κ μ γραψε οκ κ κλα οποτε μπορεσω ραντεβου..μετα απ αυτο ΔΕ την βρισκω εδω κ 1 βδομαδα..κ λεω οτι καποιος ισως κ απο δω ελεγχει το βαιμπερ της!δε μπορω να την δω για εναν ηλιθιο δηλαδη..ωραια πραγματα..γτ βλεπω κ δω κ βαζουν φωτος..οτι την κλεινουν πολλοι με ενα μηνυμα κ αμεσα..κ γω περιμενω 10 μερες..τι φαση δηλαδη
ε καλα κανονισα με αλλη..απλα ηθελα να παω κ με τη μαρια κ σπαστηκα με ολο αυτο..ελεοςΦίλε , είμαι της παλιάς σχολής.
Όταν ξεκίνησα το άθλημα , δεν υπήρχε ακόμη κινητή στην ελλάδα.
Το να περιμένεις μέρες για να κανονίσεις να συναντήσεις μια κοπέλα, το θεωρώ κατάντια.
Και να με πλήρωναν δεν θα πήγαινα.
Εεεε αγαπάει το παιδί και την θέλει για την πάρτυ του...να αναφερω ενα περιστατικο..ενας παπαρας εστειλε ηχητικο απ το βαιμπερ της μαριας..οτι δε θα κανω ραντεβου ποτε με τη μαρια..ηταν αντρας..μετα απο λιγο η μαρια εσβησε το ηχητικο..κ μ γραψε οκ κ κλα οποτε μπορεσω ραντεβου..μετα απ αυτο ΔΕ την βρισκω εδω κ 1 βδομαδα..κ λεω οτι καποιος ισως κ απο δω ελεγχει το βαιμπερ της!δε μπορω να την δω για εναν ηλιθιο δηλαδη..ωραια πραγματα..γτ βλεπω κ δω κ βαζουν φωτος..οτι την κλεινουν πολλοι με ενα μηνυμα κ αμεσα..κ γω περιμενω 10 μερες..τι φαση δηλαδη
ποτέ θα πληρωθώ ρε να τη σκίσω στα πλάγια έτσι είναι το κάτι άλλο!!!φυσικό είναι ....όλοι γουστάρουν τέτοια σαμπάνια
Να πάρεις και σαμπάνια όμως να είναι ίδιο το σκηνικό ;)ποτέ θα πληρωθώ ρε να τη σκίσω στα πλάγια έτσι είναι το κάτι άλλο!!!
για το μαρακι θα επερνα. Το ξανθό κουκλί με ένα από τα ωραιότερα σώματα που έχω γευθεί στη ζωή μου!!!Να πάρεις και σαμπάνια όμως να είναι ίδιο το σκηνικό ;)
Δεν πιστεύω να το είπες αυτό στην Αννίτα Πάνια;για το μαρακι θα επερνα. Το ξανθό κουκλί με ένα από τα ωραιότερα σώματα που έχω γευθεί στη ζωή μου!!!
πολλά θα έλεγα αν η εκπομπή ήταν για ενήλικες βασικά δε με άφησαν κι ολας αλλά τα θέλουν στα μέτρα τους μαλακιες ξερειςΔεν πιστεύω να το είπες αυτό στην Αννίτα Πάνια;
πολλά θα έλεγα αν η εκπομπή ήταν για ενήλικες βασικά δε με άφησαν κι ολας αλλά τα θέλουν στα μέτρα τους μαλακιες ξερεις
τι να πειςΚοίταξα πάντως στο site του open αλλά δεν ανέβηκε ακόμη...
Η Ελεονώρα σε αυτά είναι πιο τσακ μπαμ...
Να σε ρωτήσω κάτι που το είχα πάντα απορία: έπεσε μοντάρισμα ή είναι γύρισμα σε πραγματικό χρόνο και το δείχνουν όπως βγει;τι να πεις
πραγματικό. Σκέψου μέχρι και κάμψεις εκαναΝα σε ρωτήσω κάτι που το είχα πάντα απορία: έπεσε μοντάρισμα ή είναι γύρισμα σε πραγματικό χρόνο και το δείχνουν όπως βγει;