jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Το γαμήσι βοηθάει άραγε τη γυμναστική;
Χα χα
ε ναι να μην κανει κανα μερεμετηρε συ πας για να γαμήσεις η για ανακαίνιση...?
Μύθος...αλλά με το δυνατό ( βλ. Μαράκι ) γυμνάζεσαι..Το γαμήσι βοηθάει άραγε τη γυμναστική;
ρε συ πας για να γαμήσεις η για ανακαίνιση...?
Λογικά πρέπει να είναι το δωμάτιο 402 Disco στο ξενοδοχείο Priamos Boutique στην Ηλιούπολη:Εμένα θα μου πει κάποιος ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό και ποιο δωμάτιο; Το γούσταρα έτσι όπως το είδα με τα χρώματα και τις μπάλες του...
με τόσες ώρες στύση και τα τούβλα θα ξεσκίσει...Ετάξει το έχω κάνει εικόνα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ!!! αχαχαχχαχχαχα
χθες γαμησα και θελω παλι χαχαχαχαΟι πύλες του παραδείσου
σας αφησα χθες ολη την ημερα κανεις σας δεν το βρηκε ;) αντε να το πω ειναι το δωματιο disco στον πριαμο ηλιουποληςΕμένα θα μου πει κάποιος ποιο ξενοδοχείο είναι αυτό και ποιο δωμάτιο; Το γούσταρα έτσι όπως το είδα με τα χρώματα και τις μπάλες του...
σας αφησα χθες ολη την ημερα κανεις σας δεν το βρηκε ;) αντε να το πω ειναι το δωματιο disco στον πριαμο ηλιουπολης
ε μα ρε φιλε το χοτελι το εχουμε φερει τουμπα απο την ημερα που ανοιξε παρα πολλες φορες
ε μα ρε φιλε το χοτελι το εχουμε φερει τουμπα απο την ημερα που ανοιξε παρα πολλες φορες
...ε μα ρε φιλε το χοτελι το εχουμε φερει τουμπα απο την ημερα που ανοιξε παρα πολλες φορες
προχθες παντως χαιρετησε αλλο ενα κλωνο του ;) την καλημερα μου αρχοντα...
.... Εγώ διάβασα Ντούσκο....ερε τί τραβάω.
...
.... Εγώ διάβασα Ντούσκο....ερε τί τραβάω.
Ωραίος! Για να είμαστε όμως δίκαιοι το είπε ένας φίλος 3 posts πιο πάνωσας αφησα χθες ολη την ημερα κανεις σας δεν το βρηκε ;) αντε να το πω ειναι το δωματιο disco στον πριαμο ηλιουπολης
εγω δεν ειμαι φωτογραφοςΛογικά πρέπει να είναι το δωμάτιο 402 Disco στο ξενοδοχείο Priamos Boutique στην Ηλιούπολη:
Ας το επιβεβαιώσει και ο φωτογράφος.
Ωραίος! Για να είμαστε όμως δίκαιοι το είπε ένας φίλος 3 posts πιο πάνω
Είσαι και φωτογράφος ενίοτε, απλά δεν είσαι ο φωτογράφος ;)εγω δεν ειμαι φωτογραφος